To βίντεο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου να παίρνει χρήματα από δωρεές για να αποφύγει την έξωση

Τα συνεχή διαδικτυακά καλέσματα για οικονομική στήριξη και οι εκκλήσεις για το κομμένο νερό - Σε δαιδαλώδεις διαδρομές ιδιωτικών λογαριασμών κρύβεται η απάτη του «Άλλου Ανθρώπου» - Εκτός κοινωνικής κουζίνας θέτει τον εαυτό του ο Κώστας Πολυχρονόπουλος - Τι λέει ο δικηγόρος του Νίκος Αλεξανδρής, ο κουνιάδος & ο αδελφός του κουνιάδου του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έφερε στο φως της δημοσιότητας #ΤοPrwino.

Πρόκειται για ένα απόσπασμα που έχει αναρτηθεί στα social media της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», όταν είχε γίνει μία δράση στην περιφέρεια.

Στο βίντεο βλέπουμε ένα βάζο γεμάτο χαρτονομίσματα, χρήματα τα οποία δωρίστηκαν από τους πολίτες της περιοχής. Το εν λόγω βάζο καταλήγει στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος είχε επικαλεστεί έξωση από το κτήριο του «Άλλου Ανθρώπου».

Μέσα από δεκάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ζητούσε από τον κόσμο να βάζει χρήματα στον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας του και του γαμπρού του για τις ανάγκες της Κοινωνικής του Κουζίνας.

Τα διαδικτυακά καλέσματα ήταν συνεχή ζητώντας ποσά για να αγοράσει από αναλώσιμα μέχρι… ακίνητο για να στεγάσει την κοινωνική κουζίνα.

Στα διαδικτυακά καλέσματα συγκέντρωσης χρημάτων εναλλάσσονταν δύο λογαριασμοί, της μητέρας και του γαμπρού του. Μάλιστα, δε ζητούσε από όλους να συνδράμουν, αλλά μόνο από εκείνους που δεν είχαν δώσει χρήματα, υποσχόμενος ότι αυτή είναι και η τελευταία φορά που ζητά οικονομική στήριξη.

Όμως, παρά τις υποσχέσεις οι αναρτήσεις για οικονομική στήριξη συνεχίζονταν. Σε μία από αυτές ζητά να συγκεντρωθούν χρήματα για παλιά του συμμαθήτρια….

Πολλά από τα διαδικτυακά καλέσματα για οικονομική στήριξη, εμφανίζονταν ως άκρως επείγοντα αφού, όπως έγραφε ο «άλλος άνθρωπος» του έκοβαν, είτε το νερό, είτε το ρεύμα και τους σταματούσε την τελευταία στιγμή.

Στις 25 Απριλίου του έκοψαν το νερό με τον ίδιο να παίρνει στο… κυνήγι τον υδρονομέα, αφού τα 461 ευρώ του λογαριασμού είχαν πληρωθεί, όπως έγραφε…

«Είπαμε του ανθρώπου ότι σε 5 λεπτά το πληρώνουμε, αυτός είπε ότι του έδωσαν εντολή να το κόψει και το έκοψε. Εμείς πληρώσαμε και αυτός μετά από μπινελίκια έφυγε τρέχοντας με τη βέσπα του. 461 ευρώ ήταν ο λογαριασμός που πληρώθηκε, όχι 461 χιλιάδες» έγραφε στην ανάρτησή του.

Στις 5 Ιουνίου έρχεται και δεύτερη ανάρτηση – κάλεσμα συγκέντρωσης χρημάτων. Και αυτή τη φορά είναι για να πληρωθεί το νερό. Όπως γράφει, μόλις έναν μήνα και 10 ημέρες μετά αφού πληρώθηκε ο λογαριασμός, το νερό έχει φτάσει στα 868 ευρώ και πάλι ετοιμάζονται να του το κόψουν.

Σε άλλη ανάρτηση, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος κάνει ξανά επίκληση στο συναίσθημα μοιραζόμενος τη συνομιλία του με τον μεσίτη του ακινήτου όπου στεγάζεται η κοινωνική κουζίνα. Τώρα ο άλλος άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος και με την έξωση…

Τα καλέσματα, τα ποσά, οι τραπεζικές κινήσεις και οι εξοφλημένοι ή ανεξόφλητοι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας θα εξεταστούν λεπτομερώς προκειμένου οι Αρχές να αποκτήσουν σαφή εικόνα για τις κινήσεις των υπέρογκων ποσών που διαχειριζόταν ο «Άλλος Άνθρωπος».

a 2 3 4 6
a 2 3 4 6

Στο στόχαστρο είναι και τα άτομα – η μητέρα, η γυναίκα του, και άλλα 2 συγγενικά πρόσωπα – που είχαν δωσει τους λογαριασμούς τους και κατατίθεντο τα χρηματικά ποσά.

Μέσα σε 3 χρόνια έχουν χρησιμοποιηθεί 6 διαφορετικοί τραπεζικοί λογαριασμοί. Μάλιστα, σε κάθε λογαριασμό δίνεται η δυνατότητα καταβολής χρημάτων μέσω PayPal.

Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη, η οποία έχει το πόρισμα της Αρχής στα χέρια της.

Συγκεκριμένα:

1ος: 2020 έως Μάρτιο 2022 της μητέρας του

2ος: Μάρτιο 2022 έως Ιούνιο 2022 γυναίκας με αρχικά Β.Κ

3ος: ΜΟΝΟ τον Μάρτιο 2022 – αντρικό όνομα Μ.Γ – βοήθεια για την Ουκρανία

5ος: Ιούνιος 2022 έως Ιανουάριος 2023 Π.Τ – Γαμπρός

ΜΟΝΟ στις 9 Σεπτεμβρίου διαφορετικός λογαριασμός Π.Τ- Γαμπρός

6ος: Ιανουάριος 2023 έως Ιούλιος 2023 γυναίκα με αρχικά Α.Κ (ίδιο επίθετο με γυναίκα από Μάρτιο έως Ιούνιο 2022)

Ιούλιος 2023 έως σήμερα της μητέρας του.

Μάλιστα, σε κάθε λογαριασμό δίνεται η δυνατότητα καταβολής χρημάτων μέσω PayPal.

«Κάποια στιγμή είχε ένα θέμα και μου λέει: ‘’Θέλω τον αριθμό της κάρτας σου γιατί έχω ένα θέμα, να βάλω κάτι χρήματα γιατί πρέπει να στείλω στην Τουρκία… Και του έβαλαν του ανθρώπου κάτι χρήματα. Λέω: ‘’Ρε παιδιά, αυτά τα χρήματα δεν είναι δικά μου είναι για τον “άλλο άνθρωπο” γιατί μαζεύει να στείλει’’…  Τους δίνω το τηλέφωνο του, μιλήσανε και μετά από 4 ημέρες με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα να πάω να πάρω τα χρήματα, να του τα δώσω και αυτό έκανα», είπε ο κουνιάδος του.

Όταν δημοσίευε κατά λάθος τη διαδρομή των χρήματων ως τα… τυχερά παιχνίδια

30 Σεπτεμβρίου του 2022, πριν από 1,5 χρόνο, στο Instagram του «Άλλου Ανθρώπου» αναρτάται μία σειρά φωτογραφιών, με τις οποίες ο διαχειριστής θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα χρήματα που προσφέρει στην Κοινωνική Κουζίνα.

Μία από αυτές τις φωτογραφίες έδειχνε την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού, όπου φαινόταν καθαρά ένα ποσό είχε πάει σε στοιχηματική εταιρεία.

«Είχα γράψει ότι αυτό που δείχνεις αυτή τη στιγμή είναι παίξιμο σε (πρακτορείο). Θυμάμαι ότι είχε γράψει ότι και καλά είναι φίλου μου και ο φίλος μου έχει ένα μικρό πάθος και παίζει από το μισθό του και ότι παίζει από τα δικά του από την μισθοδοσία του, ότι δεν παίζει από τα λεφτά που χρηματοδοτεί ο κόσμος», είπε ένας μάρτυρας στο MEGA.

«Εγώ τα έχω χάσει. Εντάξει το να έχει ένας μια αρρώστια να πάει να παίξει λίγο τζόγο, αυτό δεν βλάπτει. Αλλά να έπαιξε τόσα λεφτά αποκλείεται. Εγώ δεν το πιστεύω με τίποτα», προσθέτει ο κουνιάδος του.

«Τον τελευταίο 1,5 χρόνο τον έχω δει πάνω από 100 φορές. Προφανώς δεν έπαιζε μόνο σε ένα-δύο. Αν ήταν τόσα τα χρήματα που λένε ότι έχει χάσει, δεν μπορεί να τα χάσει σε ένα μέρος και για ξεκάρφωμα. Στον ίδιο χώρο έχουμε υπάρξει πολλές φορές γι’ αυτό είπα ότι το αγαπημένο του παιχνιδάκι είναι τα διαμάντια. Έλεγε ο κόσμος ότι παίζει ποσά, δεν παίζει 10 και 20 ευρώ που πηγαίναμε εμείς για να φάμε 1-2 ώρες», αποκάλυψε είπε μάρτυρας «κλειδί».

Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη, η οποία έχει το πόρισμα της Αρχής στα χέρια της.

Μετά τη θύελλα των αποκαλύψεων, ο ίδιος με μια προσωπική ανάρτηση έθεσε εαυτόν εκτός κοινωνικής κουζίνας μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ζητώντας παράλληλα «συγγνώμη».

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» ελέγχεται για απάτη, εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα χρήματος, με τον ίδιο τον ιδρυτή της, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο να δηλώνει στην κάμερα του Star ότι «ούτε τραπεζικό λογαριασμό έχει, ούτε θυρίδες, ούτε ομόλογα, ούτε τίποτα».

«Καλά έκανε και το είπε. Απλά όταν μου έδωσε την κάρτα ήξερε πολύ καλά ότι αυτά τα λεφτά θα έμπαιναν για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους από τον σεισμό στην Τουρκία».

«Τα χρήματα του «Αλλου Ανρθώπου» πήγαιναν όλα στον «Άλλο Άνθρωπο», δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς. Τι εγκληματική οργάνωση λέτε τώρα; Χτυπώντας εμένα, χτυπάτε και τον «Άλλο άνθρωπο». Εγώ θα σας πω κάτι: Χτυπήστε εμένα μην χτυπάτε τον Αλλο Ανθρωπο» πρόσθεσε.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα με τις καταγγελίες εναντίον μου. Δεν το περίμενα ποτέ ότι μετά από 13 χρόνια δράσης θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση και απολογούμενος» είπε στο τέλος.

Ανακοίνωση μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του, κ. Κατσιφού και κ. Αλεξανδρή, εξέδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο δημιουργούς της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Είκοσι εκατομμύρια γεύματα, με μετριοπαθείς υπολογισμούς. Είκοσι εκατομμύρια γεύματα σε ανθρώπους που δεν ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων για κάτι φαγώσιμο. Είκοσι εκατομμύρια γεύματα αγάπης σε παιδιά που δεν τσακώνονται μπροστά στους κάδους για τα σκουπίδια που πετούν στις λαϊκές αγορές. Είκοσι εκατομμύρια γεύματα ελπίδας σε όποιον έχει ανάγκη, χωρίς διακρίσεις, χωρίς κριτήρια.

Σε εκείνους που βιώνουν τις τραγικές συνθήκες του έσχατου ξεπεσμού και της κοινωνικής περιθωριοποίησης, στους άνεργους, στους άστεγους, στα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας, στο καμένο Μάτι, στις φωτιές από την Αλεξανδρούπολη ως την Αρχαία Ολυμπία, στη δομή της Μόριας, στα χρόνια του κορονοϊού, στην σεισμόπληκτη Τουρκία, στην εμπόλεμη Ουκρανία, οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη και χρειάζεται βοήθεια.

Τόσες ημέρες κατηγορούμαι και διαπομπεύομαι χωρίς να έχει απαγγελθεί σε βάρος μου οποιαδήποτε κατηγορία, χωρίς να με έχει καλέσει οιαδήποτε Αρχή να δώσω, έστω, εξηγήσεις, χωρίς να έχω κληθεί να πω την άποψή μου.

Ουδέν επιλήψιμο, ουδέν μεμπτό υπάρχει σε βάρος μου, πολλώ δε μάλλον σε βάρος του «άλλου ανθρώπου». Δεν έχω εταιρίες, δεν έχω κρυφά σχήματα, δεν έχω στο όνομά μου ούτε ακίνητο, ούτε αυτοκίνητο, ούτε περιουσία, ούτε καταθέσεις, ούτε θυρίδες, ούτε πράγματα αξίας, ούτε «παπάκι» καν, ακόμα και σήμερα κοιμάμαι στην κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου», εκεί θα με βρείτε και σήμερα και αύριο. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό.

Είναι απολύτως βέβαιον πως οι σε βάρος μου κατηγορίες, εάν και εφόσον απαγγελθούν, θα καταπέσουν.

Ο άλλος άνθρωπος, ο άνθρωπος της βοήθειας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνείδησης, του σεβασμού και σήμερα και αύριο θα μαγειρεύει φαγητό για όποιον έχει ανάγκη. Γιατί ο «άλλος άνθρωπος» είναι ο αληθινός άνθρωπος.

Αυτόν, τον αληθινό άνθρωπο, έχουμε υποχρέωση να τον κρατήσουμε πέρα και μακριά από κάθε καχυποψία. Η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη πρέπει να μείνουν πέρα και μακριά από κάθε καχυποψία.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι,

Αλέξανδρος Κατσιφός, Νικόλαος Αλεξανδρής».

Στο #LiveNews μίλησε αποκλειστικά ο κουνιάδος του ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου».

«Ακούω κάτι πράγματα που δεν τα πιστεύω. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο, δεν τον είχα για τέτοιον. Ο άνθρωπος είναι ένα κομμάτι μάλαμα. Αυτός έχει δώσει και το παντελόνι του σε άστεγο και γιατί του ανθρώπου του το κλέψανε το βράδυ που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο. Τι να πω; Δεν ξέρω. Εγώ τα έχω χάσει. Μου ήρθε ένα κάποιο χαρτί».

Δημοσιογράφος: Τι λέει αυτό το χαρτί;

«Ότι έχει ποινικές διώξεις και τέτοια, έχουνε για 600.000 ευρώ και κάτι τέτοια. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τα αυτά τα πράγματα. Τώρα τι έκανε ο άνθρωπος από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Εντάξει το να έχει ένας μια ‘αρρώστια’ να πάει να παίξει λίγο τζόγο αυτό δεν βλάπτει. Αλλά να έπαιξε τόσα λεφτά αποκλείεται. Εγώ δεν το πιστεύω με τίποτα. Όλοι έχουμε το χόμπι μας. Δεν ξέρω αν έπαιζε λέω, αν είχε κανένα χόμπι και έπαιζε. Εγώ δεν το νομίζω. Δεν το πιστεύω δηλαδή, εγώ όσα χρόνια τον ξέρω, τέτοιος άνθρωπος δεν ήταν».

«Τον έχουν βάλει μπροστά και τον ‘πυροβολάνε’. Ο κόσμος δεν χρωστάει να κάνει και καλό. Μπορεί να έχει εχθρούς. Εγώ βάζω το χέρι μου στην φωτιά».

«Ο άνθρωπος αυτός δεν έκανε φορολογική δήλωση, κάποια στιγμή είχε ένα θέμα και μου λέει: ‘’Θέλω τον αριθμό της κάρτας σου γιατί έχω ένα θέμα, να βάλω κάτι χρήματα γιατί πρέπει να στείλω στην Τουρκία 7 νταλίκες πράγματα και θα χαλάσουν αν καθυστερήσω’’. Και του έβαλαν του ανθρώπου κάτι χρήματα».

«Εγώ επειδή του έχω εμπιστοσύνη και είμαστε και συγγενείς και όλος ο κόσμος του έχει εμπιστοσύνη, είπα να τον εξυπηρετήσω τον άνθρωπο και έβαλαν κάποια χρήματα. Με πήρε εμένα η τράπεζα τηλέφωνο γιατί εγώ δουλεύω στο Δήμο και δεν μπορούσα να τα δικαιολογήσω. Ήταν πολλά, κάποια χρήματα παραπάνω. Λέω: ‘’Ρε παιδιά, αυτά τα χρήματα δεν είναι δικά μου είναι για τον “Άλλο Άνθρωπο” γιατί μαζεύει να στείλει’’, μου λένε: ‘’μπορούμε να έχουμε επικοινωνία με τον άνθρωπο αυτό;’’, λέω: ‘’πολύ ευχαρίστως’’. Τους δίνω το τηλέφωνο του, μιλήσανε και μετά από 4 ημέρες με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα να πάω να πάρω τα χρήματα, να του τα δώσω και αυτό έκανα», είπε και πρόσθεσε:

«Τα πήγα κατευθείαν στην βάση τους. Του τα παρέδωσα γιατί δεν θέλω να έχω ξένα χρήματα πάνω μου και έφυγα σαν κύριος και άλλαξα και την κάρτα μου από την τράπεζα και έφυγα και πήγα σε άλλη. Αυτή την έκοψα, τέρμα την ακύρωσα».

Δημοσιογράφος: Πότε αλλάξατε λογαριασμό;

«Να είναι κανένας χρόνος; Από τον καιρό που ήταν αυτό με την Τουρκία, μόλις πήρα τα χρήματα και τα έδωσα σταμάτησα και την κάρτα. Ούτε στο πολύ χρήμα έχω μάθει, ούτε και στην καλοπέραση. Έκανα μία κίνηση να βοηθήσω έναν άνθρωπο, από εκεί και πέρα τέρμα, τελείωσε. Δεν μ’ αρέσουν αυτά τα πράγματα, γι΄ αυτό σταμάτησα. Τον βοήθησα τον άνθρωπο γιατί εκείνη την ώρα χανόταν».

Η εκπομπή #LiveNews επικοινώνησε και με τον αδερφό του κουνιάδου του Κώστα Πολυχρονόπουλου, όπου εξέφρασε την άποψή του λέγοντας ότι δεν πιστεύει ότι έχει σχέση ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας με τον τζόγο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει περίπτωση, τίποτα αυτό. Του είχαν πάρει μάλλον την κάρτα και μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να έχει γίνει και τον έχουν μπλέξει. Αυτός δεν έχει ούτε λεφτά να πάρει τσιγάρα. Στον Δήμο δουλεύει, μόνιμος. Πρέπει να έχει 30 χρόνια στον Δήμο. Θέματα με τον τζόγο που τον κατηγορούν; Αυτός δεν είναι, δεν έχει τέτοια σχέση. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο. Με τζόγο αυτός; Μπα».

Τη δική της άποψη για τον επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»,  Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο θέλησε να εκφράσει το πρωί της Τετάρτης 31/1 η Δανάη Μπάρκα.

«Το λόγο έχει η δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή και καλό είναι, πριν ακούσουμε αποφάσεις και πριν μάθουμε την αλήθεια, να μη δικάζουμε ανθρώπους γιατί το φιλανθρωπικό έργο του συγκεκριμένου ανθρώπου – το επαναλαμβάνω και το τονίζω γιατί έχω βρεθεί πολλές φορές εκεί – ούτε μπορεί να αναιρεθεί ούτε υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει ότι πήγε μια φορά και τον είδε να κάθεται. Κανείς δε μπορεί να το πει αυτό, εγώ το λέω και δημόσια και παίρνω την ευθύνη των λεγομένων μου» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.

Στη συνέχεια, σχολίασε:

«Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ειδικά όταν δεν είναι παράνομο κάτι, δε μας αφορά, μας αφορά μόνο σε σχέση με μια ομάδα, με έναν εθελοντικό σύλλογο, στη προκειμένη με μια κοινωνική κουζίνα. Εκεί είναι το θέμα, στα υπόλοιπα, μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει… Μη προδικάζουμε καταστάσεις μέχρι να βγουν αποφάσεις από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν την έρευνα, και να μη χάσουμε την πίστη μας πριν καν μάθουμε τι έχει συμβεί.

Γιατί όσοι έχουμε βρεθεί εκεί, δίπλα σε αυτό τον άνθρωπο, τον έχουμε δει να κάνει υπέροχο έργο. Από εκεί και πέρα, θα είμαστε και οι πρώτοι που θα σοκαριστούμε αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Μέχρι όμως να αποδειχθεί, εγώ από αυτόν τον άνθρωπο, πραγματικά έχω να μοιράζομαι στιγμές βοήθειας και εθελοντισμού».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου του δημιουργού της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» θέλησε να κάνει το σχόλιό του μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε πως αυτό που τον έχει επηρεάσει περισσότερο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι κλονίζεται η πράξη της φιλανθρωπίας λέγοντας: «Αυτό που με κλονίζει περισσότερο και κλονίζει τον περισσότερο κόσμο, είναι ότι κλονίζεται ταυτόχρονα η φιλανθρωπία. Δηλαδή, πολλοί άνθρωποι έχουμε προσφέρει σε διάφορες οργανώσεις, εθελοντικά, στις πυρκαγιές, σε ομάδες, έχουμε συμμετάσχει σε οργανωμένες δράσεις.

Αυτή τη στιγμή κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας σε κάτι τέτοιο. Θα πρέπει λίγο να το κοιτάξουμε γιατί δεν είναι τα πράγματα έτσι. Η φιλανθρωπία είναι κάτι που ο άνθρωπος το έχει μέσα του και το κάνει με οποιονδήποτε τρόπο».

«Θα ήθελα επίσης να σταθώ στην ανάρτηση που έκανε η Γωγώ Δελογιάννη, η οποία έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό έργο του συγκεκριμένου οργανισμού, ότι περιμένει κι εκείνη με αγωνία να δει τι θα γίνει, διότι είναι και η ίδια συγκλονισμένη με το γεγονός. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος ο οποίος ασχολείται με τη φιλανθρωπία να δέχεται ένα τέτοιο πλήγμα, γι’ αυτόν τον λόγο είπα στην αρχή ότι θα ήταν σωστό, αυτές οι υποθέσεις να γίνονται με πολύ γρήγορες διαδικασίες», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη