Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: «Και όμως γίνεται!»

Η Ελισάβετ Μουτάφη εξήγησε βήμα βήμα την διαδικασία που χρειάστηκε να περάσει, μέχρι να βρεθεί στην αγκαλιά της ο γιος της: «Έπρεπε να προσαρμοστώ ως μαμά. Τέλη Ιουλίου τον έφερα στην Ελλάδα. Δεν πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελισάβετ Μουτάφη το πρωί της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένη στο #HappyDay μιλώντας πρώτη φορά για το αγοράκι που υιοθέτησαν με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή από την Αφρική. 

«Δεν περνάς την εγκυμοσύνη και όλα αυτά, αλλά υπάρχουν οι σκέψεις. Ήμασταν τυχερή που ο δικαστής στην Αφρκή προχώρησε πολύ γρήγορα τη διαδικασία και είχαμε στην αγκαλιά μας το παιδί και εεγώ και ο Μάνος (σ.σ Νιφλής). ‘Επρεπε να προσαρμοστώ ως μαμά. Τώρα αρχίζω να ευχαριστιέμαι όλο αυτό. Δεν το πιστεύω πραγματικά, ότι αυτό το πλάσμα είναι στο σπίτι μας. Έχει πολύ καλές σχέσεις και με τις κόρες του συζύγου μου», ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

5b9a5fb5c83c2.width-800

«Τρελάθηκα την πρώτη φορά που τον είδα. Ένιωσα πως είναι “δικός μου”. Ήξερε όσο μπορεί να καταλάβει ένα παιδάκι τριών ετών. Ήξερε ότι ήταν η μαμά μου και ζήλευε τα άλλα παιδάκια που ερχόταν να παίξουν μαζί μου. Ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται, έχουμε να περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα. Είναι πανέξυπνος, δεν παίζεται», δήλωσε η ηθοποιός για τον γιο της.΄

Η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε στη διαδικασία της υιοθεσίας και είπε: «Πήγα στην Αφρική, γύρισα, έπρεπε να γίνει το δικαστήριο. Ήταν να πάω να τον δω ξανά και ευτυχώς είχε γίνει το δικαστήριο και είχε βγει η απόφαση, οπότε είχα πει: θα μείνω για να τον πάρω πίσω, δεν θα μείνω πίσω. Είναι έξι μήνες η διαδικασία, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική».

dimitris-moutafi

«Το πιο δύσκολο ήταν την πρώτη φορά που έπρεπε να φύγω. Τον είχα για δυο μέρες, τον γνώρισα και έπρεπε να φύγω. Τον είχα συνέχεια στο μυαλό μου, σκεφτόμουν και το βλέμμα του», είπε μεταξύ άλλων.

«Το πιο δύσκολο ήταν την πρώτη φορά που έπρεπε να φύγω. Τον είχα για δυο μέρες, τον γνώρισα και έπρεπε να φύγω. Τον είχα συνέχεια στο μυαλό μου, σκεφτόμουν και το βλέμμα του», είπε στο #HappyDay η Ελισάβετ Μουτάφη.

Δείτε το βίντεο στο 01:30' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Σούπερ Κική για Χρήστο Μάστορα: «Την έφαγε τη Μαρινέλλα ο Αλβανός, ξέρουν αυτοί από μάγια»
Βάνα Μπάρμπα: «Δίνω την μάχη μου… Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου»
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι πικραμένος, νιώθει μόνος του, κάποια στιγμή θα τα ξεχάσει όλα»
Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα, αναζητούν σπίτι στο Ψυχικό, πριν γίνουν γονείς τα Χριστούγεννα
Γιάννης Πλούταρχος: «Έχουν τελειώσει όλα! Πάντα, πάντα συγχωρώ τους ανθρώπους»
Ο Λάμπρος Λάζαρης μίλησε on camera, για η σχέση του με την Δανάη Παππά, μετά το επισοδειακό χωρισμό
«Απόφαση των γιατρών της Μαρινέλλας, να παραμένει στη ΜΕΘ, ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο»
Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: «Και όμως γίνεται!»
Πάολα: «Είναι δύσκολο αυτό που περνάει ο Γιάννης Πλούταρχος. Πέρασα δύσκολα ήταν σοβαρό!»
Νεκρός στα 38 του ο διάσημος dj και παραγωγός, Jackmaster