Ο Kanye West κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε την πρώην βοηθό του - Zητά 3 εκατ. δολάρια αποζημίωση

To μοντέλο του #OnlyFans, Lauren Pisciotta, ανάμεσα σε άλλα υποστηρίζει ότι ο #ΚanyeWest ζήτησε από τη σύζυγό του, Bianca Censori ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της ενώ εκείνη θα τους παρακολουθούσε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Φωτιά» έχει πάρει η μουσική βιομηχανία με τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Κanye West, αλλά και τις επιπτώσεις από τη σύλληψη του ράπερ P. Diddy.

Η πρώην βοηθός του Κanye West κατέθεσε μία αγωγή που προκάλεσε σεισμό. Η 36χρονη είναι η γυναίκα που έχει κάνει άνω – κάτω την μουσική βιομηχανία της Αμερικής.

Ισχυρίζεται ότι σε ένα πάρτι την νάρκωσαν και της επιτέθηκαν σεξουαλικά. Το πάρτι διοργάνωσε ο ράπερ P. Diddy και το πρώην αφεντικό της.

Το μοντέλο του #OnlyFans ισχυρίζεται ότι της δόθηκε ένα ποτό με ένα άγνωστο ναρκωτικό. Υποψιάζεται πως ο Κanye West την βίασε.

Η Lauren Pisciotta δεν θυμάται τίποτα από εκείνη τη βραδιά και ισχυρίζεται ότι ο Κanye West της έχει εξομολογηθεί ότι κάτι συνέβη μεταξύ τους τη νύχτα που την νάρκωσαν.

Στις αρχές του χρόνου, η Lauren Pisciotta είχε μηνύσει τον Κanye West για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση. Στην αγωγή της ζητάει 3 εκατ. δολάρια αποζημίωση.

461469075_2248225338868977_3541068525814489893_n

H Lauren Pisciotta, υποστηρίζει ότι ο Κanye West ζήτησε από τη σύζυγό του, Bianca Censori ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της ενώ εκείνη θα τους παρακολουθούσε.

Στο επίμαχο απόσπασμα από τις 86 σελίδες της μήνυσής της, η Lauren Pisciotta υποστηρίζει ότι ο Κanye West της έδειξε SMS που είχε αντάλλαξει με την Bianca Censori στα οποία, μεταξύ άλλων, έλεγαν ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της.

Κατά τη μήνυση τα μηνύματα εστάλησαν στις 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ανέφεραν την μητέρα της 29χρονη συντρόφου του Κanye West, Αlexandra, η οποία εκείνή την περίοδο τους είχε επισκεφθεί από την Αυστραλία.

Untitled

Σε ένα από τα SMS, (κατά την Lauren Pisciotta) ο Κanye West ήθελε η Bianca Censori να τον «δει» να κάνει σεξ με τη μητέρα της.

Η Lauren Pisciotta συμπληρώνει ότι ο Κanye West της έδειξε απάντηση της Bianca Censori με την 29χρονη να γράφει για τη μητέρα της «είναι παντρεμένη».

Οι δικηγόροι του Κanye West, πάντως, έχουν χαρακτηρίσει την αγωγή της ως «αβάσιμη» και ισχυρίστηκαν ότι εκβίαζε τον ράπερ.

Σκάνδαλο P. Diddy

Όμως, οι καιροί είναι δύσκολοι για τους διάσημους ράπερ. Ο Κanye West κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ πριν από δύο εβδομάδες, ο Puff Daddy ή P. Diddy, όπως λέγεται σήμερα, συνελήφθη.

Φέρεται να είχε μετατρέψει την επιχειρηματική αυτοκρατορία του σε εγκληματική οργάνωση, με κατηγορίες για σωματεμπορία και για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανηλίκων. Στα περίφημα White Party (freak off) του P. Diddy, ηρωΐνη και έκσταση ήταν απλωμένα επάνω σε γυμνά κορμιά γυναικών.

Παράλληλα, μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι διάσημοι θαμώνες των πάρτι του. Με όσα γίνονται γνωστά τελευταία, μόνο ο Jay Z και η Beyonce έχασαν σε λίγες ημέρες πάνω από 4.000.000 ακόλουθους.

Οι διάσημοι ζουν πλέον με τον φόβο του «cancel» στους λογαριασμούς τους. Ο Leonardo DiCaprio επιμένει ότι πήγαινε στα πάρτι του μόνο στην αρχή.

Όλοι χάνουν ακόλουθους και οι αδελφές Κardashians, η Paris Hilton, η Jennifer Lopez, ο Ashton Kutcher είναι μόνο μερικά από τα ονόματα της μακριάς λίστας των διασήμων.

Δειτε Επισης

Βίκυ Βολιώτη: «Πάντα ήθελα να υιοθετήσω, δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατο ή από ανάγκη»
Δανάη Μπάρκα: «Έχω αισθανθεί αμήχανα και έχω πνιγεί από το άδικο για καταστάσεις ή πράγματα»
Δώρα Χρυσικού: «Το αφήγημα ότι κακοποιούσα σεξουαλικά προσφυγάκια ήταν κάτι που με διέλυσε»
Το ετήσιο μνημόσυνο της μεγάλης κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρης Χρονοπούλου
Κώστας Αρζόγλου: «Όταν σου λένε ότι έχεις όγκο στον εγκέφαλο, αποχαιρετάς τα πάντα»
Σοφία Βόσσου: «Συνειδητοποίησα ότι πατάνε πάνω στην ανασφάλεια μου όλοι οι άλλοι και μου πίνουν το αίμα»
Νάνα Μούσχουρη: «Δεν είπα ότι θέλω να σταματήσω. Δεν είμαι άρρωστη, έχω ακόμα όνειρα!»
Ιωάννης Παπαζήσης για Αναστασία Παντούση: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, σαρωτικός»
Κατερίνα Καινούργιου & Παναγιώτης Κουτσουμπής ποζάρουν full in love στους δρόμους του Λονδίνου
Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του Απόστολου Ρουβά και Φανής Γιαβρίδου - Εντυπωσιακός ο Σάκης