Για την Ήβη Αδάμου το να γίνει μαμά στα 24 ήταν το καλύτερο και το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή της

Η Ήβη Αδάμου καλεσμένη στο podcast του YouTuber Fipster με τίτλο «Θάρρος ή Αλήθεια» απάντησε πρώτη φορά σε ερωτήσεις που αφορούσαν πέρα από την καριέρα της, τη μητρότητα αλλά και τη ζωή της με τον Μιχάλη των Stavento στην Αλεξανδρούπολη - Η ξεκαρδιστική φάρσα στον Νικο Μουτσινά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ήβη Αδλαμου ήταν καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο YouTube και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, με τον οποίο είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

«Πρώτη φορά τον γνώρισα ήταν στο X-Factor το 2009, που ήρθε ως καλεσμένος και είπαμε μαζί το «Μέσα σου». Κάποια στιγμή ο τότε παραγωγός μου επικοινώνησε με τον Μιχάλη και του ζήτησε να μου γράψει ένα τραγούδι για να το πούμε παρέα και ήταν το «Σαν έρθει η μέρα» το 2010. Τότε δεν τα είχαμε.»

Και πρόσθεσε η τραγουδίστρια: «Κάποια στιγμή το 2011 ξαναβρισκόμαστε. Πάλι ο ίδιος παραγωγός ζήτησε να μου γράψει ένα τραγούδι για τον δίσκο μου. Έρχεται και κάνουμε μαζί το «Κάνε μια ευχή». Το ηχογραφούμε και εγώ κάπως σαν… κάτι ένιωθα. Σαν κάτι μέσα μου… Υπήρχε και από τις δυο πλευρές ένα flert vibe. Αυτός λέει πως ήρθε να βοηθήσει στη μετακόμιση μου. “Ήρθε να βάλει ένα χεράκι” , έτσι λέει πάντα και πήγε κάπου αλλού το χέρι».

«Νιώθω πολύ ευλογημένη που βρήκα έναν άνθρωπο και πραγματικά νιώθω ότι είναι το ταίρι μου. Εκεί έξω είναι πολύ δύσκολα, παλεύουν να βρουν μια σχέση, να στεριώσουν και να μείνουν σ' αυτή τη σχέση. Το παιδί φυσικά και το ήθελα. Πάρα πολύ. Ήμασταν αρκετά χρόνια ήδη με τον Μιχάλη ήταν και λίγο φυσικό κι επόμενο. Κι ο Μιχάλης επίσης το ήθελε πάρα πολύ» είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνθηκε που έγινε τόσο νέα μαμά σε συνδυασμό με τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη που μετράει χρόνια.

«Ο ρόλος της μαμάς σίγουρα είναι δύσκολος και πόσο μάλλον όταν γίνεσαι και νωρίς, που καλά καλά προσπαθείς να βρεις τα δικά σου πατήματα και πρέπει να μάθεις και σε μια νέα ψυχούλα τι είναι το σωστό, τι είναι το λάθος ή να δίνεις τις συμβουλές που πρέπει. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο, την κατάλληλη στιγμή να πεις την κατάλληλη κουβέντα που θα το βοηθήσει και θα του δώσει αυτές τις αξίες και βάσεις για να πάει μπροστά στη ζωή» εξήγησε η Ήβη Αδάμου.

Όσον αφορά το αν αγχώθηκε μένοντας έγκυος πως θα μείνει «πίσω» η καριέρα της η Ήβη Αδάμου είπε στον Fipster πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της ήταν σαν «μια δύναμη» να την ώθησε και ξαφνικά να κατάλαβε τι είναι αυτό που θέλει να κάνει επαγγελματικά και τι όχι, κάνοντάς την παράλληλα και πιο ώριμη αναφορικά με το μεγάλωμα και τις νέες ευθύνες που είχε ως μαμά.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη νέα ζωή που επέλεξαν να κάνουν με τον Μιχάλη Kουϊνέλη στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως είπε τους πρώτους μήνες που γεννήθηκε η Ανατολή, η ίδια είχε δυσκολευτεί με τις μετακινήσεις που χρειαζόταν να κάνουν καθώς το ζευγάρι τότε έμενε μία στην Αλεξανδρούπολη μία στην Αθήνα. Η ίδια επίσης, είχε επιστρέψει πολύ γρήγορα στη μουσική και σε συνδυασμό με το ότι τότε το μωρό της δεν είχε βρει τους χρόνους που θα κοιμάται ή θα τρώει εκείνη ταλαιπωριόταν από τις αϋπνίες - κάτι που κι άλλες μανούλες περιγράφουν τους πρώτους μήνες με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Εκεί βέβαια, η Ήβη Αδάμου δέχτηκε και την «πολύ σημαντική» όπως είπε στον Fipster βοήθεια από την πεθερά της αλλά και τον σύντροφό της, αφού οι γονείς της είναι στην Κύπρο. Κι αυτός ήταν κι ένας λόγος που κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήραν την απόφαση να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

«Θεωρώ ότι ήταν η πιο σοφή κίνηση την καταλληλότερη στιγμή. Όλο αυτό έγινε μέσα στον Covid. Δεν ερχόμασταν Αθήνα, δεν υπήρχε λόγος, όλα γινόντουσαν μέσω Face Time και μέναμε πάνω στο σπίτι που έχουμε στην Αλεξανδρούπολη.

Είδα πώς είναι να ζεις εκεί, πόσο πιο ήρεμα, νορμάλ και ξέγνοιαστα είναι - ειδικά για ένα παιδί.

Το ότι ήταν δίπλα η πεθερά μου και μια πολύ καλή κυρία που έχουμε ακόμη και σήμερα και υπάρχει απίστευτη βοήθεια (ανά πάσα στιγμή ξέρω πως είναι ένας άνθρωπος εκεί) και είπαμε ότι αυτή είναι η στιγμή να χτίσουμε εδώ τη ζωή μας και η δουλειά μας θα είναι στην Αθήνα» εξομολογήθηκε η Ήβη Αδάμου για την απόφασή τους να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη

Η Ήβη Αδάμου έκανε και μια ξεκαρδιστική φάρσα στον Νικο Μουτσινά

Δειτε Επισης

Συντετριμμένη η σύζυγός του Γιάννη Μόρτζου στο τελευταίο του «αντίο» - Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία
Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά για την Μαρινέλλα: «Mε έχει αγκαλιά και να μου ζεσταίνει τα χέρια»
Ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε στη σκηνή τον γιο του και τη σύντροφο του και τους ζήτησε να... φιληθούν
Κατερίνα Στεφανίδη: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να κάθεσαι περιμένοντας να πεθάνεις»
Μπαράζ αλληλοκατηγοριών Στηβ Μιλάτου - Μαριάντας Πιερίδη για ανόητους με έπαρση & καλάμια καβαλημένα
Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου στο κρεβάτι του νοσοκομείο μετά το τροχαίο
Το pre-wedding δείπνο Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ - Υψηλής αισθητικής και κομψότητας, εμφανίσεις
Η νέα βραδινή εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την γοητευτική ηθοποιό, Τζένη Οικονόμου
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Ο κρυφός γάμος, τα δίδυμα, το τρίτο πρόσωπο & το ξαφνικό διαζύγιο
Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Σταθερή και χωρίς επιπλοκές, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία. Σταθεροποιείται»