Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη για όσα έγιναν μέσα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Με ενοχλεί γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου. ο συνήγορος του κατηγορούμενου θέλει να δημιουργήσει κάποια ατμόσφαιρα και αυτό με κάνει έξαλλη και εκεί γίνομαι επιθετική»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» έκανε η Κάτια Δανδουλάκη. Η σπουδαία ηθοποιός συνάντησε την Αθηναΐδα Νέγκα και οι δύο γυναίκες έκαναν μία ζεστή και εφ’ όλης της ύλης κουβέντα το βράδυ της Τρίτης (1/10) μέσα από τη συχνότητα του #Action24.

Αναφερόμενη στο #metoo και τις υποθέσεις που πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για την παρουσία της στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη όπου και είχε βρεθεί ως μάρτυρας για συνάδελφό της.

«Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο συνήγορος του κατηγορούμενου τον συγκεκριμένο μάρτυρα. Η επιστήμη τους κάνει να χρησιμοποιούν λέξεις που τις βγάζουν από το περιεχόμενο της συγγραφής της πρότασης και σου κρατάνε μια λέξη…

Με ρωτούσε  κάτι πάρα πολύ απλό. Η ερώτηση ήταν: “Εσείς  δηλαδή τι είδατε;” “Τίποτα απολύτως δεν είδα. Υπήρχε μια έντονη κατάσταση φλερτ όλοι μας ήμασταν σε αμηχανία, είδα ένα παιδί που έκλαιγε, ξαφνικά κοιτιόμασταν, ήταν πάρα πολύ ανήσυχος ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πάρα πολύ εκνευρισμένος, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για τίποτα…”

“Τι θα πει” λέει αυτό; “Δεν μπορούσε να κάνει φλερτ;”

“Υπάρχει φλερτ που να κλαίει ο άλλος και να αισθάνεται καταπίεση;”» κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη για τον διάλογο μέσα στη δικαστική αίθουσα.

«Αυτό με ενοχλεί γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου. Θέλει κάπου να δημιουργήσει κάποια ατμόσφαιρα και αυτό με κάνει έξαλλη και εκεί γίνομαι επιθετική. Για αυτό ο δικός μου χαρακτήρας είναι δύσκολος, μπορώ να γίνω πάρα πολύ σκληρή, χωρίς να κάνω καθόλου καβγάς», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη καλεσμένη στο #Action24.

Η σπάνια εξομολόγηση για τον Μάριο Πλωρίτη και τα 30 χρόνια διαφορά ηλικίας

«Με χαλάει η ζήλεια. Αν θέλει ο άλλος να φύγει, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Θέλω να έρχεται, επειδή το θέλει πάρα πολύ. Εγώ θέλω να είμαι ελεύθερη, δεν μπορώ να ζήσω διαφορετικά. Γι’ αυτό και ερωτεύτηκα έναν άνθρωπο και έμεινα μαζί του, που με είχε εντελώς ελεύθερη», εξομολογείται η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν έχω σκεφτεί τα τελευταία χρόνια το ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης, γιατί θα ήταν άδικο για τον άλλο. Θα γύρευα πράγματα που δεν θα μπορούσε να μου δώσει, γιατί τα βρήκα όλα. Οπότε δεν θα ήθελα να ταλαιπωρήσω κανέναν. Βρίσκω τη ζεστασιά και την αγκαλιά σε 4-5 φίλους και φίλες», απαντά σε σχετική ερώτηση η ηθοποιός, τονίζοντας πως η σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη δεν της άφησε κανένα απωθημένο.

«Αν ο Μάριος ήταν νεότερος, μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τόσα χρόνια, γιατί θα ήταν διαφορετικά τα θέλω του ενός και του άλλου. Ο Μάριος είχε ζήσει τη ζωή του, εγώ τον είχα ερωτευτεί ως μαθήτρια, μαζί του ζούσα ένα όνειρο και ήθελε να γίνομαι καλύτερη για μένα. Αισθανόμουν ελεύθερη και ότι τα είχα όλα», τονίζει η Κάτια Δανδουλάκη για τον αείμνηστο ηθοποιό.

Η Κάτια Δανδουλάκη μεταξύ άλλων περιέγραψε και ένα περιστατικό όπου ο Ζιλ Ντασέν τής κατέβασε την μπλούζα σε πρόβα παράστασης.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι σε μια σκηνή υποτίθεται ότι έπεφτε θύμα βιασμού από τον συμπρωταγωνιστή της, τον Ανδρέα Μπάρκουλη, και έπρεπε αναγκαστικά να κάνει γυμνό.

Συγκεκριμένα είπε στην Αθηναϊδα Νέγκα: «Έτσι όπως κάναμε το καλοκαίρι πρόβες μου έλεγε “darling πρέπει να βγάλεις το από πάνω” και εγώ του έλεγα “δεν γίνεται” και αυτός απαντούσε “γιατί δεν γίνεται;” και κάνει χραπ και μου κατεβάζει το μπλουζάκι».

Και συνέχισε: «Τον λάτρευα, αλλά σηκώθηκα, κλείστηκα στο καμαρίνι. Ακούω μετά από λίγο ένα χτύπημα και “darling εγώ είμαι το Τζουλάκι σου. Έλα ζητάω συγγνώμη, θα κάνουμε αυτό που θέλεις εσύ”.

Ξεκινάμε, κάνουμε τη σκηνή και μου λέει “θα σου σκίσει το πουκάμισο και εσύ θα είσαι με το σουτιέν, όχι γυμνή”. Βάζω εγώ το σουτιέν, κάνουμε τη σκηνή και του λέω “έχεις δίκιο, δεν νιώθω κανέναν εξευτελισμό” και δεν ένιωσα καμία ντροπή».

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Ξεκίνησε το δεξί πόδι να κάνει κινήσεις… Είναι δύσκολη κατάσταση, ζόρικα τα πράγματα»
Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Δεν έχει ξεπεραστεί τελείως ο κίνδυνος»
Δέσποινα Μοιραράκη: «Αφού είδα τον συζύγου μου να λιώνει σαν κερί & δεν πέθανα, όλα μπορώ να τα αντέξω»
Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Κρίσιμη η κατάσταση, είναι νωρίς να μιλήσουμε σε τέτοια βαριά περιστατικά»
Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Είναι ανήθικο να σκέφτονται ότι χωρίσαμε για διαφημιστικό κόλπο; Ήμαρτον»
Γρηγόρης Βαλτινός: «Πήγα με ορθάνοιχτη καρδιά 25 χρονών, να γνωρίσω τον πατέρα μου. Δεν ρώτησα τίποτα»
Ο Κώστας Νικούλι πατέρας για πρώτη φορά – Έγκυος η ηθοποιός, σύντροφός του Κατερίνα Μαούτσου
Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη για όσα έγιναν μέσα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
Τόνυ Μαυρίδης για τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Παπαρίζου: «Δεν σκοπεύω να φύγω από τη μεζονέτα»
Η δικηγόρος της γυναίκας που κατηγορεί τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge porn αποκαλύπτει