Η στιγμή που η Ματούλα Ζαμάνη βγάζει τη μπλούζα της και την πετά στο κοινό

Η Ματούλα Ζαμάνη αιφνιδίασε τους θαυμαστές της στην εμφάνισή της στο Θέατρο Βράχων - Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Tην θαύμασα, υποκλίνομαι» - Κατερίνα Καινούργιου: «Ντροπή, πάτε καλά όλοι;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η γνωστή ερμηνεύτρια ξάφνιασε τους θεατές τους σε πρόσφατο live της, όταν καθώς βρισκόταν στη σκηνή έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο κοινό.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει αρχικά την τραγουδίστρια να τραγουδάει το «Μιλώ για σένα».

Στο τέλος, όμως σταματάει και φωνάζει προς το κοινό: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση».

Αμέσως μετά, η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της, την πέταξε στο ξεσηκωμένο πλήθος και αποχώρησε από τη σκηνή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να κάνει το σχόλιό του για την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό σε συναυλία της.

Ο γνωστός παρουσιαστής, το πρωί της Τετάρτης 2/10, σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα μαζί με τους συνεργάτες του στη ραδιοφωνική εκπομπή του και πήρε θέση υπέρ της τραγουδίστριας, η οποία έχει δεχτεί έντονη κριτική.

«Οι μισές γυναίκες που θα είχαν ένα πιο αθλητικό σώμα θα έλεγαν “οκ δεν έγινε και τίποτα να βγάλει η Βανδή το μπλουζάκι της”. Η κοπέλα αυτή έβγαλε την μπλούζα της και την θαύμασα. Υποκλίνομαι. “Ματούλα δεν σε έχω γνωρίσει, ελπίζω να βρεθούμε κάποια στιγμή. Μπράβο ρε κορίτσι μου, μπράβο που δεν κόμπλαρες”. Μακάρι τελικά ο σχολιασμός να είναι επειδή έβγαλε την μπλούζα και όχι επειδή μπορεί να έχει λίγα παραπάνω κιλά από κάποια καλλιτέχνιδα που έχουμε δει σε σκηνές να κάνει κάτι αντίστοιχο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο ραδιόφωνο.

Το στιγμιότυπο κατά το οποίο η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε τη μπλούζα της στο κλείσιμο της συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων τις προηγούμενες ημέρες σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της.

«Η αγαπημένη μας Ματούλα Ζαμάνη έκανε μία συναυλία πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Βράχων και εκεί στο τέλος βγάζει τη μπλούζα της και την πετάει στο κοινό. Είναι μία καλλιτέχνης που τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή, δεν είναι το στημένο με τη βλεφαρίδα, το βάψιμο και το ντύσιμο. Αυτή η εικόνα δημιούργησε στα social τέτοια κακία, το τι της γράψανε…», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά προλογίζοντας το θέμα.

«Το να κάνει αυτή την κίνηση και να βγαίνουν τοξικά, χυδαία σχόλια με βρίσκει κάθετο. Αλλά σαν κίνηση εμένα δεν μου αρέσει αυτό και όχι για το αν είναι υπέρβαρη ή όχι αλλά αυτός ο αγοραίος διονυσιασμός», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν δικαιολογείται, αυτό λέγεται ενθουσιασμός και θα κριθείς για το πώς θα τον εκφράσεις. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό αλλά από το «δεν μου αρέσει» μέχρι το να στηλιτεύω και να βγάζω ό,τι φαρμάκι έχω είναι από τη νύχτα στη μέρα. Την εκτιμώ αλλά έχασε ένα μέτρο εδώ», συμπλήρωσε για τη Ματούλα Ζαμάνη ο παρουσιαστής.

«Έχουμε δει κι έχουμε δει πράγματα που μπορεί να μη μας άρεσαν και ελέω μίας ταμπέλας φοβόμαστε να τα πούμε. Γιατί αυτή η υποκρισία ξαφνικά; Η Ματούλα Ζαμάνη μας πείραξε; Ο Ρουβάς μια ζωή γυμνός τραγουδούσε, η Κατερίνα Λιόλιου κάθεται και τραγουδάει με τα πόδια ανοιχτά, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε αναπαράσταση ότι έκανε την ανάγκη του επάνω στη σκηνή», παρατήρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέχεια της συζήτησης που άνοιξε στο πάνελ.

Ξέσπασε για τα σχόλια κατά της Ματούλας Ζαμάνη και η Κατερίνα Καινούργιου: « Τα σχόλια είναι τραγωδία! Ντροπή, πάτε καλά όλοι;»

«Μπλιαχ, μπλιαχ γι’ αυτά τα σχόλια. Αηδία. Τα σχόλια είναι τραγωδία. Ντροπή, Ντροπή…. Ακόμα και να μη σου αρέσει αυτό που βλέπεις, αυτά τα σχόλια είναι αισχρά. Καταλαβαίνω να μη σου αρέσει αλλά, πρέπει να βγάλεις όλη αυτή τη χυδαιότητα;».

Σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Εμένα προσωπικά δε με ενόχλησε και δε καταλαβαίνω και όλα αυτά τα σχόλια περί καθαριότητας. Τι λέτε ρε; Ήσασταν εκεί να μυρίσετε: Τι είναι αυτά που γράφετε; Πάτε καλά όλοι; Και από τα social μέσα μυρίζετε; Τα νεύρα μου».

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι είναι δικαίωμα της ερμηνεύτριας να κάνει οποιαδήποτε κίνηση θέλει, ωστόσο αισθητικά δεν του άρεσε αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το αισθητικά αποδεχτό ή μη αποδεχτό είναι προσωπικό ζήτημα για τον καθένα. Δηλαδή, η αισθητική και τα όριά της ο καθένας τις έχει για τον εαυτό του. Είναι δικαίωμά της να πετάξει τη μπλούζα, προφανώς δεν έχει να κάνει με τα παραπάνω κιλά ή λιγότερα κιλά, όμως το αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσει είναι δικό μου θέμα. Κι εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει. Όμως σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά γιατί κι εγώ έχω ή με το ότι πέταξε τη μπλούζα και με πειράζει το γυμνό. Αισθητικά, ναι. Δε μου αρέσει να βγάζει κάποιος τη μπλούζα πάνω στη σκηνή, όποιος κι αν είναι».

Δειτε Επισης

Ενοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν άκουσα τον Στέλιο να λέει να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος»
Με την ελληνική σημαία στους ώμους της στην Αυστραλία - Sold out και οι τέσσερις εμφανίσεις της Αναστασίας
Η επική απάντηση της Αναστασίας Γιάμαλη μετά τα αδι-ανόητα σχόλια για την εμφάνισή της
Η στιγμή που η Ματούλα Ζαμάνη βγάζει τη μπλούζα της και την πετά στο κοινό
Χρήστος Μάστορας: «Πατούν επί πτωμάτων, παίζοντας το θέατρο του καλού και κακού μπάτσου»
Ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Έχει εμμονή, κόμπλεξ & πρόβλημα. Διαχειρίσου το. Δεν είναι φυσιολογικό»
#PowerofLoveGR: Νίκος Πελετιέ και Σωτηρία οι δύο μεγάλοι νικητές με 10.000 ευρώ – Το παθιασμένο φιλί
Απασφάλισε ο Μικρούτσικος για την Βατίδου: «Η συνομοταξία του τίποτα» - Η νέα ακόμα χειρότερη απάντηση της
The Social Experiment: Kάτι εντελώς πρωτόγνωρο και διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα
«Παραδοσιακή Βραδιά»: Η Άντρη Καραντώνη υποδέχεται την Χριστιάνα Αριστοτέλους