Χρήστος Μάστορας: «Πατούν επί πτωμάτων, παίζοντας το θέατρο του καλού και κακού μπάτσου»

Απασφάλισε ο Χρήστος Μάστορας: «Η μάχη είναι βρώμικη... Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στη ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Χρήστο Μάστορα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά τη συναυλία των Μελισσών στην Κύπρο με την Έλενα Παπαρίζου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι δε θα μπορούσαν να μη του ζητήσουν μια δήλωση για τη Μαρινέλλα που βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο στη σκηνή του Ηρωδείου.

Ο Χρήστος Μάστορας, ωστόσο, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό του, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν, καθώς δεν ήθελε να τοποθετηθεί για τίποτα σχετικό.

«Δεν έχω να πω κάτι και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε σας παρακαλώ τη Μαρινέλλα. Δε μπορώ να απαντήσω. Καλά είμαι και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Παιδιά συγγνώμη, δε θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Παιδιά… Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μη συνεχίσει αυτή η κουβέντα; 

Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε» ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο Χρήστος Μάστορας.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα να μην θέλει να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν στη Μαρινέλλα, ο τραγουδιστής ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Τον χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά… Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς «πατούν επί πτωμάτων» για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο site. Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν τον χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας…

Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση. Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και πού; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στη ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ…», έγραψε.

mastoras (1)

Το ξέσπασμα που έκανε ο Χρήστος Μάστορας κατά εκπομπών και παρουσιαστών σχολίασαν στο #StarBreakfast ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου.

«Επειδή αναφέρθηκε στον τηλεθεατή και είπε ότι η προσοχή του είναι το καινούργιο νόμισμα, θέλω να πω ότι τους τηλεθεατές δεν τους βλέπουμε ως νομίσματα. Για εμάς είναι άνθρωποι που χαιρόμαστε που μας εμπιστεύονται» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος τόνισε ότι σοκαρίστηκε, στενοχωρήθηκε και μετά θύμωσε.

Στη συνέχεια, η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε: «Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με χίλιους τρόπους, ούσα τραγουδίστρια. Πώς ήμουν πριν μπω στην τηλεόραση και πόσο πολύ κάποιες φορές με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν… Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένας άνθρωπος που έχει σχολιαστεί αρκετά με όλο αυτό με τη συναυλία και σίγουρα τον έχουν βαρύνει κάποια σχόλια που ειπώθηκαν. Το καταλαβαίνω κι αυτό απόλυτα. Θα μπορούσε να μείνει σε αυτό ή σε αυτούς που είπαν αυτά τα πράγματα. Αυτή η τσουβαλοποίηση που λέμε σε ανθρώπους που κατά καιρούς τους χρειάστηκε… Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ, και το λέμε μετά από 3 χρόνια, είναι να προσπαθούμε να ετοιμάσουμε ωραίες ειδήσεις, ενημέρωση, ψυχαγωγία για να τα προσφέρουμε στον κόσμο και να περάσει καλά».

«Δεν θα απολογηθούμε εμείς τώρα για τη δουλειά που κάνουμε επειδή ο Χρήστος Μάστορας είπε κάποια πράγματα επί σκηνής και οι συνάδελφοί μας πήγαν να τον βρουν» συμπλήρωσε με τη σειρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 1/10 στο #HappyDay με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει:

«Ο Χρήστος που βλέπω τις τελευταίες ημέρες, δεν είναι ο Χρήστος που ξέρω. Μπορώ να καταλάβω ότι δε του αρέσει αυτή η συζήτηση που γίνεται γύρω από το όνομά του γιατί, πολλοί τον φωτογραφίζουν ως τον εν μέρει υπεύθυνο για την κούραση ή αδιαθεσία της Μαρινέλλας των τελευταίων ημερών. Αλλά  Χρήστο μου, κανείς δε σε έχει φωτογραφίσει – σε καμία περίπτωση – γι’ αυτό που έπαθε η Μαρινέλλα.

Αυτό ήταν ένα ζήτημα υγείας. Το ότι μπορεί να συνετέλεσε σε μια γενικότερη κακή διάθεση, αυτό είναι κάτι άλλο. Αλλά, μπαίνει σε μια διαδικασία να τα βάλει με τους δημοσιογράφους, τις εκπομπές, να βγάλει έναν θυμό, έναν εκνευρισμό…».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολιάζοντας:  «Συγγνώμη, τα Μέσα που μιλάει για αποχαύνωση, είναι τα Μέσα που τόσα χρόνια τον έχουν κάνει αυτό που είναι σήμερα. Επίσης, αυτό που κάνει, το κάνει έναντι αμοιβής, δεν εμφανίζεται αφιλοκερδώς. Επίσης ο κύριος Μάστορας μιλάει για σεβασμό. Δε θα μιλήσω για τη δεύτερη μέρα της πρόβας, που υποτίθεται ήταν άρρωστος και δεν εμφανίστηκε αλλά, την πρώτη μέρα που πήγε αδιάβαστος στην πρόβα, σεβασμός στην κυρία Μαρινέλλα; Μη κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε αλλά δε μας αρέσει»

«Γιατί έφυγε ο μάνατζέρ του; Του έχει κάνει κακό. Να τον πάρει πίσω» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Με αφορμή το ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα κατά των δημοσιογράφων, παρουσιαστών και τηλεοπτικών εκπομπών, η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης 1/10 θέλησε να κάνει το σχόλιό της στην εκπομπή #Buongiorno.

Η Φαίη Σκορδά, αφού άκουσε τα σχόλια των συνεργατών της, τόνισε: «Συμφωνούμε όλοι ότι μπορεί να υπάρχει μια σκέψη στο υποσυνείδητο του Χρήστου Μάστορα για “ενοχή” σε όσα συνέβησαν. Όταν γίνεται κάτι πολύ δυσάρεστο και έχεις μια “ενοχή” μέσα σου, αυτό κάπως πρέπει να εκφράζεται. Από την άλλη είναι ένα θέμα που πρέπει να προσέξεις πώς θα το διαχειριστείς. Η σιωπή είναι ένας σεβασμός. Αυτή τη στιγμή συζητάμε αυτό ενώ υπάρχει κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό». 

Δειτε Επισης

Χείμαρρος ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είναι ανήθικο! Τι ανθρωποφαγία είναι αυτή;»
Η Μάρω Κοντού πήρε έργο που φιλοτεχνήσε στο #CashorTrash να πουληθεί, για καλό σκοπό!
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σμαράγδα Καρύδη μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη
Χρήστος Μάστορας: «Πατούν επί πτωμάτων, παίζοντας το θέατρο του καλού και κακού μπάτσου»
O Light έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Άννα Θεοδωρίδη - Το τεράστιο μονόπετρο
Η συνάντηση της Ιουλίας Καλλιμάνη on stage με την Άννα Βίσση - Το βίντεο με την Απόλυτη που έγινε viral
Ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Έχει εμμονή, κόμπλεξ & πρόβλημα. Διαχειρίσου το. Δεν είναι φυσιολογικό»
Αντιδράσεις για την ανάρτησή της Ιωάννας Τούνη με την τουρκική σημαία: «Δεν σέβεσαι τίποτα»
Νέο επεισόδιο Γιώργου Νταλάρα με δημοσιογράφους για την Μαρινέλλα: «Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας»
Χρήστος Μάστορας: «Δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχει αξία η άποψη μου. Ας σεβαστούμε την Μαρινέλλα»