Οι νέες του δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα: «Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Η ανθρωποφαγία είναι μόδα»

Δεν χάνει event για event ο Γιώργος Νταλάρας και κάνει παντού δηλώσεις - Ελένη Χατζίδου, Αντώνης Καφετζόπουλος και Χρήστος Δάντης τοποθετούνται δημόσια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην παρουσίαση του βιβλίου της Σάννυ Μπαλτζή βρέθηκε το βραδύ της Δευτέρας ο Γιώργος Νταλάρας, λίγες ημέρες τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επίθεση που έκανε στους δημοσιογράφους.

Ο καλλιτέχνης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για την Σάννυ Μπαλτζή, ενώ έκανε μια αναφορά και στην ανθρωποφαγία.  

«Δεν έχω διαβάσει ακόμα το τελευταίο βιβλίο. Ήδη υπάρχει συνεργασία με την Σάννυ Μπαλτζή, είμαστε στο στούντιο. Θα κάνω ένα πολύ ωραίο τραγούδι, πραγματικά. Θα σας πω δυο λόγια, όχι για άλλα.

Η Σάννυ είναι μια όμορφη, ευγενής, αναρχική. Είναι μια κοπέλα διανοούμενη ρεμπέτισσα και αυτό τα λέει όλα. Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν αυτά που είπα. Η ανθρωποφαγία είναι μόδα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας. 

Η Ελένη Χατζίδου, θέλησε να κάνει το δικό της σχόλια για τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους δημοσιογράφους.

Η παρουσιάστρια του #StarBreakfast αναφέρθηκε στη στάση του Γιώργου Νταλάρα και προχώρησε σε μία γενικότερη τοποθέτηση.

«Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Ο Γιώργος Νταλάρας λέει συνέχεια ότι οι εκπομπές δεν ασχολούνται με το να προάγουν τον πολιτισμό και να μορφώσουν τον κόσμο. Ο ίδιος δίνει πολύ λίγες συνεντεύξεις και όποτε το κάνει σπαταλάει πάρα πολύ μεγάλο μέρος αυτών στο να σχολιάσει άλλους ανθρώπους, να ασκήσει την αυστηρότητά του», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Γιατί δεν προσπαθεί να μας βάλει μέσα από τις συνεντεύξεις του σε πράγματα που θέλει να γνωρίσουμε; Ακόμα και όταν μιλάει για τους τραγουδιστές, όπου είναι το αντικείμενό του, πάντα θα πρέπει να γίνεται με ευγένεια. Επειδή εσύ θέλεις να εξυμνήσεις κάτι που θεωρείς ότι είναι πολύ ψηλά, δεν χρειάζεται να μειώνεις όλα τα άλλα. Τον ενοχλεί ως άνθρωπο του πνεύματος ο «βούρκος» στον οποίο έχουμε πέσει», συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

«Εγώ από μικρή, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, σιχαίνομαι τους ανθρώπους που νιώθουν ότι έχουν υπεροχή σε σχέση με άλλους ανθρώπους για κάποιον λόγο, γιατί κάτι έχουν πετύχει στη ζωή τους. Αυτή η έπαρση μπορεί να με τρελάνει», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα συνάντησε τον Αντώνη Καφετζόπουλο, ζητώντας ένα σχόλιο για τις αντιδράσεις και όσα λέχθηκαν στη δημόσια σφαίρα.

Με δόση καυστικότητας ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε σε κόντρα με τον Γιώργο Νταλάρα ανέφερε:

«Είστε πολύ τυχεροί που γέρασα γιατί παλιά υπήρχαν άνθρωποι που η αξία του εαυτού τους ήταν τόσο μεγάλη που έδερναν συναδέλφους σας. Φτηνά τη γλιτώσατε».

«Ο καθένας μας είναι αυτός που είναι. Άλλοι κουνάνε το δάχτυλο με διαφορετικό τρόπο, άλλοι το βάζουν στο αυτί τους» είπε και αποχώρησε.

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή #XamogelaKaiPali, και υπερασπίστηκε τα λεγόμενα του Γιώργου Νταλάρα.

«Τον πείραξαν, γιατί δεν γίνεται να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μια μπίμπο που βγήκε από παιχνίδι μόδας. Δεν γίνεται να στήνεσαι στον δρόμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του για το τι είπαν σχετικά με τις δηλώσεις του. Για μένα και για παραπάνω από το 80% του κόσμου, θα έπρεπε να διδάσκεται στην σύγχρονη ελληνική ιστορία. Έχει δοξάσει την ελληνική μουσική και έχει διδάξει σε γενιές είδη τραγουδιών που δεν τα γνώριζαν. Του οφείλουμε πολλά και καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την πλάτη του γιατί είναι μπροστά μας. δεν έχουμε δικαίωμα να τον κρίνουμε» σχολίασε ο Χρήστος Δάντης.

«Μου έχουν κάνει και εμένα “πεσίματα”. Κάποια στιγμή απλά φτάνεις στο σημείο που έφτασε ο Νταλάρας. Κατά τη γνώμη μου αντιμετώπισε τους ρεπόρτερ πολύ γλυκά, τους μίλησε όπως θα τους μάλωνε ο μπαμπάς τους. Προσπάθησε να τους διδάξει κάποια πράγματα. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες «νισάφι», όταν θέλω να μιλήσω θα μιλήσω» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Δειτε Επισης

Νίκος Καρβέλας: «Το πρόβλημα είναι η εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο»
Ο Θάνος Μαρίνης νίκησε τον καρκίνο: «Δε θα πω f** cancer, δε θα πω love cancer! Oι ευχές σας έπιασαν τόπο»
Στην αγκαλιά του Νίνο η Josephine! Η σπάνια φωτογραφία και το μήνυμα που δημοσίευσε ο τραγουδιστής
Η Izabel Goulart δεν σταματά να αναρτά σέξι φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στη Μύκονο
Δώρισαν τα όργανά του Αίαντα Μανθόπουλου μετά τον θάνατό του – Η αποκάλυψη της πρώην συζύγου του
Ματίνα Παγώνη: «O Δημήτρης Κόκοτας θα παραμείνει τουλάχιστον για 6 μήνες στο νοσοκομείο»
Μυρτώ Αλικάκη: «Μου έχει τύχει να φοβηθώ σύντροφό μου, ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι»
Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχουμε πάρα πολλές απαράδεκτες απόψεις που λένε «ας τα βρούνε», είναι φρικτό»
Ο Νίκος Οικονομόπουλος άνοιξε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο!
Η Britney Spears incognito στην Ελλάδα – Οι φωτογραφίες στην Πάρο