Σούπερ Κική για Χρήστο Μάστορα: «Την έφαγε τη Μαρινέλλα ο Αλβανός, ξέρουν αυτοί από μάγια»

Αμηχανία και σοκ από τoν σχολιασμό της για το περιστατικό με την Μαρινέλλα: «Την έφαγε το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας;» - Νάταλι Κάκκαβα: «Θα έπρεπε να υπάρχει ένα αντίστοιχο ΕΣΡ, κάποιος να παρέμβει» - Σούπερ Κική: «Απαιτώ απο την Κατερίνα Καινούργιου να μου ζητήσει συγγνώμη, κάνει έγκλημα και χαλάει την εργασία μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, η Σούπερ Κική σχολίασε θέματα επικαιρότητας έχοντας στο πλευρό της στον Fipster.

Ο γνωστός youtuber διαβάζοντας τα δημοσιεύματα για την υγεία της Μαρινέλλας, αλλά και την απόφασή της να θέσει εκτός της συναυλίας στο Ηρώδειο τον Χρήστο Μάστορα, έκανε τη Σούπερ Κική να αντιδράσει έντονα.

«Διάρροια έπαθε ο άνθρωπος ρε παιδιά χ…ε από τα μάτια», σχολίασε η Σούπερ Κική για τον Χρήστο Μάστορα μετά την απόφαση της Μαρινέλλας.

«Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε στη συνέχεια η γνωστή youtuber, με τον Fipster να την κοιτά με έντονη αμηχανία καθώς είναι στενός φίλος με την σύντροφο του τραγουδιστή, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Κρατάει ουδέτερη στάση. Ο άνθρωπος εδώ πέρα έχει έρθει με κίνδυνο τη ζωή του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε έτσι; Γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του», είπε η Σούπερ Κική για τον Fipster. 

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 10.58′:

Το βίντεο ανέβηκε στο youtuber, ενώ παρακολουθώντας το απόσπασμα η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αντέδρασαν στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha.

«Παιδιά, συγγνώμη δεν θέλω να πω περισσότερα αλλά θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικά», είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Για την κυρία Σούπερ Κική δεν θέλω να αναφερθώ, θα αναφερθώ το παλικάρι που είναι δίπλα, τον πολύ Fipster που πολύς λόγος γίνεται. Γελούσε λες και έβρισκε χαριτωμένα αυτά που ακούσαμε από το στόμα της Σούπερ Κικής. Ντρέπομαι για αυτό αυτό το παιδί γιατί ο Μάστορας που ανέφερε, είναι ένας από τους ανθρώπους που νομίζω πως και παρέα έχουν κάνει και έχουν βρεθεί», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε: «Αυτά που είπε για τον Χρήστο Μάστορα είναι μηνύσιμα .  Είναι μια γυναίκα στο νοσοκομείο και γυρίζει και λέει: “Την έφαγε” Είστε καλά;»

Λίγη ώρα αργότερα οι συνεργάτες της πρωινής εκπομπής επικοινώνησαν με τη Σούπερ Κική η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει το απόσπασμα, τονίζοντας πως οι ατάκες της ήταν με δόση χιούμορ.

«Δεν θα απαντήσω για τις βλακείες που κάνετε».

Η Νάταλι Κάκκαβα έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στα social media, αφότου παρακολούθησε ένα απόσπασμα από το βίντεο της Super Κικής στο Youtube μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα στον Alpha.

Η Νάταλι Κάκκαβα δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της και δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram.

«Παγκόσμια ημέρα προτύπων σήμερα… Και παρακολουθώ με μεγάλη μου λύπη δύο από τα πρότυπα (δυστυχώς) που έχουν και πολλά παιδιά στην εποχή μας (τον Fipster και τη super kiki) να λένε τα εξής τραγικά και να χασκογελούν… Ότι ένας καλλιτέχνης (Ο Χρήστος Μάστορας) επειδή είναι αλβανικής καταγωγής, ξέρει από μάγια και “έφαγε” τη Μαρινέλλα…

Και αυτό αναπαράγεται στο κανάλι τους στο YouTube και το παρακολουθούν εκατομμύρια followers…  Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ένα αντίστοιχο ΕΣΡ παρακαλώ και για τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, τα κανάλια youtube κλπ που να παρεμβαίνει και να μας γλιτώνει από όλα αυτά τα τερατώδη που ακούγονται; Διότι έχουμε χάσει κάθε μέτρο και δυστυχώς θα το ξαναπώ.. Όλους αυτούς τους βλέπουν κυρίως παιδιά.. Μετά απορούμε για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας…

Κάποιος να παρέμβει… Ντροπή…» έγραψε η Νάταλι Κάκκαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Super Κική βλέποντας το απόσπασμα αλλά και την ανάρτηση της Νάταλις Κάκκαβα απάντησε με μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της, απαιτώντας από την παρουσιάστρια του Alpha να της ζητήσει συγγνώμη.

«Βοθροκάναλα ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι! Ήρθε καιρός ό,τι λέτε να σας γυρνάει μπούμερανγκ! Η Κάκκαβα που έβαλε και σε post την έδιωξαν από Αντιδήμαρχο Σαρωνικού με άπειρες καταγγελίες απ’ τους προέδρους του ΚΑΠΗ για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς όλους! Και τώρα μιλάει για χιουμοριστική εκπομπή μήπως καταφέρει και ξανά κάνει καριέρα.

Η δε Καινούργιου έχει μέρα παρά μέρα τον Μπογδάνο και τον Μπέο και τους γλείφει τους αφαλούς και τολμάει να με πει ρατσίστρια ενώ δεν έχει δει ούτε ένα λεπτό από την εκπομπή μου. Αν αυτό δεν είναι έγκλημα που πάει να χαλάσει μια εργασία κάποιου για να δουλέψει η ίδια τι είναι;

Καινούργιου απαιτώ να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για το πιο άτοπο ρεπορτάζ που κάνεις εδώ και χρόνια με εμένα!» έγραψε η Super Κική.

superkiki-768x1365

Δειτε Επισης

Βάνα Μπάρμπα: «Δίνω την μάχη μου… Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου»
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι πικραμένος, νιώθει μόνος του, κάποια στιγμή θα τα ξεχάσει όλα»
Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα, αναζητούν σπίτι στο Ψυχικό, πριν γίνουν γονείς τα Χριστούγεννα
Γιάννης Πλούταρχος: «Έχουν τελειώσει όλα! Πάντα, πάντα συγχωρώ τους ανθρώπους»
Ο Λάμπρος Λάζαρης μίλησε on camera, για η σχέση του με την Δανάη Παππά, μετά το επισοδειακό χωρισμό
«Απόφαση των γιατρών της Μαρινέλλας, να παραμένει στη ΜΕΘ, ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο»
Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: «Και όμως γίνεται!»
Πάολα: «Είναι δύσκολο αυτό που περνάει ο Γιάννης Πλούταρχος. Πέρασα δύσκολα ήταν σοβαρό!»
Νεκρός στα 38 του ο διάσημος dj και παραγωγός, Jackmaster
Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τα 20 χρόνια από τον θάνατό του Βλάσση Μπονάτσου