Η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει πρώτη φορά για τον τσακωμό με την κόρη της και τον γαμπρό της

Η αντίδραση της Άντζελας Δημητρίου στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για την κόρη της - Η απάντηση της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση μέσω του δικηγόρου τους στις κατηγορίες της Άντζελας Δημητρίου ότι την εκμεταλλεύτηκαν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου στο ελληνικό περιοδικό #ΟΚ! και τον δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, απάντησε για πρώτη φορά για τη διαμάχη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη αλλά και τον λόγο που τσακώθηκαν στο ταξίδι τους στην Αμερική.

Άντζελα, μπορεί η ζωή να μας δίνει συνεχώς νέα μαθήματα;

Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες «γιατί έγινε αυτό;». Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ. Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα. Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή και ηρεμία από εδώ και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά.

Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει. Το καταλάβαινα, αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου, αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα, Νίκο.

Ο γονιός όμως δεν πρέπει να υποχωρεί πρώτος;
Υποχώρηση να κάνω εγώ; Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δεν θα άφηνα φυσικά πότε ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ότι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί πίστεψε με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός manager φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει μπούλινγκ. Δεν του λέει «εγώ σε ανέβασα, εγώ σε αναζήτησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα». Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή τη κουβέντα.

Κι εσύ δεν αντιδρούσες;

Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές, δεν μπορείς να φανταστείς. Μια κατάσταση ολέθρια. Τώρα πια είμαι ήρεμη.

Αυτό που έγινε στην Αμερική ήταν τόσο σοβαρό ώστε να επιστρέψουν άρον άρον;

Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν και αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια και έρχεται εκείνος και μου λέει: «Μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια». Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια που μέναμε μαζί στο δωμάτιο «πάρε σε παρακαλώ στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω». Και της λένε «11 δολάρια».  Λέω στον Φώτη «το νερό δεν είχε όσο είπες». Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα «μην της ξανά μιλήσεις και μην της ξανά κάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα».

Δεν είναι όμως λογικό να θέλει και εκείνη να υπερασπιστεί τον άντρα της;

Όχι όμως εις βάρος μου. Όχι στην πλάτη μου.

Νιώθω ότι έχεις πόνο μέσα σου.

Δεν έχω πόνο, παράπονο έχω. Ένα «γιατί;». Τίποτα άλλο. «Γιατί σε μένα;». Μόνο αυτό. Αυτό είναι το τίμημα της δόξας, που σου έλεγα. Οι περισσότεροι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν βασανιστεί από τα ίδια τους τα παιδιά. Πάντα έλεγα «ό,τι θέλει η Όλγα να το έχει». Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς να υπάρχει πατέρας. Ίσως μέσα της να είχε έναν καημό για αυτό και να το έριχνε σε μένα.

Εσύ κοιμάσαι τα βράδια με τη συνείδησή σου καθαρή;

Ναι. Εγώ είμαι πολύ ήσυχη. Γιατί ξέρω ότι δεν είναι στον δρόμο. Έχεις δει το σπίτι που τους έχω αφήσει. Όσο για την εγγόνα μου, που όταν γεννήθηκε μου κρατούσε το μικρό μου δαχτυλάκι, σαν να καταλάβαινε ποια ήμουν, έχω κάνει πάρα πολλά για αυτήν, ακόμα και πριν έρθει στον κόσμο. Τόσα
που δεν μπορούσε να κάνει καμία άλλη.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου λίγες ημέρες μετά την είδηση για τον διαπληκτισμό που είχε με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη όταν βρέθηκαν στην Αμερική για την περιοδεία της τραγουδίστριας.

Η κάμερα της εκπομπής #FaysTime συνάντησε στη Θεσσαλονίκη την Άντζελα Δημητρίου η οποία δέχτηκε ερώτηση για την κόρη της: «Μια χαρά, αγάπη μου γλυκιά, όλα τέλεια, ναι είμαστε καλά», ήταν η αντίδραση της τραγουδίστριας στη δημοσιογράφο, χωρίς να επιθυμεί να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Την απάντησή τους σε όσα δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου στην συνέντευξή της θέλησαν να δώσουν η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης.

Ειδικότερα, μέσω της δικηγόρου τους Αλεξάνδρας Μακρή, η οποία μίλησε στην εκπομπή #HappyDay, #PrwinoSousou, #ToPrwino και #FaysTime

«Για τους εντολείς μου η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Όλα αυτά που περιγράφει η κυρία Δημητρίου δεν ισχύουν, τα παιδιά ήταν κοντά της όλα αυτά τα χρόνια. Ο κύριος Λώσης είχε επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και το 2019, η οποία ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα.

Παρόλα αυτά, μετά από απαίτηση της κυρίας Δημητρίου και επειδή αυτός την αγαπούσε και τη στήριζε, αποσύρθηκε από την προσωπική του επιχείρηση για να ασχοληθεί πιο σοβαρά μαζί της», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Μακρή.

«Αυτά τα περί στέρησης νερού, δεν μπορώ να τα σχολιάσω γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουν μια υπερβολή. Αν είναι δυνατόν δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό. Είναι σαφές ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές, αλλά αυτό δεν θα λυθεί στις εκπομπές. Νομίζω πως απλά η κυρία Δημητρίου άλλαξε συμπεριφορά και τα παιδιά επέστρεψαν στην Ελλάδα, όπου για χάρη της, είχαν αφήσει το μωράκι τους. Είναι μεγάλη θυσία να αφήσεις δύο μηνών παιδί πίσω και να λείψεις για ένα μήνα», συμπλήρωσε η δικηγόρος του ζευγαριού. 

Σε μια ανάρτηση – ανακοίνωση προχώρησε το βράδυ της Τρίτης 30/1 μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook η Όλγα Κιουρτσάκη.

Η Όλγα Κιουρτσάκη που ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αποφάσισε, λίγο πριν κυκλοφορήσει η συνέντευξη της μητέρας της, να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους, πως θα απέχει από αυτά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Φίλοι μου θα λείψω για αρκετό διάστημα. Καλά να περνάτε. Καληνύχτα, ευχαριστώ για την παρέα» έγραψε στην ανάρτησή της η Όλγα Κιουρτσάκη χωρίς να δίνει περεταίρω εξηγήσεις για το τι την οδήγησε στην απόφαση αυτή.

ΚΙΟΥΡΤ

Τα όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου προβλήθηκαν στο #HappyDay και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε:

«Θέλω να πω ότι το περιεχόμενο της συνέντευξης είναι πάρα πολύ σοβαρό, γιατί ουσιαστικά η Άντζελα Δημητρίου με τα παραδείγματα που δίνει, παρουσιάζει την κόρη και τον γαμπρό της ως δύο κηφήνες που εκμεταλλεύονταν την περιουσία της χωρίς να την αγαπούν και να έχουν διάθεση να δουλέψουν. Και μάλιστα με κακοποιητική συμπεριφορά και διάθεση.»

Και πρόσθεσε: «Για να είμαστε δίκαιοι να αναφέρω πως μιλήσαμε με την πλευρά του γαμπρού, γιατί πια είναι δυο στρατόπεδα. Η πλευρά του Φώτη μας είπε πως ξέρουν τη συνέντευξη, αλλά προτιμά να απαντήσουν μέσω της δικηγόρου. Από την άλλη, δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε τη δικηγόρο σε αυτή τη φάση. Μιλάμε για πολύ σοβαρές καταγγελίες. Αυτό που ακούστηκε ήταν αρκετά σκληρό».

olga_kiourtsaki_viografiko_sxesi_egkios_gamos_sizigos_fotis_liosis

Όλα αυτά, σχολιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης 31/1 και από την εκπομπή #SuperΚατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει:

«Πραγματικά, διαβάζοντας τη συνέντευξή της, που αναφέρεται σε όλο αυτό που έχει συμβεί με την κόρη και τον γαμπρό της, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ….».

Αμέσως μετά τη προβολή του αποσπάσματος της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Είναι σοκαριστικά αυτά που είπε. Και να συμπληρώσω κάτι σε αυτό που είπε στην αρχή, δεν είναι μόνο μάνα, είναι μάνα και πατέρας. Από αυτά που καταλαβαίνω από τη συνέντευξη, μιλάμε για μια τεράστια οικονομική εκμετάλλευση. Κι από αυτά που βλέπαμε τόσο καιρό, είναι μια γυναίκα που έχει δώσει τα πάντα!».

«Όταν σε μια οικογένεια, ένας άνθρωπος είναι καλύτερα οικονομικά, για κάποιο λόγο οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι κτήμα τους και πρέπει να τον ξεζουμίσουν. Δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η νοοτροπία. Γενικώς μιλάω… Είναι άρρωστο αυτό…» είπε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

antzela-dimitriou-kori-maieftirio165202.width-800

H εκπομπή, #MegaΚαλημέρα, πρόβαλε τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου και τα όσα είπε για την κόντρα με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της.

«Η μάνα τα κάνει όλα ανιδιοτελώς, δεν περιμένει να ακούσει ούτε ευχαριστώ, ούτε να αναγνωριστούν οι κόποι της. Το κάνεις, επειδή έτσι το νιώθεις. Εδώ όμως ξέρεις τι θα χρειαζόταν; Θα χρειαζόταν η Άντζελα Δημητρίου, όταν η κόρη της τελείωσε το σχολείο, να της έλεγε: παιδί μου, κοίταξε τώρα, πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και πρόσθεσε: «Όταν της είπε η κόρη της «σιγά μην πάω να δουλέψω, είμαι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου», εκεί δεν έπρεπε να κλείσει η κάνουλα; Εκεί μπορεί και πρέπει ένας γονιός να κλείσει την κάνουλα, το παιδί του θα βοηθήσει, δεν θα του κάνει κακό».

Η δε Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε: «Εγώ σαν μάνα νιώθω ότι με αυτή τη συνέντευξη η Άντζελα επί της ουσίας θέλει να προστατεύσει το ίδιο της το παιδί, δεν της ρίχνει πολλές ευθύνες. Την αφήνει να καταλάβει γιατί έγινε αυτό. Η Άντζελα έχει τρίψει τα μούτρα της στο πάτωμα για να μεγαλώσει την Όλγα, κάποια στιγμή όμως τράβηξε μία κόκκινη γραμμή».

Και συνέχισε λέγοντας η Ελεονώρα: «Πονάει όλους τους γονείς. Οποιοσδήποτε γονέας όταν βλέπει αυτή την απαξιωτική συμπεριφορά από το παιδί του, θα πονέσει. Δεν χρειάζεται να είσαι καν γονέας για να το καταλάβεις.

Εγώ είμαι της άποψης ότι με την αγάπη, την επικοινωνία και τον διάλογο ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια»

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα