Η τρανς εγγονή της Δούκισσας στο #TheVoiceGR: «Μικρό αγοράκι, ήθελα να μοιάσω σε διάφορες τραγουδίστριες»

#TheVoiceGR: Άφωνοι οι κριτές με την εμφάνιση της Τραϊάνας Ανανία – «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου» - Ηθοποιός από το «Κάνε ότι κοιμάσαι» στη σκηνή - Κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση; - Τις δυνατότητες της δοκίμασε και η Κύπρια Ειριάνα Νικολάου που τα κατάφερε περίφημα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στη σκηνή του μουσικού σόου ανέβηκε ένα γνώριμο πρόσωπο, τόσο για τους κριτές όσο και για τους τηλεθεατές, αφήνοντάς τους άφωνους με την εμφάνισή της.

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία, η οποία εξομολογήθηκε πως αποφάσισε να αφήσει πίσω το παρελθόν μου!

«Είμαι εδώ γιατί μέσα σε αυτό το καλοκαίρι που πήρα απόσταση από την πόλη, πήγα σε ένα πολύ ήσυχο μέρος και δούλεψα πολλά πράγματα μέσα μου, αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου. Ό,τι με έχει πληγώσει και όπου είχα καθηλωθεί, να φύγω από εκεί και να μην ξανασκεφτώ τίποτα από όλα αυτά. Είτε αυτά αφορούν τη δουλειά είτε προσωπικά μου ζητήματα που έχω πληγωθεί και τα λοιπά», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

«Όλα αυτά κάπως θεραπεύτηκαν και τώρα θέλω να δημιουργήσω νέες εμπειρίες στην Τραϊάνα και να δέχομαι οποιαδήποτε πρόκληση μού προκύπτει. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά και με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια δούλευα σαν χορεύτρια στα κλαμπ. Μετά από δυο χρόνια στον χορό, μπήκα σαν τραγουδίστρια στο βράδυ» πρόσθεσε η 35χρονη καλλιτέχνιδα.

Η ίδια ερμήνευσε το τραγούδι «Σεντόνια» της Άννας Βίσση προσπαθώντας να κερδίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του The Voice. Λίγο πριν το τέλος του τραγουδιού, η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το κουμπί, με αποτέλεσμα να πάρει αυτόματα την Τραϊάνα Ανανία στην ομάδα της.

Στη σκηνή ανέβηκε και η Angel, η οποία ξεχώρισε με τις τραγουδιστικές της ικανότητες.

Το ταλέντο στη μουσική φαίνεται πως είναι οικογενειακή υπόθεση για την Angel, καθώς όπως αποκάλυψε η μητέρα της στον Γιώργο Καπουτζίδη, είναι εγγονή της πασίγνωστης τραγουδίστριας, Δούκισσας.

doukissa

«Από πολύ μικρή ηλικία φορούσα τα τακούνια της μαμάς μου και χόρευα στο σπίτι. Στην καραντίνα, προσπαθούσα πάρα πολύ να βρω το ποια είμαι, γράφτηκα σε μια σχολή χορού. Το drag με βοήθησε πάρα πολύ γιατί την ώρα που βαφόμουν έβλεπα την γυναίκα που ήθελα να είμαι. Έχω μεγάλη στήριξη από τους φίλους μου και την οικογένεια μου.  Είναι αυτοί οι άνθρωποι που μου είπαν να μην τα παρατήσω ποτέ γιατί αυτό είσαι εσύ. Υπάρχει πολύς κόσμος που μου έχει πει “συγγνώμη που σε έκρινα πριν σε γνωρίσω” κι αυτό με ακούμπησε πολύ μέσα μου και χάρηκα. Είμαι γεννημένη για να τραγουδάω και να είμαι πάνω σε σκηνές.

Θέλω να με αγαπήσει ο κόσμος γι’ αυτό που είμαι. Η μουσική υπήρχε στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία, από την ηλικία των 4. Όσο μεγάλωνα κι έβλεπα διάφορες τραγουδίστριες, σαν ένα μικρό αγοράκι κι εγώ, ήθελα να μοιάσω σε αυτές οπότε έβαζα τακούνια. Τώρα που μεγάλωσα, θεωρώ ότι έχω μοιάσει, πιστεύω ότι είμαι μία πολύ καλή performer», είπε η 18χρονη Angel στο βίντεο που προβλήθηκε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.

Η 18χρονη Angel κατάφερε να γυρίσει δύο από τις τέσσερις καρέκλες των coaches και συγκεκριμένα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Έλενας Παπαρίζου.

Μετά την Τραινά Ανανία ανέβηκε στη σκηνή ένας ακόμη ηθοποιός ο οποίος μάλιστα ξεχώρισε με τον μυστηριώδη δικηγόρο που ερμήνευσε την περσινή σεζόν στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γερονυμάκη ο οποίος θέλησε να δηλώσει συμμετοχή στο Voice και πριν ερμηνεύσει το τραγούδι του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Tα τελευταία 17 χρόνια είμαι επαγγελματίας ηθοποιός και από το 2001 περίπου εργάζομαι στον δήμο Αθηναίων ως οδηγός σε απορριμματοφόρο. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την μουσική γύρω στα 15 όταν είχα πάει στο εθνικό ωδείο Περιστερίου, τραγούδησα για πρώτη φορά σε κόσμο σε μια συναυλία του ωδείου στα 16 μου και 17 χρονών τραγούδησα επαγγελματικά για πρώτη φορά σε μαγαζί».

«Από τότε μέχρι και τα 21 μου τραγούδησα σε διάφορες πίστες. Μέχρι που δημιουργήθηκε όμως ένα πρόβλημα υγείας στη φωνή μου, συν κάποια άλλα προβλήματα που υπήρχαν τότε, οπότε το άφησα. Το παράτησα».

«Μου πήρε πολύ καιρό για να πάρω την ευθύνη σε σε όλο αυτό, το ότι δηλαδή το άφησα εγώ και το παράτησα, μέχρι που στα 27 βρέθηκα στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη και ξεκίνησα να σπουδάζω ηθοποιός».

Ο ίδιος έκανε την προσπάθεια του ωστόσο καμία καρέκλα δεν γύρισε για εκείνον με αποτέλεσμα το ταξίδι στο μουσικό τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ να σταματήσει πριν καν ξεκινήσει.

voice13-1200x659

Τις δυνατότητες της δοκίμασε και η Κύπρια Ειριάνα Νικολάου που τα κατάφερε περίφημα!

Τηλέμαχος Αβραντάς – «Lose Control»

Yosra Ben Nsir – «Bahebak Walah»

Ευελίνα Μπούρα – «Fighter»

Fernando Rexhepi – «Σ’ Αγαπώ»

Amal Int-Sampoun – «Leave The Door Open»

Κωνσταντίνος Λάγιος – «Που Να’ Σαι»

Ραφαέλα Γεωργίου – «Voila»

Πως διαμορφώνονται οι ομάδες των coaches μετά τις blind auditions

Δειτε Επισης

Η τρανς εγγονή της Δούκισσας στο #TheVoiceGR: «Μικρό αγοράκι, ήθελα να μοιάσω σε διάφορες τραγουδίστριες»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ως Dita Von Teese «να την πιεις στο ποτήρι» στην πρεμιέρα της στις Αθηναϊκές πίστες
Ο Ανδρέας Βούλγαρης ανακοίνωσε την αιφνίδια αποχώρησή του από τους Alcatrash - Το μήνυμα του
Ματούλα Ζαμάνη: «Ιδρωμένη μπλούζα σε στιγμή μέθεξης, 15 μέρες μετά τη συναυλία! Κιτρινίλα και γλίτσα»
Θάνος Κιούσης: «Έπεσα από τα σύννεφα. Tον κλαίμε μέσα τον μακαρίτη. Eίμαι αναστατωμένος»
Έξαλλη η Ελένη Τσολάκη: «Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο. Ο οδηγός λεωφορείου με τι εξουσία;»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Δήμο Βερύκιο: «Κακώς το πήρε προσωπικά…»
Καίτη Γαρμπή: «Δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν»
#TheReunion: Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης ενώθηκαν ξανά, μετά από 11 χρόνια!
Ο Γιώργος Θεοφάνους τοποθετείται για τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και τον Νίκο Χριστοδουλίδη.