Φυσικό μεταλλικό νερό CONTREX® - Περιέχει φυσικά ασβέστιο και μαγνήσιο

Ο όμιλος εταιριών Vassos Eliades Ltd, ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς οργανισμούς της Κύπρου, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την προσθήκη του φυσικού μεταλλικού νερού Contrex στη γκάμα των προϊόντων του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Προερχόμενο από την μοναδική περιοχή της Contrexéville στα γαλλικά βουνά των Βοσγίων, το Contrex διακρίνεται για την υψηλή περιεκτικότητά του σε ασβέστιο και μαγνήσιο.

Η πηγή του Contrex βρίσκεται σε μια παρθένα και προστατευόμενη περιοχή, μακριά από κάθε μορφή ρύπανσης, ενώ περισσότεροι από 11.000 ποιοτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά για τη διασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας και καθαρότητας.

Το Contrexéville, που βρίσκεται στην καρδιά των όρων Vosges, με τα αναγνωρισμένα ιαματικά του νερά, έχει εδώ και καιρό καθιερωθεί ως ένας προορισμός υγείας και ευεξίας.

Χιλιάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πριγκίπισσες και βασιλιάδες, επισκέπτονται αυτήν την περιοχή για να απολαύσουν τα οφέλη του ιαματικού νερού και τις θεραπείες που σχετίζονται με αυτό.

Το Contrexéville σαγηνεύει τους επισκέπτες με την ομορφιά του τοπίου, ενώ το spa της περιοχής αποτελεί έναν παράδεισο χαλάρωσης.

Η αρχιτεκτονική του, με τη χρήση μαρμάρου και ημιδιαφανούς γυαλιού, συνδυάζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν ειδυλλιακό χώρο που επιτρέπει στους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ευεξίας.

Η φιάλη του Contrex είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, ανταποκρινόμενη έτσι στις αυξημένες απαιτήσεις για βιώσιμες συσκευασίες.

Η πηγή του Contrex προστατεύεται από το πρόγραμμα Agrivair που απαγορεύει τη χρήση φυτοφαρμάκων γύρω από την περιοχή το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή το 1992, ενώ τα λουτρά Contrexéville υπάρχουν από το 1760.

Τα χαρακτηριστικά του Contrex περιλαμβάνουν τη μοναδική γεύση που αποδεικνύει τη σύνθεσή του, ενώ το ένα λίτρο προσφέρει στον οργανισμό 58% των ημερήσιων αναγκών σε ασβέστιο και 19% σε μαγνήσιο. Πέραν αυτού, το Contrex αναγνωρίζεται για τα οφέλη του νερού του, παρέχοντας στις γυναίκες υψηλή διατροφική αξία από την εγκυμοσύνη έως την εμμηνόπαυση.

Η εισαγωγή του Contrex ενισχύει τη δέσμευση της Vassos Eliades Ltd για υγεία και ευεξία, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που ενσωματώνει την παράδοση και την καινοτομία.

Δειτε Επισης

75 Χρόνια ΚΕΑΝ, 75 Χρόνια «Μες τη Ζωή Μαζί»: Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ
Νέα μαλακτικά ρούχων ΕΥΡΗΚΑ SENSES. 100 πιστοποιημένες ημέρες αρώματος και φρεσκάδας!
Απολαύστε την απόλυτη περιπέτεια camping με κορυφαίο εξοπλισμό από το DECATHLON!
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά