ΟΑΣΑ Vs. Μπάγια Αντωνοπούλου: «Πήγε να πέσει σε διάζωμα, έκανε ζικ ζακ και κοιτούσε το κινητό»

Ο Φώτης Νικολακόπουλος, Γ.Γ. Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ απαντά στην Μπάγια Αντωνοπούλου μετά την καταγγελία της για «τραμπούκος, βαρύμαγκα, ψευτόμαγκα» οδηγό λεωφορείου που επιτέθηκε λεκτικά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αντιμέτωπη με τις ύβρεις ενός οδηγού λεωφορείου ήρθε η Μπάγια Αντωνοπούλου το βράδυ της Δευτέρας 14/10.

Όπως φαίνεται στα stories που δημοσίευσε η δημοσιογράφος στον λογαριασμό της στο instagram, ο οδηγός του λεωφορείου της μιλούσε σε πολύ έντονο ύφος προειδοποιώντας τη να μην τολμήσει να δημοσιεύσει το υλικό που τράβηξε με το κινητό της ενώ πριν είχαν προηγηθεί ύβρεις και απειλές προς το πρόσωπό της.

«Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δε πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βίντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Αυτός είναι ο νταής. Φρόντισε να με προειδοποιήσει ότι αν τολμήσω να ανεβάσω το βίντεο, θα έρθει να με βρει. Τα συμπεράσματα δικά σας» αναφέρει η Μπάγια Αντωνοπούλου στα stories της.

bayaant_1728931919_205007506-768x1365.width-800

Η Μπάγια Αντωνοπούλου φιλοξενήθηκε στο #ΤοPrwino το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου για να μιλήσει για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε από οδηγό λεωφορείου στη μέση του δρόμου.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, δεν πήγε προχώρησε σε καταγγελία αλλά την ενδιαφέρει να μάθουν οι νεαρές γυναίκες τι άνθρωποι βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις.

«Δεν έχω κάνει κάποιο λάθος σαν οδηγός. Κινούμουν αριστερά και στη δεξιά ο οδηγός. Είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη λωρίδα του οδηγού και αποφάσισε να προσπεράσει. Στην αρχή δεν τον είδα και θεώρησα πως δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει, γιατί θα είχα χτυπήσει. Και ανοίγει το παράθυρο με τραμπουκισμό. Και ξέρω πάρα πολύ καλά ανεβάζοντας το βίντεο με το πρόσωπό του ότι μπορεί να μου κάνει μήνυση, αλλά δε φοβάμαι γιατί έχω μηνύματα ότι τα έχει κάνει και σε άλλους ανθρώπους ο συγκεκριμένος. Τράβηξα το βίντεο και το ανέβασα για τον εξής λόγο. Όχι για να παίξει. Αλλά γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος επαγγελματίας οδηγός κάθε μέρα μεταφέρει ηλικιωμένους, παιδιά… Ανθρώπους που δεν έχουν τη δύναμη των social, θα το έχει κάνει και αλλού. Και όντως το έχει κάνει κι αλλού” είπε, μεταξύ άλλων, η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Τέτοιοι τύποι για να συμπεριφέρονται έτσι, σημαίνει ότι μπορεί και κάποιος να τους έχει τοποθετήσει σε αυτή τη θέση. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι νόμιμη, παίρνω την ευθύνη της πράξης μου και δέχομαι ότι κάποιοι θα πούνε ότι τον διαπομπεύσαμε. Εμένα με ενδιαφέρει να μην ξαναφερθούν τέτοιοι άνθρωποι, τέτοιοι βαρύμαγκες και ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει έξω… Ο στόχος ο δικός μου είναι να μάθουν κι άλλες κοπέλες τι συμβαίνει εκεί έξω» πρόσθεσε στη συνέχεια η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Σήμερα, μίλησε ο Φώτης Νικολακόπουλος, γενικός γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ.

«Ο συνάδελφός μου είναι ψυχολογικά χάλια. Δεν είναι εύκολο για έναν απλό άνθρωπο να βλέπει τον εαυτό του στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Εμένα μου περιέγραψε ο οδηγός ότι κινούμενος στο Περιστέρι με το λεωφορείο το οποίο είχε κόσμο μέσα, μπροστά του υπήρχε ένα ΙΧ, δεν ήξερε ότι στη θέση του οδηγού είναι η κα. Αντωνοπούλου, αυτός μου περιέγραψε ότι το ΙΧ πήγαινε από τη μία λωρίδα στην άλλη. Πήγαινε ζικ ζακ.

Σε κάποια στιγμή είδε ότι το ΙΧ πήγε να πέσει πάνω στο διάζωμα. Κόρναρε ο οδηγός, άναψε τα φώτα για να προειδοποιήσει, το ΙΧ πήγαινε με μικρή ταχύτητα και δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό. Φτάνοντας στη στάση Αγίου Αντωνίου στο μετρό, πήγε δίπλα στο αυτοκίνητο της κας Αντωνοπούλου, και είδε ανοιχτό το παράθυρο, με την οδηγό η οποία στον αριστερό μηρό είχε το κινητό της και κοιτούσε το κινητό.

Βλέποντας την κα Αντωνοπούλου της έκανε μια παρατήρηση να πιάσει το τιμόνι γιατί θα γίνει ατύχημα. Ο οδηγός μου είπε ότι δεν την έβρισε», είπε ο Φώτης Νικολακόπουλος στο #ToPrwino.

Δειτε Επισης

Φανή Χαλκιά: «Περνάμε δύσκολα, ο σύζυγός μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης, μετά την ρήξη ανευρύσματος»
ΟΑΣΑ Vs. Μπάγια Αντωνοπούλου: «Πήγε να πέσει σε διάζωμα, έκανε ζικ ζακ και κοιτούσε το κινητό»
Έκτορας Μποτρίνι: «Σας μιλάω… ζωντανά! Με πέθαναν! Δεν έκανα εγχειρήσεις, στη χολή και στα νεφρά»
Λάκης Γαβαλάς: «Στο σπίτι μου στη Μύκονο έκαναν τα ωραιότερα όργια 200 ατόμων! Με γερανό τα ναρκωτικά»
Ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα για τον Αντρέα Γεωργίου και την Σιμώνη Χριστοδούλου
Η Μαρινέλλα βγήκε από την εντατική: «Θέλει χρόνο, είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα»
Η Αλεξάνδρα Νίκα στην πρώτη επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού
Στενό on air μαρκάρισμα Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον χωρισμό του Κώστα Φραγκολιά: «Το τροφοδοτείς»
Ορέστης Τζιόβας: «Παντού υπάρχει κακοποίηση και ο βασικός λόγος είναι τα λεφτά. Με καταπίεσα»
Παρασκευή Κερασιώτη: «Πέρασα 1,5 χρόνο με κρίσεις άγχους, μου έκοψαν τα φτερά σε αυτό τον χώρο»