Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Δήμο Βερύκιο: «Κακώς το πήρε προσωπικά…»

Η απάντηση του Δήμου Βερύκιου για τη μεταγραφή στον Alpha με 1 εκατομμύριο ευρώ: «Μετρούσε στο αυτοκίνητο τα μετρητά, της χτύπησα το τζάμι» - Αφροδίτη Γραμμέλη για Δήμο Βερύκιο: «Μας είπε ανέραστους; Του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα στο Astra Tv φιλοξενήθηκε ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος αναφέρθηκε στα πρόσωπα της τηλεόρασης. Ανάμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως σημείωσε ο Δήμος Βερύκιος, η παρουσιάστρια ήταν σκληρή διαπραγματεύτρια στα συμβόλαιά της.

«Την έχω χαρακτηρίσει μία κ@@@πετσωμένη φρεγάτα της τηλεόρασης. Δεν έχω δει άλλον άνθρωπο να κάνει τόσο σκληρή διαπραγμάτευση για τον εαυτό της. Με σταματούσε στον διάδρομο εκείνα τα χρόνια της αντιπροεδρίας στον Alpha και μου έλεγε να πάρω λεφτά. Εδώ δεν είχαμε να πληρώσουμε τους μισθούς, εγώ να πάρω λεφτά;» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

«Νομίζω ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση, νέα γυναίκα είναι, έχει μέλλον» πρόσθεσε, επίσης, ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν παρουσιαστές σήμερα που πληρώνονται με μεγάλα ποσά, αλλά όχι τα υπέρογκα που υπήρχαν τις προηγούμενες δεκαετίες. «Η Ελένη Μενεγάκη έπαιρνε τεράστια ποσά» σημείωσε.

Συζητήσεις επί συζητήσεων άνοιξε και η αποκάλψη του Δήμου Βερύκιου για μεταγραφή παρουσιάστριας ενός εκατομμυρίου ευρώ στον Alpha, πριν από χρόνια.

«Εγώ ξέρω – δεν θα πω το όνομα, μη γίνουμε πάλι κουλουβάχατα – γυναίκα που πήρε μεταγραφή για να έρθει στο κανάλι από τον Δημήτρη Κοντομηνά ένα εκατομμύριο. Μα πώς φτάσαμε, ρε παιδιά, στην πτώχευση; Υπήρχε μία στρεβλότητα σε όλα τα επίπεδα» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος σε συνέντευξή του στο #AstraTv και στον Κωνσταντίνο Καμέα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έφερε στο πλατό τον συνεργάτη της κι εκείνος δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα της παρουσιάστριας, ωστόσο μοιράστηκε μια ιστορία που συνέβη την ημέρα που εκείνη βρέθηκε στο κανάλι.

«Δεν εννοούσα την Ελένη Μενεγάκη. Από την ενημέρωση είναι. Η Μενεγάκη είναι φρεγάτα, στο ένα … μύριο θα μείνει; Τότε είχαν πέσει πολλά λεφτά» ξεκαθάρισε ο Δήμος Βερύκιος.

«Ήξερα ότι θα έρθει η συγκεκριμένη για το καλωσόρισμα να πάρει το μύριο, το πακέτο. Κατεβαίνω, ήμασταν τότε στην Κάντζα, εκείνη την ώρα έμπαινα στο μεγάλο κτήριο. Βλέπω μέσα σε ένα καλό αυτοκίνητο, τον οδηγό της ο οποίος μέτραγε τα χρήματα. Μιλάμε έχουν περάσει δεκαετίες. Αυτοί ήταν τόσο αφοσιωμένη στο μέτρημα και ήταν και πολλά… Πήγα και χτύπησα το τζάμι και μου είπε «τι θέλεις;». Όποιος παίρνει από μεταγραφές λεφτά και τα μετράει, είναι παραδόπιστος. Εμείς που δεν πήραμε ποτέ, δεν έχουμε φράγκο», τόνισε στη συνέχεια.

Το απόσπασμα σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου με την πρωινή της παρέα στον Alpha.

«Αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση να παίρνει παρουσιάστρια ή παρουσιαστής 1 εκατομμύριο τον χρόνο, ή μπροστά ή αέρα. Ο καθένας πουλάει τον εαυτό του, όπως αυτός κρίνει και νομίζει. Οι εποχές είναι διαφορετικές, υπάρχουν πάρα πολλές εναλλακτικές, πάρα πολλά πρόσωπα, αν κάποιος ζητά τρέλες, ουδείς αναντικατάστατος», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν μιλάω για εμένα, μιλάω για εμένα. Θα πω για μένα και η ομάδα μου να είναι καλά αμειβόμενη και όσα αξίζει ο καθένας, αλλά μιλάει, μετά ο παραγωγός με τον καθένα ξεχωριστά. Και να σας το πω, εμένα δεν με ενδιαφέρει τι παίρνει ο καθένας», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Ό,τι νιώθει ο καθένας καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν μου αρέσουν οι παρουσιαστές που κάνουν κουμάντο στα λεφτά όλων. Παίρνουν ένα σκασμό οι ίδιοι και μετά οι άλλοι…» είπε, επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να αποκαλύπτουν στη συνέχεια πως η ίδια βάζει σε προτεραιότητα την ομάδα της.

Απάντηση στα όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος κατά όσων των κατέκριναν που είπε την Έλλη Στάη «μπέμπα 70 ετών» έδωσε και η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το #ΤοPrwino. Η δημοσιογράφος τόνισε, αφού άκουσε τις δηλώσεις του, ότι του επιστρέφει τον χαρακτηρισμό «ανέραστος» και ότι όλα όσα είπε κατά της Έλλης Στάη ήταν άκομψα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αναρωτήθηκε: «Μας είπε ανέραστους επειδή του είπαμε ότι αυτό που είπε δεν είναι σωστό; Και ότι εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι που έχουμε παράξει πρώτη ύλη. Γιατί είναι τόσο αφοριστικός; Εγώ θα του επιστρέψω τον χαρακτηρισμό γιατί εγώ δημόσια βγήκα και διαφώνησα μαζί του, δεν είναι ωραίο να το κάνουμε αυτό συναδελφικά. Είναι άκομψο».  

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε: «Δε θα συμφωνήσω μαζί του καθόλου. Βρίσκω και άκομψο να μιλάμε για αμοιβές το 2024. Λυπάμαι γιατί τον αγαπώ πολύ και τον θεωρώ πολύ σημαντικό δημοσιογράφο».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στο τραπέζι του #HappyDay τη συζήτηση που έγινε γύρω από το όνομα του Δήμου Βερύκιου στο #ΤοPrwino με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Εκεί ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι η Έλλη Στάη έπρεπε να του πει «ευχαριστώ» για το σχόλιο που της έκανε και ότι όσοι δεν κατάλαβαν ότι επρόκειτο για κομπλιμέντο είναι «ανέραστοι».

«Να του τα πω. Σε συζητούσαν για τη συνέντευξή σου στον Καμέα, που είπες ότι η Στάη έπρεπε να σου πει “ευχαριστώ”, και ότι όσοι δεν καταλαβαίνουν πως έκανες κομπλιμέντο είναι ανέραστοι. Κάποιοι το πήραν προσωπικά, κακώς για εμένα. H φίλη μου η Αφροδίτη Γραμμέλη», είπε αρχικά η Τσιμτσιλή.

«Ποιος το πήρε προσωπικά; Ξύδι, πάμε παρακάτω. Κάτι έπρεπε να πει η κοπέλα», απάντησε ο Δήμος Βερύκιος.

«Επειδή έπρεπε να το βλέπω, έβλεπα τον Περρή που γελούσε. Έπρεπε κάποιος να πει πως ο Βερύκιος βαφτίζει το ψάρι κρέας. Στο τέλος θα ζητήσει από τη Στάη να του φέρει λουλούδια», πρόσθεσε γελώντας στο τέλος η παρουσιάστρια του #HappyDay.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

tsimtsili-verykios-grammeli

Δειτε Επισης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Δήμο Βερύκιο: «Κακώς το πήρε προσωπικά…»
Καίτη Γαρμπή: «Δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν»
#TheReunion: Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης ενώθηκαν ξανά, μετά από 11 χρόνια!
Πρεμιέρα «Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα» στον ALPHA Κύπρου
Πυρά κατά Κασσελάκη από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο-«Μόστρα, μόνο φιγούρα και από ουσία τίποτα»
Ο Τάσος Ιορδανίδης απαντά στον Κώστα Τσουρό: «Δεν πήρα εγώ τη θέση του Δημήτρη Γιαγτζόγλου»
«Το έχασα κάπου εκεί στα 20, είχα ανησυχίες και πολλούς φόβους»
Ο Nick Jonas διέκοψε συναυλία και έφυγε πανικόβλητος από τη σκηνή
«Χαίρομαι που η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και το είπε δημόσια, εμείς το ξέραμε»
«Στο GNTM υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης, συνεννοούμασταν, πηγαίναμε με τη σειρά»