Όταν ο Γιώργος Ζαμπέτας σχολίαζε το «Άξιον εστί» του Γιώργου Νταλάρα: «Ουδείς δέχτηκε να τον ακούσει»

«Θα του συνιστούσα να μην ακουμπήσει εκεί απάνω γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Πώς θα κάνεις Γιωργάκη ένα έργο από τη στιγμή που μας φέρνεις τα χιλιοτετριμμένα;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το θέμα Γιώργου Νταλάρα φαίνεται ότι τροφοδοτεί τις πρωινές εκπομπές και την εβδομάδα που ξεκίνησε αφού ο ερμηνευτής αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά και την απόδοση του «Άξιον Εστί» που και ο ίδιος έχει ερμηνεύσει.

Οι δηλώσεις αυτές σχολιάστηκαν στο #PrwinoSousou αφού πρώτα η εκπομπή παρουσίασε ένα ενδιαφέρον ηχητικό απόσπασμα.

Σε αυτό, ο Γιώργος Ζαμπέτας σχολιάζει την ερμηνεία του «Άξιον Εστί» από τον Γιώργο Νταλάρα και τη συμβουλή που του έδωσε να μην το κάνει καθώς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον πρώτο ερμηνευτή του έργου του Οδυσσέα Ελύτη.

«Δεν μπορούμε να αρνηθούμε στον Μπιθικώτση ένα γαλόνι παραπάνω γιατί έδωσε μεγάλα έργα. Τη Ρωμιοσύνη του Γιάννη Ρίτσου και το Άξιον Εστί του Οδυσσέα Ελύτη, είναι έργα που δεν πρόκειται να τα τραγουδήσει άλλος, όπως τα έχει πει ο Μπιθικώτσης, ουδείς. Οιοσδήποτε κι αν τα τραγουδήσει καταστράφηκε. Μου είχε πει ο Πυρίοχος ότι ο Νταλάρας γράφει το Άξιον Εστί. Θα του συνιστούσα να μην ακουμπήσει εκεί απάνω γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον Μπιθικώτση. Αυτό το πράμα είναι κερί και βούλα. Όπως το είπα έτσι και έγινε. Ουδείς δέχτηκε να το ακούσει. Κάνει κάτι κορωνάλες που έχω ακούσει που είναι τελείως άσχετες με το πνεύμα του Άξιον Εστί. Ο Νταλάρας λέει ότι θέλει να μπορέσει να κάνει ένα έργο.  Πώς θα κάνεις Γιωργάκη ένα έργο από τη στιγμή που μας φέρνεις τα χιλιοτετριμμένα;» είχε πει ο Γιώργος Ζαμπέτας.

Δεν άργησαν να οξυνθούν τα πνεύματα στο #PrwinoSousou ανάμεσα στον Θοδωρή Ρακιντζή και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο με φόντο τις δηλώσεις Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά αλλά και το ηχητικό με τον σχολιασμό του Γιώργου Ζαμπέτα για το «Άξιον Εστί» του Γιώργου Νταλάρα.

Oι δύο σχολιαστές προσπάθησαν να εξηγήσουν τις δηλώσεις και τελικά κατέληξαν στη γνωστή κόντρα «ποιοτικού-εμπορικού».

«Γιαννόπουλος: Ο Νταλάρας λέει ότι του είπα να πει κι άλλα τραγούδια. Θα καεί ο εγκέφαλος με το πού πάει η συζήτηση.

Ρακιντζής: Τόση ώρα είσαι ένας καλός δικηγόρος του Νταλάρα. Ο οδοντίατρος δεν μπορεί να γίνει καρδιολόγος. Το να ζητάει ο Νταλάρας να αλλάξει επίπεδο ο Ρουβάς δεν γίνεται.

Γιαννόπουλος: Θες να βγάλεις λόγο μια ώρα; Δεν είμαι δικηγόρος του Νταλάρα.

Ρακιντζής: Δεν μου απαντάς.

Γιαννόπουλος: Ο Νταλάρας είπε με καλή διάθεση στον Ρουβά να μη μείνει στη φούστα και στην κωλοτούμπα και μετά του είπε ότι το πήγε στο άλλο άκρο. Έχει δίκιο ο Νταλάρας γιατί ένιωσα ότι ο Ρουβάς δεν κατάλαβε το Άξιον Εστί.

Ρακιντζής: Προτιμώ Βανδή με Σαμπάνη παρά Πρωτοψάλτη με Νταλάρα. Υποτιμάται συνεχώς ο Ρουβάς. Εσύ είσαι του ποιοτικού αγόρι μου, μας έφαγε το ποιοτικό!

Γιαννόπουλος: Τι σχέση έχει αυτό; Κατανοώ τη θέση του καθένα.

Ρακιντζής: Δεν θα μου κράζετε συνέχεια τη Δέσποινα Βανδή! Ζητούν αλλαγή επιπέδου και υποτιμούν συνεχώς την πορεία του Ρουβά» ήταν ένα μέρος της στιχομυθίας που συνεχίστηκε με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να τονίζει ότι ο Ρουβάς διάβαζε το Άξιον Εστί από μέσα και τον Θοδωρή Ρακιντζή να ισχυρίζεται ότι χάρη στον Ρουβά και τα πιτσιρίκια έμαθαν το Άξιον Εστί…

Δειτε Επισης

Σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποκάλυψε την επιστροφή της σειράς #Giatros
Μπέττυ Μαγγίρα: «Όταν κάτι τελειώνει κάτι νέο αρχίζει, το παλιό μας μαθαίνει»
Ευγενία Σαμαρά: «Χαιρετηθήκαμε με δάκρυα στα μάτια. Η ψυχή μου είναι γεμάτη από ευγνωμοσύνη»
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια αηδία. Καταλύει την έννοια της δημοκρατίας»
Κατερίνα Στικούδη: «Τσακίστηκα στη σκηνή στη Θεσσαλονίκη στο φινάλε. Με μάτιασαν. Υπάρχει κάποιος γρουσούζης»
Μαρίνα Σάττι: «Τέσσερις μέρες προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε! Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει»
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»
Δημήτρης Μακαλιάς και Δημήτρης Παπανώτας έλυσαν τις διαφορές τους on air: «Περασμένα, ξεχασμένα»
Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη, για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, οι παίκτες του #PowerofLove έκαναν εμφάνιση – έκπληξη στο #MyManCan