Βαρύ πένθος για τη Φαίη Σκορδά – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της μετά από καρδιακή προσβολή

Βαρύ το πένθος για την Φαίη Σκορδά, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Δημήτρης Σκορδάς. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο πατέρας της παρουσιάστρια πέθανε μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του.

Η Φαίη Σκορδά ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τη μητέρα της για το τραγικό γεγονός. Η ίδια του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και κάθε φορά περνούσε μεγάλο μέρος των διακοπών της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς.

Η εκπομπή #FaysTime, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα βγει σήμερα και τις επόμενες ημέρες στον αέρα του ΣΚΑΪ δίχως τη Φαίη Σκορδά, μόνο με τους υπόλοιπους συνεργάτες.

201904100939020.3443_FEI_SKORDA_DIMITRIS_LIAGAS_GIANIS_LIAGAS_DIMITRIS_SKORDAS_2532019

Η παρουσιάστρια είχε τεράστια αδυναμία στον πατέρα της, Δημήτρη, που ήταν ακτινολόγος.

Η Φαίη Σκορδά είχε κάνει στο προφίλ της δύο σπάνιες αναρτήσεις με τον πατέρα της, στον οποίο εξέφραζε την αγάπη της. 

Αρχικά το 2016 με φορμή τη γιορτή του πατέρα, η Φαίη Σκορδά, είχε ανεβάσει στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να χαμογελά στο πλευρό του, ενώ είχε γράψει: «Σ αγαπώ πολύ. Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου».

Τον Οκτώβριο του 2019 επίσης, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου είχε φωτογραφίσει τον πατέρα της και τον γιο της, Δημήτρη και είχε γράψει: «Να χαιρόμαστε τους γλυκούς Δημήτρηδες μας».

Δείτε όσα ειπώθηκαν σήμερα στην έναρξη της εκπομπής.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε στην έναρξη της εκπομπής: «Γεια σας! Είναι δύσκολο να πούμε καλημέρα σήμερα. Όπως βλέπετε, η καρέκλα της Φαίης είναι κενή, γιατί σήμερα βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή, προσωπική. Ίσως έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για όλους εμάς εδώ είναι από τις πιο δύσκολες επαγγελματικά στιγμές, να κληθούμε δηλαδή να κάνουμε Fay’s Time χωρίς τη Φαίη.

Fay’s Time χωρίς τη Φαίη δεν μπορεί να γίνει βεβαίως, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή, η οποία έχει ετοιμαστεί από όλη την ομάδα. Οπότε, θα πούμε “γεια σας” και κάπως, με κάποιο τρόπο να στείλουμε όλη την αγάπη και τη συμπαράσταση στη Φαίη και την οικογένειά της».

Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha έστειλε τα συλλυπητήρια της στη Φαίη Σκορδά αποκαλύπτοντας την πρόσφατη συνάντηση με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και τον πατέρα της, μόλις λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή. 

«Διαβάσαμε μέσα από τα sites και το επιβεβαιώσαμε, ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, στον ύπνο του ο άνθρωπος ήταν νέος σε ηλικία, τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και τη σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη αλλά και στον αδελφό της», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα πάει στο Κιλκίς να είναι δίπλα στην οικογένειά της», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά. 

Την αγάπη της και την συμπαράστασή της στη Φαίη Σκορδά έστειλε και η Δανάη Μπάρκα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.

«Πριν λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε για τη Φαίη Σκορδά και την απώλεια που της συνέβη σήμερα. Της έχουμε στείλει ήδη μήνυμα, αλλά και δημόσια να της πούμε συλλυπητήρια, καλή δύναμη και σε εκείνη και στους γύρω της. Αυτά τα πράγματα, δυστυχώς, δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Της στέλνουμε μια αγκαλιά παραπάνω και την αγάπη μας», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε από την πλευρά του: «Θερμά συλλυπητήρια, γιατί ήταν κι ένας πολύ νέος άνθρωπος. Νέος άνθρωπος και μεγάλη αδυναμία της Φαίης ο πατέρας της».

Η Ελένη Τσολάκη αφού πληροφορήθηκε για τη δυσάρεστη είδηση, θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στην παρουσιάστρια και στην οικογένειά της στον αέρα της εκπομπής της, #PrwinoSousou λέγοντας: «Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή πολύ ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι οι επόμενες για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι μια είδηση πραγματικά συγκλονιστική γιατί πραγματικά μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν ήταν γνωστό ότι μπορεί να αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό. Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουμε την βαθιά μας στήριξη και τη δύναμη που ευχόμαστε να έχει η Φαίη αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»