Η Σάννυ Μπαλτζή στους ρεπόρτερ: «Η τηλεόραση έχει γίνει στείρα και παλιακιά. Προσβάλλουν τον εαυτό τους»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Νιώθω τυχερή που δεν πήγα στο IEK Σάννυ Μπαλτζή να μάθω δημοσιογραφία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη Σάννυ Μπαλτζή συνάντησαν οι ρεπόρτερ, στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου. Η γνωστή στιχουργός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την τηλεόραση, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους δημοσιογράφους.

«Η τηλεόραση έχει γίνει στείρα και παλιακιά. Πιστεύω οι δημοσιογράφοι πρέπει να γίνετε πιο ευφάνταστοι και να αλλάξετε την τηλεόραση. Δεν νιώθω ότι με έχουν προσβάλλει  οι δημοσιογράφοι. Προσβάλλουν τον εαυτό τους. Είναι της μόδας, αν είσαι ανορεξική θα σε ρωτήσουν για την ανορεξία, είναι της μόδας το metoo θα ρωτήσουν για το metoo. Πιστεύω πρέπει να είστε πιο ευφάνταστοι κι εσείς τα νέα παιδιά πρέπει να το αλλάξετε όλο αυτό, να αλλάξετε την τηλεόραση που παραλάβατε. Όλοι αυτό ελπίζουμε.

Ο δημοσιογράφος έχει μια δυναμική και θα έπρεπε να είστε η δύναμή μας και όχι οι άνθρωποι που νιώθουμε ότι βαλλόμαστε. Ξέρεις ότι το παρακάνετε. Δεν νιώθω ότι με έχουν προσβάλλει οι δημοσιογράφοι, η προσβολή είναι όλη δική τους», είπε αρχικά η Σάννυ Μπαλτζή.

Η Σάννυ Μπαλτζή είπε στη συνέχεια: «Όταν έρχεται ένα νέο παιδί και του λες ότι δεν μπορώ να σου δώσω τώρα συνέντευξη, γιατί πάω να φτιάξω τα νύχια μου, και κάνει focus στα νύχια… Έχει συμβεί αυτό, σε ένα από τα κανάλια σας, που είστε εδώ αυτή τη στιγμή, σημαίνει μια κατινιά, κάτι το οποίο δεν αρμόζει».

Για τις δηλώσεις που έκανε η Σάννυ Μπαλτζή και τα σχόλιά της για τους δημοσιογράφους συζήτησαν στον αέρα του #MegaΚαλημέρα. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μάλιστα, σχολίασε με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

«Νιώθω τυχερή που δεν πήγα στο IEK Σάννυ Μπαλτζή να μάθω δημοσιογραφία. Ήμουν πιο τυχερή, έμαθα από μεγάλους δασκάλους και θεωρώ ότι είμαι μια χαρά. Μας έκανε μαθήματα η κυρία Μπαλτζή, πώς θα κάνουμε δημοσιογραφία… Αλλά δεν κατάλαβα τελικά τι της φταίει», είπα αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Έχουμε βάλει τη δημοσιογραφία σε ένα καζάνι και… βαράμε! Μας κουνάει το δάχτυλο αυτή τη στιγμή».

Δειτε Επισης

Φαίη Σκορδά για την σχέση της με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά: «Σώνει και ντε ότι είμαι με κάποιον, δεν είμαι»
Λαοθάλασσα στην Πάτρα για την Άννα Βίσση - Διέκοψε την συναυλία μετά από αλλεπάλληλες λυποθυμίες
Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Κατερίνας Καινούργιου - Η κοινή φωτό
Η Έφη Θώδη από το…«γατοξέρασμα» του Ζαριού στην σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για την Δέσποινα Μοιραράκη – Πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο
Αντίνοος Αλμπάνης και Γιώργος Παπαγεωργίου τραγουδούν αγκαλιά το «Δώδεκα» & δίνουν on stage υποσχέσεις
Ο Γιώργος Λιβάνης έκανε πρόταση γάμου στην εγκυμονούσα Ανδρομάχη
Ελένη Φουρέιρα: «Ο Ερμής με τρέχει, δε κοιμάμαι. Έχει αποφασίσει να με φτάνει στα όρια. Mας γλεντάει»
Τι συμβαίνει με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Μπαρμπαλιά; Σε νέα σχέση η παρουσιάστρια;
Άννα Σταθάκη για Δημήτρη Σταρόβα: «Συνεχίζει τις θεραπείες του στο σπίτι και έξω. Αρχίσαμε και το περπάτημα»