O Michael Edwards διαψεύδει ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη Lisa Marie Presley όταν εκείνη ήταν 10 ετών

Lisa Marie Presley «παγίδευσε» τον πρώην σύζυγό της Danny Keough για να μείνει έγκυος στην κόρη της Riley Keough - Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις της και για τον Michael Jackson

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Michael Edwards διέψευσε τους ισχυρισμούς που έκανε στα απομνημονεύματά της η Lisa Marie Presley ότι την κακοποιούσε, όταν ήταν 10 ετών.

Ο ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του 1981 «Mommie Dearest», μίλησε για τις κατηγορίες εναντίον του στην# PageSix.

Όπως αναφέρει, τίποτα από όσα υποστηρίζει η κόρη του Εlvis Presley δεν είναι αλήθεια. «Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι απολύτως αναληθείς. Ποτέ δεν κακοποίησα τη Lisa Marie Presley κι είμαι σοκαρισμένος με όσα γράφτηκαν», λέει.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο γεγονός ότι και ο ίδιος έχει γράψει στο βιβλίο του με τίτλο «Ο Elvis, η Priscilla Presley και εγώ» ότι ήταν ερωτευμένος με την κόρη της συντρόφου του, Lisa Marie Presley, εξήγησε πως ήταν ένα κόλπο των media.

«Είχα γράψει ότι τη λαχταρούσα σεξουαλικά. Με ενθάρρυναν να "τραβήξω" αυτή την ιστορία στα απομνημονεύματά μου και τώρα μετανιώνω που το έκανα. Καταλαβαίνω ότι αυτές οι ιστορίες πουλάνε βιβλία, αλλά το ότι κακοποίησα τη Lisa Marie Presley είναι απλώς μια κατασκευασμένη ιστορία», αναφέρει.

Στο βιβλίο της Lisa Marie Presley, ισχυρίστηκε ότι ήταν 10 ετών και ο Michael Edwards ήταν περίπου 36 ετών όταν φέρεται να τη βίασε.

IPA_IPA10814_pr

Η κόρη του Michael Edwards, έσπευσε να υπερασπιστεί κι εκείνη τον πατέρα της, λέγοντας στην PageSix:

«Η Lisa Marie Presley και εγώ ήμασταν στενές φίλες σε όλη τη σχέση του πατέρα μου με την Πρισίλα. Ήμασταν σαν αδερφές, μοιραζόμασταν όλα τα μυστικά μας και παραπονιόμασταν για τους γονείς μας όπως κάνουν οι τυπικοί έφηβοι. Έχω κρατήσει πολλές σημειώσεις και γράμματα από τη Lisa Marie Presley εκείνα τα χρόνια και ποτέ δεν δήλωσε ή υπαινίχθηκε ότι ο πατέρας μου την άγγιξε ακατάλληλα. Όταν μου είπε για τον πατέρα μου που μπήκε στο δωμάτιό της, στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε και λύσαμε το θέμα ως οικογένεια. Όσοι γνωρίζουν την Πρισίλα και τη σκληρή προστασία της οικογένειάς της καταλαβαίνουν ότι ποτέ δεν θα ανεχόταν τέτοιου είδους συμπεριφορά. Είμαι απογοητευμένη και λυπημένη που έγιναν αυτοί οι ισχυρισμοί».

Τι αναφέρει στο βιβλίο της η Lisa Marie Presley

Η Lisa Marie Presley υποστήριξε πως κακοποιήθηκε από τον πρώην σύντροφο της μητέρας της και ηθοποιό, Michael Edwards όταν ήταν 10 ετών.

Στα απομνημονεύματά της, η κόρη του Elvis Presley που έχει φύγει από τη ζωή, κάνει μια σειρά από σοκαριστικές αποκαλύψεις. Όπως αναφέρει, μετά τον θάνατο του πατέρα της το 1977, μετακόμισε με τη μητέρα της, ΠPriscilla Presley στο Λος Άντζελες.

Τα μεταθανάτια απομνημονεύματα της Lisa Marie Presley, «From Here to the Great Unknown», περιγράφουν λεπτομερώς τα πιο προσωπικά κομμάτια της ζωής της, συμπεριλαμβανομένης της εγκυμοσύνης της κόρης της Riley Keough.

Αφότου είχε κάνει μια έκτρωση - την οποία αποκάλεσε «το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω κάνει ποτέ» - η εκλιπούσα τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι «σχεδίασε και κατέστρωσε και μηχανορράφησε» για να βεβαιωθεί ότι είχε ωορρηξία όταν συνάντησε τον τότε σύντροφό της Danny Keough σε ένα κρουαζιερόπλοιο όπου έπαιζε το συγκρότημά του.

«Δεν με ένοιαζε αν ήθελε να συμμετέχει ή όχι. Ένιωσα ότι έπρεπε να εξιλεωθώ, να επανορθώσω, γιατί ακόμα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα κάνει έκτρωση», έγραψε η Lisa Marie Presley , σύμφωνα με το #People.

«Σκέφτηκα ότι θα αποκτήσω αυτό το παιδί. Υπάρχει ένα παιδί που πρέπει να αποκτήσω». Και συνέχισε:

«Θα μιλούσα στο χαμένο παιδί και θα έλεγα: "Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα αυτό. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με και μείνε μαζί μου μέχρι να μείνω ξανά έγκυος"».

Δύο εβδομάδες αργότερα, η Lisa Marie Presley έμαθε ότι ήταν έγκυος στη Riley Keough, η οποία γεννήθηκε τον Μάιο του 1989.

862214592

Στα απομνημονεύματά της, η κόρη του Elvis Presley παραδέχτηκε ότι «παγίδευσε» τον Danny Keough με την εγκυμοσύνη, γράφοντας: «Δεν το ήθελα πραγματικά, αλλά το έκανα».

Η Lisa Marie Presley και ο Danny Keough ήταν παντρεμένοι από το 1988 έως το 1994. Το ζευγάρι απέκτησε επίσης έναν γιο, τον Βenjamin, ο οποίος γεννήθηκε το 1992 και ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του τον Ιούλιο του 2020.

Lisa-Marie-Presley-Benjamin-Keough-2-67057e0ca0a48__700

Η Riley Keough, που είναι σήμερα 35 ετών, δήλωσε τον Σεπτέμβριο ότι η Lisa Marie Presley - η οποία απεβίωσε από επιπλοκές χειρουργικής επέμβασης τον Ιανουάριο του 2023 - πέθανε στην ουσία από «ραγισμένη καρδιά» μετά την απώλεια του γιου της.

0_Naked-Gun-2-12-Premiere

Η Lisa Marie Presley ήταν επίσης μητέρα των δίδυμων κοριτσιών Harper Vivienne Ann Lockwood και Finley Aaron Love Lockwood, που είναι σήμερα 16 ετών, τις οποίες απέκτησε με τον τέταρτο σύζυγό της, Michael Lockwood.

1487398889-68ef2782fc87aa012361eb0e7c5f011a-600x901

Η Lisa Marie Presley ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένη με τον Μichael Jackson από το 1994 έως το 1996 και τον Nicolas Cage από το 2002 έως το 2004.

63c96e6f2a1e600018b8b5fa

Μπορεί η Lisa Marie Presley, η κόρη του θρυλικού Elvis Presley, να έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2023, οι κασέτες που άφησε πίσω της όμως και οι αποκαλύψεις στις οποίες προχωρά μέσα από αυτές συγκλονίζουν. 

Μεταξύ άλλων, η Lisa Marie Presley αναφέρεται στη σχέση της με τον  Μichael Jackson, με τον οποίο ήταν ζευγάρι, όταν εκείνη ήταν 26 ετών και εκείνος 35. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 26 Μαΐου 1994, μόλις 20 μέρες μετά το διαζύγιο της ίδιας με τον Danny Keough.

Στο ίδιο υλικό, η Lisa Marie Prisley εξομολογείται πόσο συντετριμμένη υπήρξε με τον θάνατο του γιου της, Benjamin Keough, γεγονός που την ανάγκασε μάλιστα να κρατήσει τη σορό του στο σπίτι για δύο ολόκληρους μήνες μετά την αυτοκτονία του. φορά ερωτικά αλλά δεν συνέβη τίποτα», περιγράφει η Lisa Marie Presley στις κασέτες που άφησε πίσω της.

«Ήμουν τρομοκρατημένη, γιατί δεν ήθελα να κάνω κάποια λάθος κίνηση. Όταν αποφάσισε να με φιλήσει για πρώτη φορά, το έκανε εκείνος. Υποκινούσε τα πάντα. Όταν ξεκίνησαν να συμβαίνουν παραπάνω πράγματα, σοκαρίστηκα. Είχα σκεφτεί ότι δεν θα κάναμε τίποτα μέχρι να παντρευτούμε αλλά μου είπε «δεν θέλω να περιμένω»», συμπληρώνει η εκλιπούσα, σημειώνοντας ωστόσο πως ήταν πραγματικά χαρούμενη με τη σχέση τους.

45a32de14506fd2fa724800191d29ab8

Στο ίδιο υλικό, η Lisa Marie Presley εξομολογείται πόσο συντετριμμένη υπήρξε με τον θάνατο του γιου της, Benjamin Keough, γεγονός που την ανάγκασε μάλιστα να κρατήσει τη σορό του στο σπίτι για δύο ολόκληρους μήνες μετά την αυτοκτονία του.

Όπως εξομολογείται χαρακτηριστικά στα απομνημονεύματά της, η ίδια πάλευε με την απόφαση να θάψει τον Benjamin στη Χαβάη ή στη Graceland, εκεί όπου είναι θαμμένος και ο Elvis. Έτσι, τον κράτησε σε ένα ξεχωριστό ξενώνα στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, καθώς δεν υπήρχε σχετική νομοθεσία από την Πολιτείαπου να απαιτεί την άμεση ταφή.

Με τη βοήθεια ενός συμπονετικού ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, η Lisa Marie Prisley έφερε τον γιο της και τον κράτησε στη σωστή θερμοκρασία στο σπίτι της, για να διατηρήσει το σώμα του. «Νομίζω ότι θα τρόμαζε οποιονδήποτε άλλο να έχει τον γιο του εκεί. Αλλά όχι εμένα», παραδέχεται η αείμνηστη τραγουδίστρια.

Ο Benjamin Keough αυτοκτόνησε το 2020 και τελικά θάφτηκε στη Graceland, ακριβώς δίπλα στον παππού του, Elvis Prisley, ενώ τον Ιανουάριο του 2023 θάφτηκε εκεί και η Lisa Marie Prisley.

de7fcd8cde03a5c693031e15ee895e0dafc79393

Δειτε Επισης

Ορέστης Τζιόβας για Μάρκο Σεφερλή: «Μάλλον είναι πιο εύκολο να κάνεις κωμωδία με την προσβολή»
Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν καρμική η γνωριμία μου με τον Bruno. Δεν με αφορούν τα σχόλια στα social media»
Έχει παγώσει η αγωγή του Λάμπρου Λάζαρη κατά της Δανάης Παππά - Προσπαθούν να τα βρουν εξωδικαστικά
Η πρώτη της συνέντευξη της Σμαράγδας Καρύδη μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη
Λύγισε on air η Θέλξη για το διαζύγιό της: «8 xρόνια "Κωσταλέξι", 8 χρόνια κλεισμένη μέσα στο σπίτι!»
Σοφία Κουρτίδου για τον Γιάννη Σεβδικαλή: «Σαν σήμερα 12 χρόνια πριν βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή του»
Η πρώτη αντίδραση Jay-Z στις κατηγορίες ότι συνδέεται με τον Diddy - Η Beyonce ξέσπασε δημόσια σε κλάματα
O Michael Edwards διαψεύδει ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη Lisa Marie Presley όταν εκείνη ήταν 10 ετών
Η δίκη του Diddy ορίστηκε για τις 5 Μαΐου - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση o Justin Bieber
«Οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι... για την Καίτη Γκρέυ. Είναι κρίσιμη η κατάσταση, δεν έχει επαφή»