Καίτη Γαρμπή: «Δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν»

H Καίτη Γαρμπή φαίνεται να γυρίζει λίγο πίσω στον χρόνο και να τονίζει τα εξής για την περίοδο που δέχθηκαν ένοπλη ληστεία στο σπίτι της: «O άντρας μου το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω... γίγαντα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα στις #Νotes, η Καίτη Γαρμπή κάνει ποδαρικό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή Τετ Α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος.

Μέσα από το τρέιλερ για την εκπομπή, που θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή στον Alpha Κύπρου, παρακολουθούμε την αγαπημένη τραγουδίστρια να απλώνει μια βεντάλια θεμάτων.

Ανάμεσα σε άλλα, λοιπόν, η Καίτη Γαρμπή φαίνεται να γυρίζει λίγο πίσω στον χρόνο και να τονίζει τα εξής για την περίοδο που δέχθηκαν ένοπλη ληστεία στο σπίτι της.

«Εκείνη τη στιγμή το ότι o άντρας μου το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω στα μάτια μου… γίγαντα. Ήταν ψύχραιμος και τους είπε «θα σας δώσω ότι θέλετε». Πραγματικά θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί πάνω στην τρέλα τους, δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν».

«Ο Διονύσης (σ.σ. Σχοινάς) είναι ένας σύγχρονος ιππότης. Αυτός ο άντρας με έκανε να νιώθω βασίλισσα. Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κρατάει, τώρα, 30 χρόνια».

«Αν ο Διονύσης μού έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη» παραδέχεται, σε άλλο σημείο, η Καίτη Γαρμπή στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή.

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και διασκέδαση χάρισαν η Καίτη Γαρμπή και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στην πρεμιέρα τους.

Η diva της ελληνικής δισκογραφίας και ο ταλαντούχος Κύπριος καλλιτέχνης ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα που απογείωσε το κοινό με τις ατελείωτες επιτυχίες τους.

Η βραδιά ήταν απόλυτα λαμπερή, με πολλές επώνυμες παρουσίες να παρευρίσκονται για να στηρίξουν τους αγαπημένους καλλιτέχνες, ενώ ο Δημήτρης Σχοινάς έδωσε μια ιδιαίτερη νότα με τις διασκευές του.

Η Καίτη Γαρμπή χάρισε στο κοινό αγαπημένα τραγούδια από τα '90s και τα '00s, ενώ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με δικές του επιτυχίες και διαχρονικά κομμάτια που έκαναν τη βραδιά ακόμα πιο ιδιαίτερη. Ο κόσμος ξεσηκώθηκε από το πρώτο λεπτό, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του εκρηκτικού σχήματος, που υπόσχεται μοναδικές βραδιές.

garmpi-xristoforou-(1) garmpi-xristoforou-(6) garmpi-xristoforou-(4) garmpi-xristoforou-(3) garmpi-sxoinas-xristoforou garmpi-xristoforou-(2)
garmpi-xristoforou-(1) garmpi-xristoforou-(6) garmpi-xristoforou-(4) garmpi-xristoforou-(3) garmpi-sxoinas-xristoforou garmpi-xristoforou-(2)

Δειτε Επισης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Δήμο Βερύκιο: «Κακώς το πήρε προσωπικά…»
Καίτη Γαρμπή: «Δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν»
#TheReunion: Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης ενώθηκαν ξανά, μετά από 11 χρόνια!
Πρεμιέρα «Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα» στον ALPHA Κύπρου
Πυρά κατά Κασσελάκη από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο-«Μόστρα, μόνο φιγούρα και από ουσία τίποτα»
Ο Τάσος Ιορδανίδης απαντά στον Κώστα Τσουρό: «Δεν πήρα εγώ τη θέση του Δημήτρη Γιαγτζόγλου»
«Το έχασα κάπου εκεί στα 20, είχα ανησυχίες και πολλούς φόβους»
Ο Nick Jonas διέκοψε συναυλία και έφυγε πανικόβλητος από τη σκηνή
«Χαίρομαι που η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και το είπε δημόσια, εμείς το ξέραμε»
«Στο GNTM υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης, συνεννοούμασταν, πηγαίναμε με τη σειρά»