Μιχάλης Χατζημιχαήλ: «Η Άντρη Καραντώνη είναι μια ΚΥΡΙΑ με ούλλα τα γράμματα κεφαλαία»

«Η αλήθκεια εν πικρή, κρούζει σαν την φωθκιάν, τζαι κόφκει σαν το μασαίριν, έσιει ανθρώπους που εν μαλλωμένοι με την αλήθκειαν! Eππέσαν σαν τα αρπακτικά να την φάσιν. Με ανεκδιήγητες και ψεύτικες τοποθετήσεις, με ζηλοφθονία, με κακεντρέχια, με εμπάθεια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Άντρη Καραντώνη μίλησε ανοικτά στο PodCast του Μαρίνου Νομικού για την αποχώρηση της εκπομπής από το ΡΙΚ, τη νέα της συνεργασία με τον Alpha Κύπρου και την φημολογούμενη κόντρα τη Βασιλική Χατζηαδάμου.

«Αρχικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κρατικό κανάλι. Πάντα επιλέγαμε να μείνουμε στο κρατικό κανάλι, που ήμασταν και μια χαρά, δεν υπήρχε και λόγος να φύγουμε. Σε κάποια φάση έρχεται στα αυτιά μας ότι κάποιο συγκεκριμένο άτομο, που ήταν ανώτερος αποκάλεσε την Παραδοσιακή Βραδιά ”trash content”. Ήταν η μοναδική εκπομπή που έγραφε νούμερα. Μετά άλλαξαν τα πράγματα στο ΡΙΚ και οι ανώτεροι, έμαθαν ότι μας έγινε πρόταση και την αποδεχθήκαμε, ήθελαν να παραμείνουμε αλλά ήταν πλέον αργά… Ήταν λες και εκδιωχθήκαμε από το σπίτι μας. Άτομα που έπρεπε να στηρίξουν αυτό προϊόν, να το αγκαλιάσουν και να το αγαπήσουν».

Αυτή η αποκάλυψη, έφερε έντονες αντιδράσεις και σχολιασμό γύρω από την όμορφη παρουσιάστρια.

Ο επί χρόνια στενότατος συνεργάτης της, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, άνοιξε τις φτερούγες του σαν τηλεοπτικός πατέρας και την αγκάλιασε αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την... αγανάκτηση του, με το δικό του μοναδικό τρόπο:

409032028_6641168329338520_1159031267287818007_n

«Επεράσαν 33 (νναι τριάντα τρία γρόνια), που το ΡΙΚ, ο Χριστάκης Καραγιώργης, ο Γιώργος Κοτσώνης και όλοι τους στο ίδρυμα, εμπιστεύτηκαν με, με αγάπην.

Τον τζαιρόν που με έξερεν μόνον η μάνα μου, ο τζύρης μου τζαι δκυο-τρεις συγγενείς, το ΡΙΚ αννοιξεν μου την ζεστήν του αγκαλιάν με μιάλην στοργήν.

Για τούτον αγαπώ το ΡΙΚ, σέβουμαι το, εκτιμώ το τζαι του είμαι ευγνώμων. Και θα του είμαι πάντα ευγνώμων, μέχρι το τέλος της ζωής μου!!! Αγαπώ και τους ανθρώπους του, παλιούς και νέους. Συνεργάστηκα σχεδόν με όλους τόσα χρόνια. Αισθάνομαι παιδίν του ΡΙΚ.

Η αγάπη μου τούτη, δεν αλλάσσει επειδή τούτα το 33 χρόνια ευρέθην τζι' εμέναν ένας μόνον άνθρωπος να μη μου συμπεριφερτεί όπως έπρεπεν. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ευγνώμον στο ΡΙΚ.

Αυτά σαν εισαγωγή. Τώρα μπαίννω στο θέμα.

Τούτος ο τόπος, δυστυχώς, έσιει ανθρώπους που εν μαλλωμένοι με την αλήθκειαν τζαι κτίζουν την πορείαν τους πάνω στο ψέμα και μόνο στο ψέμα. Η αλήθκεια πολλές φορές εν πικρή, κρούζει σαν την φωθκιάν, τζαι κόφκει σαν το μασαίριν.

Είπεν τζαι η Άντρη Καραντώνη μιαν ΑΛΗΘΚΕΙΑΝ σε μια συνέντευξη, τζαι οι λλίοι (ευτυχώς) επιτήδειοι του F.B. εππέσαν σαν τα αρπακτικά να την φάσιν. Με ανεκδιήγητες και ψεύτικες τοποθετήσεις, με ζηλοφθονία, με κακεντρέχια, με εμπάθεια. Λλίη ευγένεια εν ιβλάφτει. Έλεος έλθοι εφ' υμάς.

Πρέπει ούλλοι να εννοήσουμεν, ότι η ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ είναι μια που τες πιο σημαντικές παρουσίες στην Κυπριακή τηλεόραση, τζαι μια που τες πιο σπουδαίες ερμηνεύτριες του Παραδοσιακού μουσικού μας πολιτισμού, εκτός όλων των άλλων. Πολυτάλαντη τζαι αδαμάντινος χαραχτήρας. Με ευγένεια, με συμπόνοια, με αξιοπρέπεια, με ΗΘΟΣ, με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, με καλήν καρκιάν. Μια ΚΥΡΙΑ με ούλλα τα γράμματα κεφαλαία. Εμείς οι συνεργάτες της ξέρουμεν την πολλά καλά. Καταλάβετε το.

Είδαν πολλά τα μμάθκια μου
τζι' έχω να πω δκυο λόγια
πόσοι με ψέμαν τζαι κλεψιάν
κτίζουν ψηλα ανώγια.

Όμως εμείς στα σιέρκα μας
κρατούμεν την αλήθκειαν
τζαι με πλιθθάρκα κτίζουμεν
τα φτωσικά μας σπίθκια!!!

Έννεν τυχαίο που δκιάλεξα να γράψω τούτες τες σκέψεις στην αγαπημένη μου κυπριακή διάλεκτο. Επειδή είμαι χωρκάτης τζαι μάλιστα, άμα λαλώ ότι κατάγομαι που αγροτικήν οικογένειαν εν σαν να λαλώ ότι κατάγομαι που βασιλικήν οικογένειαν.

Της Τζύπρου η διάλεκτος
στα σείλη μου δκιαλλάσσει,
μες στην καρκιάν μου εν καθιστή,
με φεύκει, με ταράσσει».

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στη Σούπερ Κική μετά τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων για την Δανάη Μπάρκα
Αντώνης Κανάκης για το θέμα του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Σαπίλα και η λοβοτομή για τηλεοπτικούς στόχους»
Μιχάλης Χατζημιχαήλ: «Η Άντρη Καραντώνη είναι μια ΚΥΡΙΑ με ούλλα τα γράμματα κεφαλαία»
Παραίτηση βόμβα στην εκπομπή του Γιωργου Λιάγκα μετά το θέμα με τον Τζορτζ Μπάλντοκ
Οn stage ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη Ρουβά: «Καρδιά αν χρειαστείς θα ξεριζώσω την δικιά μου!»
Καίτη Φίνου: «Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον Μάρκο Σεφερλη. Δεν είμαι οπαδός όσων λέει στη σκηνή»
Τα έσπασε το αριστούργημα, Ελένη Φουρέιρα, στην τελευταία συναυλία της καλοκαιρινής της περιοδείας
Γλυκερία: «Δεν βγήκα εγώ να πω κάτι στα ΜΜΕ, περί τσακωμού με τον Χρήστο Νικολόπουλο»
Ο λόγος που έγινε κλήση από την ΕΣΗΕΑ μόνο στον Γιώργο Λιάγκα για το θέμα με τον Τζορτζ Μπάλντοκ
Η αγαπημένη Καίτη Γαρμπή μιλάει για όλα ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA