Η αποκάλυψη για τον γάμο του Γιάννη Πουλόπουλου: «Ήταν τρεις ημέρες όνειρο, είδα τον μπαμπά μου να χορεύει»

«Όταν είδα το bullying που δέχθηκε ο Παντελής Τουτουντζής, αποφάσισα ότι δεν θα ανεβάσω καμία φωτογραφία στον δικό μου γάμο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Παντελής Τουτουντζής έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι της Zoe Pre και μίλησε για το πώς ήταν να μεγαλώνει ως γκέι αγόρι αλλά και για τα παιδιά του.

Ο make up artist σχολίασε πως γεννήθηκε σε λάθος εποχή, ενώ αναφερόμενος στην οικογένειά του τόνισε πως εκείνος και ο σύζυγός του είναι δυο μπαμπάδες που λατρεύουν τα παιδιά τους.

«Γεννήθηκα σε λάθος εποχή! Ήταν πολύ vintage, για ένα γκέι παιδί. Το πάλεψα γιατί ήταν σαν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου και ήθελα να κάνω τα πάντα για να το διαλύσω. Εγώ ήθελα αγάπη! Θεωρώ πως παίρνοντας αγάπη, μπορεί να είσαι βαθιά ευτυχισμένος. Είμαστε δυο μπαμπάδες που λατρεύουν τα παιδιά τους, έχουν μάθει να κολυμπάνε μέσα σε αγάπη».

Στη συνέχεια, ο Παντελής Τουτουντζής πρόσθεσε: «Ο μετρητής της επιτυχίας για μένα είναι το πόσο χαμογελάνε ο Αχιλλέας και η Αριάδνη μέσα στη μέρα. Μακάρι σε όλους αυτούς που γράφουν στα social «ψόφο, ανώμαλοι, βάλτε τους μέσα» να μπορούσα να τους ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου για 24 ώρες. Θα λύγιζαν όταν θα έβλεπαν δύο παιδιά ευτυχισμένα. Το bullying και ο ρατσισμός είναι το όπιο του χαζού ανθρώπου».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον γάμο του με τον σύντροφό του το περασμένο καλοκαίρι, με αφορμή την εξομολόγηση του Παντελή Τουτουντζή στη Zoe Pre.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα τον λόγο που δεν ήθελε να μοιραστεί κανένα στιγμιότυπο από το χαρμόσυνο γεγονός στα social media.

«Εγώ τον καταλαβαίνω τον Παντελή κι όταν είδα το bullying που δέχθηκε όταν ανέβασε φωτογραφία από τον γάμο του, ήταν η στιγμή που αποφάσισα ότι στον δικό μου γάμο δεν θα ανεβάσω καμία φωτογραφία. Δεν έχω ανεβάσει γιατί δεν θα ήθελα στη δική μου χαρά να υπάρχει από κάτω έστω ένα μήνυμα που να μα σιχτιρίζει» δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, όσο κι αν έχεις θωρακίσει τον εαυτό σου… για να μιλώ στην τηλεόραση ανοιχτά για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, εννοείται ότι τον έχω θωρακίσει. Κι όμως, το παραμικρό μήνυμα μέσα στη χαρά μου, μπορεί να μου χαλούσε τη διάθεση με τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τους συγγενείς μου και το καλό κλίμα που έζησα. Χαίρομαι που το έζησα. Ήταν τρεις ημέρες όνειρο, είδα τον μπαμπά μου να χορεύει» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Ματίνα Παγώνη: «Ασθενείς, όπως η Μαρινέλλα, είναι ευσυγκίνητοι. Καλό είναι να μη δέχονται επισκέψεις»
H Έλενα Χριστοπούλου απαντά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Άνθρωπος είμαι, και θυμώνω και κακιώνω»
Νίνο: «Θα ήθελα να μην ξανασυζητήσουμε για τη Josephine! Έχει λήξει οριστικά»
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα η Αγγελική Ηλιάδη - Η γιαγιά της εξιτήριο και η εγγονή εισαγωγή
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη - Η συνάντησή του με τυφλή θαυμάστριά του
Η αποκάλυψη για τον γάμο του Γιάννη Πουλόπουλου: «Ήταν τρεις ημέρες όνειρο, είδα τον μπαμπά μου να χορεύει»
O Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του - Μάρτυρας η Τζένη Διαγούπη
Το σπαρακτικό «αντίο» του Harry Styles για τον θάνατο του 31χρονου Liam Payne
Λύγισε on stage η Rita Ora για τον θάνατο του Liam Payne: «Δεν μπορώ να το τραγουδήσω. Είμαι συντετριμμένη»
Καίτη Γαρμπή: «Δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν»