Κάτι ψήνεται στην Έγκωμη…. Νέες γευστικές απολαύσεις στα κάρβουνα αλά Ελληνικό

Το εστιατόριο «το Ελληνικό» αποκαλύπτει το ανανεωμένο του μενού!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το εστιατόριο «το Ελληνικό», στις 17 Οκτωβρίου, παρουσίασε το ανανεωμένο του μενού σε εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις ανανεωμένες συνταγές και τις νέες προσθήκες του εστιατορίου, πάντα, με άρωμα Ελλάδας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις γαστρονομικές επιλογές που συνέθεσαν το πλούσιο γεύμα ενώ έζησαν την ανανεωμένη γευστική εμπειρία, που συνδυάζει τη φρεσκάδα των προσεκτικά επιλεγμένων πρώτων υλών και την τέχνη του ψησίματος στα κάρβουνα.

Ο κ. Μάριος Περδίος, Chief Operation Officer του ομίλου Louis Hotels, υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους και με αφορμή το ανανεωμένου μενού του εστιατορίου «Το Ελληνικό», μεταξύ άλλων, ανέφερε: «είναι πολύ σημαντική η παρουσία σας σήμερα εδώ, γιατί με τη δική σας βοήθεια πορευόμαστε σε μία νέα εποχή για το εστιατόριό μας ενώ συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις πιο αυθεντικές γεύσεις, με άρωμα Ελλάδας».

Στο νέο μενού πρωταγωνιστούν πολλές νέες προσθήκες, όπως το παραδοσιακό μπουγιουρντί, λαχανικά σχάρας, χοιρινή μπριζόλα, βοδινό συκώτι, σεφταλιές, χωριάτικο λουκάνικο, χωριάτικος παστουρμάς και μελωμένα φιλετάκια, τα οποία πλέον ψήνονται αποκλειστικά στα κάρβουνα.

Η μετάβαση από την τεχνική του grill στο chargrill ενισχύει τη γεύση και το άρωμα κάθε πιάτου, δίνοντας μια ολότελα νέα γαστρονομική ταυτότητα σε κάθε γεύμα.

Μπαίνοντας, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την ποικιλία του κρέατος που επιθυμούν να απολαύσουν, μέσα από το εντυπωσιακού meat display που πλέον βρίσκεται στην είσοδο του εστιατορίου. Κάθε επιλογή φέρει τη σφραγίδα ποιότητας που χαρακτηρίζει το εστιατόριο «το Ελληνικό», εδώ και χρόνια, ενώ χαρίζει σε κάθε επισκέπτη ένα μοναδικό ταξίδι στις παραδοσιακές συνταγές και τα αρώματα της Ελλάδας.

3

Με κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και την κορυφαία εξυπηρέτηση, «το Ελληνικό» στην Έγκωμη υπόσχεται πως οι νέες και ανανεωμένες γεύσεις θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη, ενώ θα συνεχίσει να προσφέρει και τις πιο παραδοσιακές συνταγές του παρασκευασμένες με ατέρμονο μεράκι.

Δοκιμάστε τις νέες προτάσεις και αφεθείτε σε μία ανεπανάληπτη γευστική διαδρομή στα κάρβουνα, που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ.: 77778300 - Για online παραγγελίες στο toellinikocy.com

Σχετικά με το εστιατόριο «το Ελληνικό»: Το μοναδικό ταξίδι στις γεύσεις και τα αρώματα της Ελλάδας, το παρεΐστικο σκηνικό που εξυπηρετεί απόλυτα την φιλοσοφία του μεζέ, το πρωτόγνωρα εντυπωσιακό περιβάλλον ενός παντοπωλείου μιας άλλης εποχής σε συνδυασμό με ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με στόχο την εξαίρετη εξυπηρέτηση κάθε επισκέπτη, καθιστούν το «Το Ελληνικό» στην Αχαιών 1, Έγκωμη , το επίκεντρο της Ελληνικής κουζίνας.

Untitled

Δειτε Επισης

Φώτης Μεταξόπουλος: «Έκανα εγχείρηση στον δεξί πνεύμονα, μου βγάλανε ένα μαύρο καρύδι»
Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δυστυχώς η επούλωση της επέμβασης δεν ήταν αυτή που έπρεπε & πρέπει μείνω εκτός»
Άννα Βίσση και Elton John τραγούδησαν στο πάρτυ για τη βάφτιση του γιου του Γιάννη & Δήμητρας Κούστα
Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Έχει ξεπεράσει κάθε οργανικό πρόβλημα
Ο «μαέστρος της εξομολόγησης» Θέμης Γεωργαντάς στη νέα digital campaign της ΚΕΑΝ
Ο Γιώργος Αμούτζας μιλά πρώτη φορά για το ατύχημα στο Ράλλυ Ακρόπολης: «Δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε»
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Πόσες γυναίκες υιοθετούμε ανδρικά χαρακτηριστικά για να μας πάρουν στα σοβαρά;»
Ηρώ: «Είχα γεννήσει και μπήκε μέσα στο δωμάτιο η Νατάσα Θεοδωρίδου με ένα πορτ μπεμπέ στο κεφάλι»
Κλαυδία: «Δεν είχα χρόνο να στεναχωρηθώ για τις κακές κριτικές, δεν σκεφτόμουν αυτούς που δεν με στήριζαν»
Αναστασία Γιάμαλη: «Μόνο κακοήθεια φανερώνουν όσοι τα έβαλαν με την Νατάσσα Μποφίλιου & τον μπαμπά της»