Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα. Έπάθα 4 εγκεφαλικά. Θα έφευγα πλήρης και με την σύντροφό μου»

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν υπογράφουν το πρωτότυπο σενάριο της εξαιρετικής σειράς #ΜαύροιΠίνακες - «Είπα στον εαυτό μου… έχεις 5 δευτερόλεπτα να πανικοβληθείς & έβαλα στόχο το νοσοκομείο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι δυο τους, μιλώντας στην εκπομπή #Buongiorno και τον Χρήστο Λυσσέα, αναφέρθηκαν και στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν από κάποια χρόνια ο δημοφιλής ηθοποιός, όταν και υπέστη τέσσερα εγκεφαλικά.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την παράσταση που πρωταγωνιστούν.

«Έχουμε έναν μήνα που είναι γεμάτος με πρεμιέρες, έχουμε την παράστασή μας με τίτλο «Το στρίψιμο της βίδας reloaded» που ξεκινά τέλη Οκτώβρη στο θέατρο Αργώ. Έχουμε και τους «Μαύρους πίνακες» μία σειρά που γράψαμε με πολλή αγάπη, πιστεύουμε θα την αγκαλιάσει ο κόσμος», είπε αρχικά η Σοφία Καζαντζιάν.

Ο Μάριος Ιορδάνου ανέφερε: «Υπήρξαν πολλές προτάσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά ήμουν αρνητικός, ήθελα να γυρίσω μόνο με κάτι που να έχουμε γράψει εμείς. Κάθε εμπόδιο στον δρόμο μου, γίνεται ο δρόμος μου. Αυτό που έγινε (σ.σ. για την περιπέτειά της υγείας του), ουσιαστικά πέθανα και γύρισα. Λειτούργησε θετικά, είπα πως δεν θα πεθάνω σήμερα. Θα έφευγα πλήρης και με την σύντροφό μου δίπλα μου. όλα τα άλλα δεν μετρούσαν. Με έκανε πολύ δυνατό αυτή η εμπειρία. Είχα πάθει 4 εγκεφαλικά και τώρα η μαγνητική που έκανα βγήκε πεντακάθαρη».

Από την πλευρά της, η Σοφία Καζαντζιάν είπε: «Εκείνη τη στιγμή πήγα να πεθάνω εγώ από τον φόβο μου. Οδηγούσα τότε το φορτηγό της περιοδείας, ο Μάριος είχε χάσει τους παλμούς και είχε πέσει στο παρμπρίζ και είπα στον εαυτό μου «έχεις 5 δευτερόλεπτα να πανικοβληθείς. Στα 5 δευτερόλεπτα έβαλα στόχο το νοσοκομείο. Μόνος του κρατήθηκε στην ζωή.».

Ο Μάριος Ιορδάνου μίλησε και για τη Ματούλα Ζαμάνη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μάγκας η Ματούλα Ζαμάνη που βγήκε και έκανε αυτό που ήθελε και έβγαλε και τη μπλούζα της και καλά έκανε. Δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Άσε τους άλλους να μιλάνε, είναι θόρυβος. Ζουν οι άλλοι τη ζωή της; Όχι. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει να κάνει».

«Ο καθένας μπορείς να είναι ετεροφυλόφιλος, ομοφυλόφιλος, να είναι αρσενικό, θηλυκό, ουδέτερο, ό,τι γουστάρει. Αν κάποιος θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως ουδέτερο, θα αυτοπροσδιορίζεται ως ουδέτερο. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν», τόνισε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Δειτε Επισης

Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα. Έπάθα 4 εγκεφαλικά. Θα έφευγα πλήρης και με την σύντροφό μου»
Συνέλαβαν με το ίδιο πιστόλι, τον 50χρονο που πυροβόλησε Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου το 2016
Κρίση στη σχέση του Κώστα Φραγκολιά και της Δώρας Πατσιώτη; Tον έκανε unfollow!
«Τραμπούκος, βαρύμαγκας, ψευτόμαγκας» οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε λεκτικά στην Μπάγια Αντωνοπούλου
Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, του Δημήτρη Κόκοτα και της Καίτης Γκρέυ
Δημήτρης Σταρόβας: «Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά»
Χρήστος Μαρκογιαννάκης: «Δολοφόνησα την Άννα Βίσση στο μυθιστόρημα μου! Σκότωσα αυτήν που αγαπώ»
Ο Fipster ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά το βίντεο της Σούπερ Κική για τον Χρήστο Μάστορα και τις αντιδράσεις
Το ευχαριστώ της Ευρυδίκης, μετά την εμφάνιση στο Ηρώδειο, στο πλευρό του Γιώργου Θεοφάνους
Η αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου ότι είναι έγκυος