Εmma Stone για Γιώργο Λάνθιμο: «Δεν υπάρχει κανένας σαν αυτόν & κανείς δεν βλέπει τον κόσμο όπως τον βλέπει»

#PoorThings: Ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου - «Νομίζω ότι η Bella Baxter ήταν η απόλυτη αγαπημένη μου επειδή είναι τόσο ελεύθερη. Είναι χωρίς κρίση, αυτοδικία ή κρίση των άλλων. Απλώς καταλαμβάνει κάθε στοιχείο της ζωής στο έπακρο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το #PoorThings γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως και σημειώνει μεγάλη άνοδο στο box office, σπάζοντας ταμεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

H ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έχει 11 υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ και μέχρι σήμερα, έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια δολάρια, ένα εντυπωσιακό νούμερο που αναμένεται να αυξηθεί.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης βλέπει το άστρο του να λάμπει, κερδίζοντας το ένα βραβείο πίσω από το άλλο. Συγκεκριμένα, έχει αποσπάσει ήδη δύο Χρυσές Σφαίρες αλλά και τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου έγινε δεκτή με όρθιο χειροκρότημα διάρκειας 10 λεπτών!

Όσον αφορά στο ελληνικό box office, το «Poor Things», κατά το τετραήμερο 25-28 Ιανουαρίου 2024, προβλήθηκε σε 45 αίθουσες στην Αθήνα, 96 πανελλαδικά, και έκοψε 31.616 εισιτήρια (5η εβδομάδα προβολής). Το σύνολο εισιτηρίων μέχρι και σήμερα ανέρχεται σε 328.866.

Η Emma Stone μίλησε για τις δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ 2024 για το #PoorThings.

«Είμαι τόσο ευγνώμων και νιώθω τόσο τυχερή», είπε στο #GoodMorningAmerica. «Δουλέψαμε σε αυτήν την ταινία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, και με όλο το συνεργείο αυτής της ταινίας και το καστ, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι».

Αν και η Stone είπε ότι η Bella - μια γυναίκα που, λόγω των συνθηκών του τρόπου με τον οποίο επανέρχεται στη ζωή μετά από έναν τραγικό θάνατο, ξεκινά να ανακαλύψει τον κόσμο μόνη της - είναι ο αγαπημένος της χαρακτήρας που υποδύθηκε..

«Την αγαπώ απόλυτα», άρχισε. «Αν και το έχω πει πολλές φορές τώρα και νιώθω ότι είναι λίγο άδικο, ήταν ο τέλειος χαρακτήρας για εκείνη την περίοδο της ζωής μου».

«Νομίζω ότι η Bella ήταν η απόλυτη αγαπημένη μου σε αυτό το σημείο της ζωής μου επειδή είναι τόσο ελεύθερη. Είναι χωρίς κρίση, αυτοδικία ή κρίση των άλλων. Απλώς καταλαμβάνει κάθε στοιχείο της ζωής στο έπακρο», συνέχισε. «Οπότε ήταν ένα πραγματικά όμορφο πράγμα να ζήσεις».

Η Εmma Stone έσπευσε επίσης να συνεργαστεί ξανά με τον Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος την είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν στο #TheFavourite, χαρακτηρίζοντας την κινηματογραφική τους συνεργασία «υπέροχη».

«Είμαστε, νομίζω, πολύ τυχεροί που μας ελκύει παρόμοιο υλικό και τα πηγαίνουμε καλά και μου αρέσει πολύ να μαθαίνω λίγα ελληνικά, οπότε όλα πάνε καλά», αστειεύτηκε. «Δεν υπάρχει κανένας σαν αυτόν και κανείς δεν βλέπει τον κόσμο όπως τον βλέπει, οπότε είναι ένας διασκεδαστικός κόσμος για να γίνεις μέρος του».

Η Stone μίλησε επίσης για την παραγωγή του #PoorThings και την αναγνώριση για τη δουλειά της πίσω από την κάμερα, λέγοντας ότι είναι "κάπως καταπληκτικό" να νιώθεις κάτι περισσότερο από «ένα γρανάζι σε μια μηχανή».

«Νομίζω ότι ως ηθοποιός περνάς από οντισιόν, παίρνεις ρόλο σε έναν ρόλο και θέλεις να κάνεις ό,τι μπορείς για να ανταποκριθείς σε αυτό το κομμάτι και αυτό εξακολουθεί να είναι απολύτως αληθινό», είπε. «Αλλά με την παραγωγή, το να ζυγίζεις τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές και να είσαι εκεί από την αρχή και να τα βοηθήσεις να τα συγκεντρώσεις είναι πραγματικά εξαιρετικά ικανοποιητικό και πραγματικά τρελό να βλέπεις μια ταινία να αποδίδει όταν είσαι εκεί από την πρώτη στιγμή. αρχή.»

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»