H νέα απάντηση του Εθνικού Θεάτρου για την αιφνίδια αποχώρησή του Λεωνίδα Κακούρη από τον «Βασιλιά Ληρ»

Η πρώτη αντίδραση του σκηνοθέτη της παράστασης, Γιάννη Χουβαρδά - Η απαντηση του Απόστολου Γκλέτσου: «Πόσο γιαούρτι πάει χαμένο» - Όσα είπε η συμπρωταγωνίστρια του καταξιωμένου ηθοποιού, Αναστασία Παντούση - Το σοκαριστικό βίντεο στο Instagram μέσα από το σπίτι του Λεωνίδα Κακούρη το οποίο είναι άνω κάτω και να μοιάζει με παραβιασμένο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τετάρτης 3/1 η είδηση πως ο Λεωνίδας Κακούρης, που κατείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», αποχώρησε αιφνιδιαστικά. 

Την είδηση της αποχώρησης του ηθοποιού από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου έκανε αρχικά γνωστή ο Άρης Καβατζίκης, κάνοντας λόγο για αδιευκρίνιστους λόγους.

«Έχουμε μία είδηση της τελευταίας στιγμής. Το ευχάριστο ή δυσάρεστο θα το κρίνουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Μία παραγωγή που δεν προλάβαμε ακόμα να δούμε και θέλαμε να δούμε τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο και το Εθνικό διαφήμισε αρκετά. Μία αιφνιδιαστική αποχώρηση για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους του Λεωνίδα Κακούρη από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του βασιλιά Ληρ. Η παράσταση χτιζόταν πολύ καιρό.

Έχουμε μάθει ως δημοσιογράφοι κάποιους αναφερόμενους λόγους, αλλά επειδή η θέση μας είναι λεπτή και δύσκολη, αν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι δεν θελήσουν να μιλήσουν για τους λόγους αποχώρησης, επιλέγουμε να πούμε ότι οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστοι προς το παρόν» είπε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή.

Κανένας δεν γνωρίζει τι ώθησε τον εξαιρετικό ηθοποιό, στο να αποχωρήσει από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά, ανέβασε ένα σοκαριστικό βίντεο στο Instagram μέσα από το σπίτι του το οποίο είναι ακατάστατο. Το βίντεο έμεινε αναρτημένο για λίγη ώρα και στη συνέχεια διαγράφτηκε.

Στο απόσπασμα ακούγεται να λέει: "Λοιπόν αυτός είμαι! Η ζωή μου γαρύφαλλο, πέταλα απλωμένα παντού, έχω ανοίξει την ψυχή μου στους πάντες. Ορίστε… Εδώ… Αυτά είναι αποτελέσματα πέντε ημερών. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Γιατί δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Δεν τους αντέχω! Λοιπόν, θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη εικόνα, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@σω και τα Μέσα και όλα. Ορίστε εδώ θα είναι το Λινάκι μου (σ.σ.: ο σκύλος του Λεωνίδα Κακούρη), θα κάθεται ήρεμο… Ήρεμο… Θέλω ήρεμους ανθρώπους στη ζωή μου, όχι τοξικούς. Έλα Λινάκι μου, πες καλή χρονιά γλυκιά μου. Τι φτιάχνουμε εδώ για τους φίλους μας. Ποιος θα έρθει;".

Η ανάρτηση λίγη ώρα μετά διαγράφηκε, ωστόσο αρκετοί από τους ακολούθους του απηύθυναν ερώτημα στον γνωστό ηθοποιό για το τι του συνέβη και αν υπήρξε διάρρηξη στο σπίτι του. Μέχρι και τώρα δεν έχει γίνει σαφές του τι ακριβώς γίνει.

Λίγες ώρες αργότερα, και ενώ ο ηθοποιός δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση για την αποχώρησή του, το Εθνικό Θέατρο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι ο Λεωνίδας Κακούρης προχώρησε σε παραίτηση για προσωπικούς λόγους, ενώ στον ρόλο του θα βλέπουμε πλέον τον Γιάννη Νταλιάνη.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

vasiliaslir.width-800

Η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου επικοινώνησε για το #Tlive με πρόσωπο που κατέχει καίρια θέση στο Εθνικό Θέατρο, το οποίο της μετέφερε ότι «ο Λεωνίδας Κακούρης παραιτήθηκε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, ότι έπαθε υπερκόπωση που τον ανάγκασε να υποβάλει την παραίτησή του».

Στη συνέχεια, η Πόπη Παπαδοπούλου μίλησε με την Αναστασία Παντούση, συμπρωταγωνίστρια του καταξιωμένου ηθοποιού στο «Ναυάγιο». Η ηθοποιός που έχει να τον δει μία εβδομάδα στα γυρίσματα, σημείωσε πως αυτό που γνωρίζει είναι ότι ο συνάδελφός της είναι καλά.

Πάντως τα ερωτήματα γύρω από την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη συνεχίζουν να υπάρχουν: κάτω από ποιες συνθήκες ο ηθοποιός θέλησε να βάλει τέλος στη συνεργασία του και πώς αντιμετωπίστηκε από το Εθνικό Θέατρο;

Δείτε το βίντεο στο 00:22' ΕΔΩ

Το #HappyDay και η Βιβή Μπουγιούρα εξασφάλισαν την πρώτη αντίδραση του σκηνοθέτη του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννη Χουβαρδά.

«Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σας μήνυμα. Δεν έχω όμως να προσθέσω τίποτε ή να πω κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση» ήταν τα λόγια του Γιάννη Χουβαρδά, ο οποίος δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω για το τι συνέβη.

Untitled

Με αφορμή το θέμα των τελευταίων ημερών και το ντόρο που έχει υπάρξει με το γεγονός ότι ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», ο Απόστολος Γκλέτσος ξέσπασε κατά του σκηνοθέτη του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννη Χουβαρδά.

«Σε κάτι τύπους σαν τον Χουβαρδά, πόσο γιαούρτι πάει χαμένο, ρε φίλε… κατακαημένο θέατρο» έγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος δίχως αναφέρει τον λόγο που έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Το θέμα της αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση Βασιλιάς Ληρ πριν από την πρεμιέρα της απασχόλησε και σήμερα τις πρωινές εκπομπές όπως το #PrwinoSousou

«Ο Λεωνίδας βγήκε εκτός ορίων, οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying» είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη για το επίμαχο βίντεο πάντως ανέφεραν το απόλυτα λογικό ότι «είχε γίνει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σπίτι του, είχε καλέσει πάρα πολύ κόσμο, και ηθοποιούς και τεχνικούς από την παράσταση. Δεν είχε καλεστεί ο κύριος Χουβαρδάς. Το πάρτι κράτησε πολλές ώρες, μέχρι το πρωί και οι εικόνες είναι μετά το πάρτι».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ο Γιάννης Νταλιάνης αντικαθιστά τον ηθοποιό παίρνοντας τον ρόλο του με τις παραστάσεις να ξεκινούν και πάλι στις 13 Ιανουαρίου.

Περισσότερα αποκάλυψε το #ToPrwino και το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, ο Λεωνίδας Κακούρης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, καθώς αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αφωνία, όπως απάντησε η σύζυγός του σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Η κάμερα του ANT1 συνάντησε τον Γιάννη Νταλιάνη ο οποίος δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για την αντικατάσταση του ρόλου του Λεωνίδα Κακούρη

«Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Έχω πρόβα να κάνω γιατί είναι ένα σημαντικό έργο, πρέπει να ανταποκριθώ για να βοηθήσω όλη την κατάσταση. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους», ανέφερε ο Γιάννης Νταλιάνης. 

Δειτε Επισης

Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Άσε να ζουν το παραμύθι, δεν χρειάζεται να ξέρουν»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»