Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Οριστικός χωρισμός μετά από επτά χρόνια σχέσης

«Υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλο με τόσο ωραία λόγια, μία πολύ ωραία σχέση. Από τα τηλέφωνα που έχουμε πάρει ο χωρισμός υφίσταται»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης χώρισαν μετά από επτά χρόνια σχέσης, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή #Buongiorno το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου.

Ο τραγουδιστής ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής ένα αινιγματικό μήνυμα, το οποίο λίγες ώρες αργότερα κατέβασε, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να σκεφτούν ότι αναφέρεται στην Ματίνα Νικολάου.

«Όλα αρχίζουν και κάποτε τελειώνουν. Να προσέχεις και να σε έχει ο Θεός καλά Μ.Ν. Όλα για καλό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

Την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού επιβεβαίωσε η Φαίη Σκορδά, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλο με τόσο ωραία λόγια, μία πολύ ωραία σχέση. Από τα τηλέφωνα που έχουμε πάρει ο χωρισμός υφίσταται».

6243f35be4c4b

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star έκανε η Ματίνα Νικολάου. Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Ραυτοπούλου, δέκα ημέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον Alpha, στην οποία θα συμμετάσχει και η ίδια.

«Οι πρόβες πάνε τέλεια. Δεν έχω δει κι εγώ εντελώς φτιαγμένο το πλατό, το περιμένω πώς και πώς. Προγραμματιζόμαστε με τις ιδέες και τις σκέψεις μας. Ξεκινάμε 31 Οκτώβρη», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

«Θεωρώ πως η απόφαση του Ανδρέα να αφήσει τους Alcatrash δεν πάρθηκε εύκολα. Η σκέψη του Νίκου ήταν να βάλει δύο νέες, φρέσκιες γυναικείες φωνές στην εκπομπή», απαντά η ηθοποιός για το παρασκήνιο πίσω από τη διάλυση του γνωστού συγκροτήματος.

«Ούτε στο δικό μας επάγγελμα είναι εύκολα και ιδανικά πάντα τα πράγματα, πόσο μάλλον στους τραγουδιστές. Το συζήτησα με τον Βασίλη. Δεν υπάρχει στεναχώρια, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να στεναχωρηθεί κανείς. Αυτό είναι κάτι επαγγελματικό που αφορά εκείνον κι εγώ είμαι δίπλα του να τον στηρίξω σε κάθε του απόφαση», επισημαίνει η Ματίνα Νικολάου για το θέμα που προέκυψε πρόσφατα με το τραγούδι του συντρόφου της.

matina-nikolaou-2048x1439

Δειτε Επισης

Μαρία Σολωμού: «H λαίλαπα των χαστουκιών των εκπομπών, ήταν πληγωτική. Τρόμαξα, έφαγα πολύ ξύλο»
Διαμαντής Καραναστάσης: «Με λένε Μουρίνιο, αλλά έχω τη… Μέσι! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι σκανδαλιάρικο κοριτσάκι»
Ξανά στα δικαστήρια η Όλγα Κεφαλογιάννη! Καταβεβλημένος ο Μίνως Μάτσας - Αναμένεται η απόφαση
Ευγενία Δημητροπούλου: «Είχα αγωνία μήπως δεν περάσω τις "εξετάσεις" για να υιοθετήσω την κόρη μου»
Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Οριστικός χωρισμός μετά από επτά χρόνια σχέσης
H Μαρινέλλα σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό μετά τη νοσηλεία της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο;
Σύλβια Παπαδάκη: «Αν είναι δυνατόν μία μάνα να απαγάγει τα παιδιά της και να της στερούν την επαφή!»
Οι πρώτες on camera αντιδράσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για το γάμο του με τον chef Βαγγέλη Γερασίμου
H Britney Spears ποζάρει ντυμένη νύφη: «Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου»
H Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της