Η επική απάντηση της Αναστασίας Γιάμαλη μετά τα αδι-ανόητα σχόλια για την εμφάνισή της

Διαδικτυακό «πόλεμο» δέχτηκε η Αναστασία Γιάμαλη - Οι αποωεις της ενόχλησαν την γνωστή - άγνωστή κριτική αποτροπή του διαδικτύου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια το Σάββατο 28/9 έκανε πρεμιέρα με την νέα της εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» στο Mega και δέχτηκε έντονη κριτική για την εμφάνισή της, με τους περισσότερους να την σχολιάζουν αρνητικά και να της χρεώνουν αισθητικές παρεμβάσεις.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της, η Αναστασία Γιάμαλη θέλησε να δώσει την απάντησή της.

Έκανε μια σειρά από αναρτήσεις, στις οποίες είχε κόψει κάποια καρέ από την ημέρα της πρεμιέρας της και τα συνόδευσε γράφοντας:

«Υπάρχουν καλύτερες και πιο τρομακτικές εκφράσεις μου. Θέλω να είστε πιο ευρηματικοί».

giamali-large

giamali-natasa-large

natasa-giamali-large

Αυτή ήταν η απάντηση της Αναστασίας Γιάμαλη σε άρθρο που γράφτηκε με τίτλο: «Έκανε πρεμιέρα στο Mega η Αναστασία Γιάμαλη – Τι συμβαίνει με το πρόσωπό της;».

giamali-2-large

giamali-2-1-large

Είναι προφανές ότι η Αναστασίας Γιάμαλη με την τοποθέτηση της για τις γυναίκες που κρίθηκαν για την ηλικία και την εμφάνισή τους την εβδομάδα που πέρασε, όπως η Μαρινέλλα, η Ελεονώρα Μελέτη αλλά και η Έλλη Στάη ενόχλησε την γνωστή άγνωστή κριτική αποτροπή του διαδικτύου.

«Θα προσθέσω τα σχόλια που δέχτηκε η Μαρινέλλα, όταν κατέρρευσε στη σκηνή, η μεγάλη Μαρινέλλα. Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι στην ηλικία της δεν θα έπρεπε να είναι στη σκηνή γιατί προφανώς δεν έχει δικαίωμα στη δημιουργία ή στην αναγνώριση επειδή μεγάλωσε ή γιατί δεν είναι ικανή, ακριβώς επειδή μεγάλωσε

Βέβαια θα μου επιτρέψετε να πω πως αυτοί που σκέφτονται έτσι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα, αντίθετα θα το θεωρούσαν υποχρέωση μιας 86χρονης να φροντίζει τα εγγόνια της γιατί για να έχει ρόλο φροντίστριας θα ήταν απολύτως ικανή. Νομίζω, δεν ξέρω τι λέτε ότι οι γυναίκες έχουμε κουραστεί να μας κρίνουν για το πώς είμαστε και όχι για το τι λέμε ή τι κάνουμε.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ενοχλεί κάποιους γιατί είναι αντιφασίστρια αλλά την χτυπούν για το φόρεμά της. Η Ελεονώρα Μελέτη θα μπορούσε να κριθεί για αυτά που λέει στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά αντί για αυτά θεωρείται υποκριτική η επιλογή της να βάλει την «στολή εργασίας». Θα θυμάστε όμως ότι πριν χρόνια που δεν έβαζε αυτά τη «στολή» είχε δεχτεί έντονη κριτική άλλη γυναίκα πολιτικός. Η Έλλη Στάη κρίνεται για την φρέσκια εμφάνισή της αλλά αν δεν ήταν τόσο φρέσκια πάλι θα κρινόταν για το πώς αφέθηκε, πώς μεγάλωσε.

Και σε όλο αυτό, γυναίκες που δεν έχουν τον χρόνο ούτε τα μέσα και που κοπιάζουν να βγάλουν τον μήνα έρχονται αντιμέτωπες με όλη αυτή την πληροφορία και όλη αυτή την άπιαστη τελειότητα. Εγώ νομίζω ότι κούρασε…» τόνισε κατηγορηματικά η Αναστασία Γιάμαλη.

Δειτε Επισης

Ενοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν άκουσα τον Στέλιο να λέει να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος»
Με την ελληνική σημαία στους ώμους της στην Αυστραλία - Sold out και οι τέσσερις εμφανίσεις της Αναστασίας
Η επική απάντηση της Αναστασίας Γιάμαλη μετά τα αδι-ανόητα σχόλια για την εμφάνισή της
Η στιγμή που η Ματούλα Ζαμάνη βγάζει τη μπλούζα της και την πετά στο κοινό
Χρήστος Μάστορας: «Πατούν επί πτωμάτων, παίζοντας το θέατρο του καλού και κακού μπάτσου»
Ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Έχει εμμονή, κόμπλεξ & πρόβλημα. Διαχειρίσου το. Δεν είναι φυσιολογικό»
#PowerofLoveGR: Νίκος Πελετιέ και Σωτηρία οι δύο μεγάλοι νικητές με 10.000 ευρώ – Το παθιασμένο φιλί
Απασφάλισε ο Μικρούτσικος για την Βατίδου: «Η συνομοταξία του τίποτα» - Η νέα ακόμα χειρότερη απάντηση της
The Social Experiment: Kάτι εντελώς πρωτόγνωρο και διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα
«Παραδοσιακή Βραδιά»: Η Άντρη Καραντώνη υποδέχεται την Χριστιάνα Αριστοτέλους