Κατερίνα Λέχου και Αθηναΐς Νέγκα απαντούν στο δημοσίευμα που τις εμπλέκει σε τσακωμό

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της η Αθηναΐς Νέγκα ενημερώνει για το δημοσίευμα – απάτη - Η Κατερίνα Λέχου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής #ΚαλύτεραΑργά είδε στο διαδίκτυο δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως η ίδια τσακώθηκε με την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου.

«Το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο εγώ τσακώθηκα με τη Λέχου είναι ψευδές. Πρόκειται για τη γνωστή απάτη», έγραψε στο instagram η Αθηναΐς Νέγκα.

Αργότερα η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια δημοσίευσε και βίντεο με το οποίο ενημερώνει πως πρόκειται για δημοσίευμα το οποίο στόχευσε στο να εξαπατήσει τους αναγνώστες.

«Είναι τελείως ψέμα, είναι η γνωστή απάτη με τα λεφτά», επισημαίνει η Αθηναΐς Νέγκα.

anarthsh1

Η Κατερίνα Λέχου έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή #ActionWeekend, το πρωί του Σαββάτου προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της γύρω από ένα ψευδές δημοσίευμα που την εμπλέκει σε καβγά με την παρουσιάστρια του σταθμού, Αθηναΐδα Νέγκα.

«Η ζωή με εκπλήσσει πάντοτε. Φανταστείτε ότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά, με ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι. Ας προσπαθήσουμε σε αυτούς τους καιρούς, επειδή είναι λίγο δόλιοι, να μην χάνουμε την κριτική μας σκέψη και πέφτουμε σε παγίδες», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Τώρα τι να σας πω; Το κρίμα είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε μία άκρη. Ουσιαστικά, διά στόματος εμού παροτρύνουν τον κόσμο να επενδύσει χρήματα σε ένα site, προκειμένου να βγάλει λεφτά χωρίς να κάνει επί της ουσίας τίποτα. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, δεν είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Όλη η συνέντευξη όπως αναπαράγεται μέσω του Instagram, αν κάποιος με ξέρει όλα αυτά τα χρόνια, καταλαβαίνει ότι δεν συνομιλώ με αυτόν τον τρόπο, δεν χρησιμοποιώ τέτοια λόγια. Παράφρασαν όλη τη συνέντευξη με την κυρία Νέγκα», επισημαίνει η Κατερίνα Λέχου για το επίμαχο περιστατικό απάτης.

«Εγώ αυτό που έχω να πω στους ανθρώπους που μπορεί να περάσει έστω και ένα λεπτό κάτι τέτοιο από το μυαλό του, να αναλογιστεί τι είναι ο καθένας και τι έχει κάνει, για να κρίνουν αν είναι αλήθεια η όχι. Πήρα τον δικηγόρο μου και μου είπε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπίσουν από πού έχουν βγει αυτά τα πράγματα. Δεν βγάζεις άκρη», υπογραμμίζει η Κατερίνα Λέχου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Δειτε Επισης

Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε την διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου, θήλαζα τον γιο μας»
Δημήτρης Λάλος & Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους - Συζούν στα Πετράλωνα
«Ραγίζει καρδιές» ο Γιώργος Μαυρίδης: «Φέτος δεν χρειάζεται να είμαι εκεί δίπλα, γιατί ταξιδεύεις μαζί μου»
Κατερίνα Λέχου και Αθηναΐς Νέγκα απαντούν στο δημοσίευμα που τις εμπλέκει σε τσακωμό
Καίτη Φίνου: «Έγραφαν ότι δημοσιογράφος με έγδυσε στο Σούνιο, μου πήρε τα ρούχα και με άφησε γυμνή»
Γιώργος Κακοσαίος: «Ό,τι έχει ειπωθεί για την stalker που παρενοχλούσε σεξουαλικά τον μπαμπά μου, ισχύει!»
Γιάννης Μπέζος: «Έζησα όλη μου τη ζωή ως δυσάρεστος επειδή έλεγα την αλήθεια»
«Πέθαναν» την Καίτη Γκρέυ στα social media για τα Likes – Όλη η αλήθεια για την σπουδαία τραγουδίστρια
Η δίκη του Diddy ορίστηκε για τις 5 Μαΐου - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση o Justin Bieber
Ορέστης Τζιόβας για Μάρκο Σεφερλή: «Μάλλον είναι πιο εύκολο να κάνεις κωμωδία με την προσβολή»