Λύγισε on stage η Rita Ora για τον θάνατο του Liam Payne: «Δεν μπορώ να το τραγουδήσω. Είμαι συντετριμμένη»

Σάλος με τις φωτογραφίες του #TMZ με το νεκρό σώμα του: «Είστε αηδιαστικοί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σοκ έχει προκαλέσει στους θαυμαστές του συγκροτήματος One Direction ο θάνατος του πρώην μέλους του συγκροτήματος, Liam Payne, ο οποίος σκοτώθηκε σε πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Ο Liam Payne, πρώην μέλος των One Direction, έχασε τη ζωή του ακαριαία από πολλαπλά τραύματα, μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου σε ξενοδοχείο στην Αργεντινή.  Υπέστη κάταγμα στο κρανίο και οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο 31χρονος πρώην σταρ των One Direction έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο στην αυλή του ξενοδοχείου Casa Sur, στην κοσμοπολίτικη γειτονιά Παλέρμο. Η αστυνομία ενημερώθηκε από υπάλληλο του ξενοδοχείου που ανέφερε «έναν επιθετικό άντρα, ο οποίος μπορεί να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

Λίγο αργότερα, οι εργαζόμενοι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο στην αυλή του ξενοδοχείου, προτού ανακαλύψουν το άψυχο σώμα του τραγουδιστή από το Γούλβερχαμπτον λίγο μετά τις 11 το βράδυ (ώρα Ελλάδος).

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο Liam Payneφερόταν να «συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα στο λόμπι του ξενοδοχείου και έσπασε το λάπτοπ του», προτού «αναγκαστεί να επιστρέψει στο δωμάτιό του».

Η αστυνομία της Αργεντινής είχε λάβει κλήση από έναν εργαζόμενο στο ξενοδοχείο που ζητούσε επειγόντως βοήθεια, σύμφωνα με ηχητικό υλικό που σχετίζεται με την υπόθεση και έχει ληφθεί από το υπουργείο ασφαλείας του Μπουένος Άιρες.

Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές του Liam Payne συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, αφού η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή με τους ιατροδικαστές να μπαίνουν και να βγαίνουν με λευκές προστατευτικές στολές και μπλε γάντια. Άναψαν κεριά και άφησαν μερικά λουλούδια στο σημείο, καθώς απέτισαν φόρο τιμής στον αγαπημένο μουσικό σταρ που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 31 του χρόνια.

Ο ιστότοπος TMZ δέχτηκε σφοδρές αντιδράσεις από τους θαυμαστές του, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του άψυχου σώματος του τραγουδιστή.

Η αμερικανική ιστοσελίδα κοινοποίησε εικόνες που έδειχναν το χέρι, τη μέση και τα τατουάζ του τραγουδιστή, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές ότι πέθανε μετά από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Το άρθρο ανέφερε: «Το TMZ απέκτησε μια φωτογραφία που δείχνει το σώμα του Liam Payne στο ξενοδοχείο, με τραπέζια και καρέκλες κοντά του. Δεν δείχνουμε ολόκληρο το σώμα, αλλά φαίνεται καθαρά το τατουάζ του – ένα ρολόι στο αριστερό του χέρι και ένας σκορπιός στην κοιλιά του».

Ωστόσο, το TMZ αφαίρεσε γρήγορα τις φωτογραφίες μετά από σφοδρές αντιδράσεις θαυμαστών και ατόμων από το στενό του περιβάλλον, οι οποίοι χαρακτήρισαν την ενέργεια ως «ντροπή».

liam

Η ιστοσελίδα αργότερα τροποποίησε το άρθρο, γράφοντας: «Το TMZ έχει δει μια φωτογραφία που δείχνει το σώμα του Liam στο ξενοδοχείο με τραπέζια και καρέκλες κοντά. «Φαίνονται καθαρά τα τατουάζ του – ένα ρολόι στο αριστερό χέρι του και ένας σκορπιός στην κοιλιά του – που μας βοήθησαν να επιβεβαιώσουμε τις πρώτες αναφορές από μάρτυρες».

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια, υπήρχε κι εκείνο του πρώην διαγωνιζόμενου του X Factor, Rylan Clark, που καταδίκασε την απόφαση δημοσίευσης των φωτογραφιών, γράφοντας:

«TMZ, ντροπή σας. Ντροπή».

Η ποπ τραγουδίστρια Alesia Cara πρόσθεσε: «Είστε αηδιαστικοί @TMZ».

liam2

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, θαυμαστές, φίλοι και συνεργάτες του 31χρονου τραγουδιστή, έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσά σε αυτούς και η Rita Ora, η οποία εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου της, με τον οποίο συνεργάστηκε στο επιτυχημένο τραγούδι «For You» από την ταινία #FiftyShadesFreed.

Η Rita Ora έκανε μια συγκινητική ανάρτηση και στο αποχαιρετηστήριο μήνυμα τόνισε πως ο Λίαμ ήταν η οποία ευγενική ψυχή που είχε γνωρίσει.

«Είμαι συντετριμμένη. Είχε την πιο ευγενική ψυχή, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Το να δουλεύω μαζί του ήταν μια απόλαυση, ήταν πραγματικά ευχάριστο να τον έχεις δίπλα σου, τόσο στη σκηνή όσο και εκτός. Αυτά τα τραγικά νέα με καταρρακώνουν. Στέλνω όλη μου την αγάπη και τις προσευχές στην οικογένεια και τους αγαπημένους του. Το τραγούδι μας, “For You”, αποκτά πλέον μια νέα σημασία για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Rita Ora.

Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, όταν και η Rita Ora είχε συναυλία στην Ιαπωνία δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση.

Γι’ αυτό, όπως βλέπουμε στο σχετικό απόσπασμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, η Rita Ora θέλησε να επιχειρήσει να τραγουδήσει το συγκεκριμένο κομμάτι στη συναυλία στην Οσάκα της Ιαπωνίας χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να φτάσει μέχρι τέλους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού που η ερμηνεύτρια προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, προβλήθηκε στην οθόνη μια κοινή φωτογραφία των δυο καλλιτεχνών. Τότε ήταν που η 33χρονη σταρ «λύγισε» για τον αείμνηστο πια συνάδελφο της, Liam Payne.

«Δεν μπορώ καν να το τραγουδήσω αυτό τώρα» αναφώνησε η Rita Ora κοιτάζοντας τον ουρανό

Δειτε Επισης

H Έλενα Χριστοπούλου απαντά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Άνθρωπος είμαι, και θυμώνω και κακιώνω»
Νίνο: «Θα ήθελα να μην ξανασυζητήσουμε για τη Josephine! Έχει λήξει οριστικά»
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα η Αγγελική Ηλιάδη - Η γιαγιά της εξιτήριο και η εγγονή εισαγωγή
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη - Η συνάντησή του με τυφλή θαυμάστριά του
Η αποκάλυψη για τον γάμο του Γιάννη Πουλόπουλου: «Ήταν τρεις ημέρες όνειρο, είδα τον μπαμπά μου να χορεύει»
O Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του - Μάρτυρας η Τζένη Διαγούπη
Το σπαρακτικό «αντίο» του Harry Styles για τον θάνατο του 31χρονου Liam Payne
Λύγισε on stage η Rita Ora για τον θάνατο του Liam Payne: «Δεν μπορώ να το τραγουδήσω. Είμαι συντετριμμένη»
Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου - Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της
Θοδωρής Αθερίδης: «Έλεγα στον Δημήτρη Σταρόβα να προσέχει και τελικά πρώτος εγώ έπαθα εγκεφαλικό»