Η δημόσια συγγνώμη της Τίνας Μεσσαροπούλου: «Ντρέπομαι…» - Ξεσπά οn air Γιώργος Λιάγκας

Δημόσια «συγγνώμη» ζήτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου από τον Γιώργο Λιάγκα μετά τα όσα τον στόλισε στην χθεσινή εκπομπή - Ξεσπά για τις διακοπές ο Γιώργος Λιάγκας στο Ντουμπάι: «Οι εφημερίδες θα ζητήσουν συγγνώμη; Πλήρωσα το ταξίδι κανονικότατα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο της στη χθεσινή εκπομπή #HappyDay αναφορικά με το ταξίδι που έκανε ο παρουσιαστής στο Ντουμπάι.

«Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι γραμμένη σήμερα. Έχει στήσει πολύ ωραία στο σκηνικό, έχει φύγει από την Παρασκευή, όπου επίσης ήταν γραμμένη η εκπομπή και πήγε στο Ντουμπάι, εκεί που κράζει τους υπόλοιπους που πάνε. Αν είναι τζαμπουίτα πάει κι εκεί. Το τζαμπουίτα πάντα έχει άλλη αξία», είχε πει.

Αυτό το σχόλιο, η συνεργάτιδα της Σταματίνας πήρε πίσω το πρωί της Τετάρτης (3-01) μετά την αναπαραγωγή που έγινε.

Θέλησε λοιπόν να αποκαταστήσει όσα είπε, λέγοντας πως:

«Όλο αυτό ξεκίνησε μεταξύ σοβαρού κι αστείου με ένα σχόλιο, ωστόσο η αλήθεια για τον Γιώργο Λιάγκα είναι ότι πλήρωσε τα πάντα. Ντρέπομαι για αυτό που βλέπω και για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί προφανώς όταν σχολιάζεις κάτι δεν έχεις στο μυαλό σου ότι όλο αυτό θα βγει την άλλη μέρα» , είπε στον «αέρα» της εκπομπής.

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε στο ξεκίνημα της εκπομπής του για τα όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τις «τζάμπα διακοπές» του στο Ντουμπάι. Ο γνωστός παρουσιαστής δέχτηκε τη συγγνώμη της δημοσιογράφου ενώ αποκάλυψε ότι έκανε αλλαγή χρόνου στο πλοίο για Κατάρ και στο Ντουμπάι έμεινε μόνο για μισή μέρα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής τα έβαλε και με τις εφημερίδες που κυκλοφόρησαν σήμερα κι έχουν τίτλους «Τζάμπα Λιάγκας».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο #ToPrwino: «Εγώ… τζάμπα Λιάγκας, όπως γράφουν οι εφημερίδες. Δεν θέλω να ξεκινήσω με γκρίνια το 2024, αλλά κοιτάξτε να δείτε. Πρέπει λίγο να επικρατεί μία σοβαρότητα και να κάνουμε, αυτό που λέμε, ρεπορτάζ. Όταν κάποιος έμπαινε στο δικό μου Instagram μου, θα καταλάβαινε πού και με ποιον έκανα αλλαγή χρόνου. Και δεν θα υπήρχε σήμερα αυτό, να ζητάμε σήμερα συγγνώμες. Γιατί βγήκε μία συνάδελφος και είπε μία βλακεία, σήμερα το αποκατέστησε αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι άντε εκείνη το αποκατέστησε, οι τίτλοι στις εφημερίδες μένουν. Οι εφημερίδες θα ζητήσουν συγγνώμη;

Και θέλω να σας πω κάτι: τα δώρα δεν είναι κακό πράγμα, αλλά εγώ στη ζωή μου μόνο μία φορά έχω πάει τζάμπα ταξίδι. Και ξέρετε πότε ήταν; Όταν ήμουν καλεσμένος της εκπομπής του Κοκλώνη και πήγαμε στο Μεξικό για να δώσω συνέντευξη. Πλήρωσε τα έξοδά μου η εταιρία παραγωγής του Κοκλώνη».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Πληρώνω μία χαρά τα ταξίδια από την τσέπη μου. Και αδρά! Πήγαμε δύο ημέρες στο Κατάρ μόνος μου, πλήρωσα κανονικά, ήρθε ο κολλητός μου ο Λάκης, επιβιβάστηκα στο κρουαζιερόπλοιο και πήγαμε μία μέρα στο Ντουμπάι. Εκεί συνάντησα φίλους μου και κάθισα και έφαγα. Συγγνώμη που δε θα δώσω και αναφορά με ποιον κάθομαι να φάω. Το ταξίδι το πλήρωσα κανονικότατα! Καλή η συγγνώμη και δεκτή, ωστόσο μη δημιουργείτε εντυπώσεις γιατί το διαβάζουν και παιδιά και συγγενείς και μας κολλάει μία ρετσινιά… Τζαμπατζή στη ζωή μου δε μπορείς να με πεις. Ντροπή! Καλή χρονιά! Εγώ πέρασα ωραία πρωτοχρονιά με τον φίλο μου τον Λάκη και Έλληνες ναυτικούς».

Δειτε Επισης

Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Άσε να ζουν το παραμύθι, δεν χρειάζεται να ξέρουν»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»