Μαρία Φιλίππου: «Θεέ μου, αν υπάρχεις, δώσε μου ένα σήμα… είπα στη δύσκολη στιγμή στη ζωή μου»

«Και εγώ η ίδια που είμαι ψαγμένη, μέσα από τη #Famagusta έμαθα πράγματα που δεν ήξερα. Κατάφεραν οι Τούρκοι να μην προβληθεί στο #Netflix παρά μόνο στην Ελλάδα. Η Τουρκία έχει εξωτερική πολιτική. Η πατρίδα σου είναι η παιδική σου ηλικία, είναι οι μυρωδιές και τα χάσαμε μέσα από έναν πόλεμο!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Μαρία Φιλίππου υποδέχθηκε η Αθηναϊς Νέγκα, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής #ΚαλύτεραAργά στο #Action24.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η Kύπρια ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την βαθιά της σύνδεση με τον Θεό ενώ μοιράστηκε και την αμφισβήτηση που ένιωσε κάποια στιγμή για εκείνον.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Φιλίππου εξομολογήθηκε αρχικά πως «κάποια στιγμή στη ζωή μου, δύσκολη, είπα «Θεέ μου, αν υπάρχεις, δώσε μου ένα σήμα». Μου το έδωσε την ίδια στιγμή οπότε εγώ δηλώνω δούλη Του εφ’ όρου ζωής. Πιστεύω και δεν πιστεύω μόνο για να πιστεύω. Πάω στην εκκλησία και προσεύχομαι στο σπίτι μου».

«Είναι πολλές φορές που Τον νιώθω δικό μου άνθρωπο. Οπότε και μπορεί να θυμώσω και μπορεί να προσευχηθώ και μπορεί να γονατίσω. Πιστεύω ότι ακόμα και ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει , όταν έρθει ο σεισμός, θα πει «Θεέ μου». Την θρησκεία την διαχειρίζεται ο καθένας όπως θέλει και καλά κάνει».

«Εγώ πιστεύω και θεωρώ ότι κάνω ό,τι μπορώ, δεν επαναπαύομαι, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει. Έχω κάπου να ακουμπήσω, αν θες και πέρα από αυτό, αν διαβάσεις την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, βλέπεις ότι είναι ουσιαστικά ένα φιλοσοφικό κείμενο» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Φιλίππου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο talk show της Αθηναϊδας Νέγκα.

Η Μαρία Φιλίππου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κύπρο και το πόσο δεμένη είναι ακόμη με τον τόπο μας.

«Όταν έχεις και ευαισθησίες, τρέλα δεν επισκέπτομαι τα Κατεχόμενα. Πάω μόνο για προσκύνημα! Τώρα που πήγα ήταν 27 Αυγούστου του Αγίου Φανουρίου που πήγα για προσκύνημα στην Κερύνεια. Δεν επισκέπτομαι τα Κατεχόμενα, πάω για συγκεκριμένο λόγο. Κολύμπησα στην Κερύνεια και πήρα ένα μπουκάλι και το γέμισα στην άμμο! Με σταμάτησαν και τους είπα “Είμαι από την Κερύνεια και θα το πάρω”. Είναι από τα δώρα που μου επιτρέπω!».

«Τα μίντια έχουν τρομερή δύναμη και είναι ελάχιστα τα πράγματα που ένα παιδί ή και εγώ η ίδια που είμαι ψαγμένη, μέσα από τη #Famagusta έμαθε πράγματα που δεν ήξερα. Κατάφεραν οι Τούρκοι να μην προβληθεί στο #Netflix παρά μόνο στην Ελλάδα. Η Τουρκία έχει εξωτερική πολιτική. Μιλάμε για ζωές, για αγνοούμενους, για τόπους που που χάθηκαν δικούς μας. Η πατρίδα σου είναι η παιδική σου ηλικία, είναι οι μυρωδιές και τα χάσαμε μέσα από έναν πόλεμο! Δεν είναι το ίδιο αν ζούσα στην Αγγλία παρά το να ζω στην Ελλάδα. Η πατρίδα μου είναι η Κύπρος και είμαι υπερήφανη για αυτό. Αν δεν πάω στην Κύπρο δεν γεμίζω τις μπαταρίες μου. Εγώ αν και πάω πολύ συχνά, έχω στο μυαλό μου αυτό που άφησα και όταν πάω είναι άλλο αλλά κι αυτό το αγαπώ!».

Δειτε Επισης

Η γειτόνισσα του Τζορτζ Μπάλντοκ, Μπέσσυ Αργυράκη περιγράφει όλα όσα είδε και άκουσε: «Ήμασταν σε σοκ»
Ελένη Χατζίδου: «Πίστευα ότι θα περάσει με βιτριόλι και θα μου το πετάξει στην μούρη. Μιλάμε για μένος»
Γιάννης Νιάρρος – Χαρά Μάτα Γιαννάτου: Παντρεύτηκαν μετά από 11 χρόνια σχέσης
Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν απολογούμαι για τον γάμο με τον Τάιλερ στην Κρήτη, είναι δικαίωμα μας»
Μαρία Φιλίππου: «Θεέ μου, αν υπάρχεις, δώσε μου ένα σήμα… είπα στη δύσκολη στιγμή στη ζωή μου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κate Middleton δίπλα στον πρίγκιπα Wiiliam μετά τις χημειοθεραπείες
Ο Diddy κατέθεσε 3η έφεση - Ζητά να αποφυλακιστεί μέχρι τη δίκη - Υπάρχουν ερωτικές ταινίες με τρεις celebrities
Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Εγώ είμαι το γουρούνι; Με έθιξε, θα πάω να κλάψω»
Κατακραυγή για τον Γιώργο Λιάγκα & το ρεπορτάζ για το ακίνητο όπου πέθανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ
Η πρόταση γάμου στην κόρη του Νότη Σφακιανάκη - Δεν επιθυμεί να γίνει ο γάμος άμεσα