Βάνα Μπάρμπα: «Δίνω την μάχη μου… Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι συνεχίζει τις θεραπείες της και πως από τον ερχόμενο Μάιο κι έπειτα θα μπορεί να πει με σιγουριά ότι ξέφυγε από τον κίνδυνο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο #ΤοPrwino, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την απόφασή της να μετακομίσει από τα νότια προάστια στο κέντρο, ενώ εξήγησε γιατί δεν θέλει να αναφέρεται στην κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα.

«Ήθελα να μηδενίσω τη ζωή μου και να ξαναρχίσω, όπως λέει το τραγούδι. Δε μένουμε μαζί με την κόρη μου, έχει αυτονομηθεί πλήρως. Δε θέλει να λέω πολλά πράγματα για εκείνη. Είναι ένα μεγάλο κορίτσι και έχει δίκιο. Μου λέει «σταμάτα να μιλάς για εμένα» κι εγώ το σέβομαι. Είναι σκληρό όταν φεύγουν τα παιδιά από τους γονείς τους. Έτσι πρέπει να γίνει. Μετά τα 18-19 πρέπει να φεύγουν τα παιδιά από τη φωλιά. Εγώ υπέφερα μέχρι να καταφέρω να βρω τον εαυτό μου. Μου πήρε 1,5 χρόνο. Έχει δίκιο γιατί μου έλεγε ότι βρίσκομαι πίσω από εκείνη κι αυτή η αγάπη την πνίγει» εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα.

Για το πρόβλημα της υγείας της μίλησε η Βάνα Μπάρμπα στον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε τα εξής: «Δίνω τη δική μου μάχη, τα πράγματα πάνε καλύτερα. Δεν είναι εύκολο. Νομίζω θα περάσω τον πήχη μετά τον Μάιο. Κάνω κάποιες ανοσοθεραπείες οι οποίες με βοηθάνε, πάω πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση που είμαι εγώ. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Εγώ πάω καλά, δόξα τω Θεώ. Πιστεύω ότι μετά τον Μάη θα είμαι ελεύθερη να πω ότι ξεπέρασα το μεγάλο εμπόδιο».

Στο τέλος της κουβέντας, η Βάνα Μπάρμπα υπογράμμισε: «Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου. Έχασα και τους γονείς μου, τη μητέρα μου πρόσφατα, έχασα την αδελφή μου… Τι άλλο έχω να χάσω; Το μόνο που είναι στη ζωή μου το πιο σημαντικό, είναι το παιδί μου. Πάντα ο γονιός, η μητέρα, σκέφτεται μη χάσει την επαφή με το παιδί της».

Δειτε Επισης

Βάνα Μπάρμπα: «Δίνω την μάχη μου… Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου»
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι πικραμένος, νιώθει μόνος του, κάποια στιγμή θα τα ξεχάσει όλα»
Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα, αναζητούν σπίτι στο Ψυχικό, πριν γίνουν γονείς τα Χριστούγεννα
Γιάννης Πλούταρχος: «Έχουν τελειώσει όλα! Πάντα, πάντα συγχωρώ τους ανθρώπους»
Ο Λάμπρος Λάζαρης μίλησε on camera, για η σχέση του με την Δανάη Παππά, μετά το επισοδειακό χωρισμό
«Απόφαση των γιατρών της Μαρινέλλας, να παραμένει στη ΜΕΘ, ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο»
Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: «Και όμως γίνεται!»
Πάολα: «Είναι δύσκολο αυτό που περνάει ο Γιάννης Πλούταρχος. Πέρασα δύσκολα ήταν σοβαρό!»
Νεκρός στα 38 του ο διάσημος dj και παραγωγός, Jackmaster
Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τα 20 χρόνια από τον θάνατό του Βλάσση Μπονάτσου