Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Ήθελε να το μαζέψει» – Κόντρα με τον Νίκο Συρίγο στον αέρα

Μετά τις δηλώσεις που έκανε τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο Νίκος Συρίγος στις τηλεοπτικές κάμερες, το πρωί του Σαββάτου η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος «συναντήθηκαν» στην εκπομπή #XamogelaKaiPali

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η παρουσιάστρια του Mega είχε δηλώσει στο #FaysTime πως όταν ο συνεργάτης της κάνει δική του εκπομπή, μπορεί να μην έχει τα δημοσιογραφικά «πεσίματα», ενώ ο Νίκος Συρίγος τόνισε πως θα τα συζητήσουν όλα από κοντά στη σύσκεψη.

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε χιουμοριστικά: «Καλημέρα σε όλους! Καλημέρα Νίκο… Ίσως χρειαστεί να αποκαλύψουμε όσα έγιναν στη σύσκεψη. Αν έγιναν; Χαμός! Με έβαλε στη θέση μου. Το χέρι στο τραπέζι και τέτοια. Εγώ μασάω με αυτά και σήμερα θα είμαι πιο ήσυχη».

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε χθες Παρασκευή 26/1 καλεσμένος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο 105,5», με τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν για ακόμη μια φορά για μία δήλωση. 

Τις νέες δηλώσεις αλλά και τον τρόπο που μίλησε στους ρεπόρτερ σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να σχολιάζει τη νέα στάση του καλλιτέχνη.

«Ήθελε να το μαζέψει λίγο απέναντι στα παιδιά. Για μένα είναι ένας τρόπος, χωρίς “να πληγώσω και τον εγωισμό μου, κάπως να ανασκευάσω αυτό που έχω κάνει”. Έτσι το παίρνω εγώ και έτσι θέλω να το πάρω. Δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα είναι πολύ αντρίκιο. Αν συμβαίνει αυτό» σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Και τα παιδιά το μάζεψαν απέναντι στον Νταλάρα. Και τα παιδιά που ήταν εκεί τον αντιμετώπισαν με ηρεμία και εκείνος απάντησε ανάλογα. Δεν έχουμε την ίδια άποψη, μην το ανοίξουμε ξανά αυτό. Το πρόσωπο της εβδομάδας δεν είναι ο Γιώργος Νταλάρας, παρότι αυτόν ανέδειξαν οι εκπομπές ως πρώτο θέμα, αλλά η Μαρία Καρυστιανού, η τραγική μάνα που πήγε στην εξεταστική της Βουλής και είπε αυτά που θέλαμε να πούμε όλοι. Πρέπει να δίνουμε λόγο και έμφαση στα πρόσωπα τα πραγματικά. Επειδή το ανέφερε και ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξή του» απάντησε με τη σειρά του ο Νίκος Συρίγος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αντέδρασε στα λεγόμενα του συνεργάτη της, τονίζοντας ότι έτσι μειώνει την εκπομπή.

«Πάλι είναι ένα δάκτυλο εδώ και δεν μου αρέσει αυτό. Ήταν συγκλονιστική η τοποθέτησή της, αλλά εμείς δεν το είδαμε εδώ. Με το να το τοποθετείς στην κουβέντα, μειώνεις εμάς, μειώνεις την εκπομπή που δεν συζητάμε αυτό, τον αρχισυντάκτη και τα λοιπά. Μιλήσαμε με τη γυναίκα και δεν ήθελε να μιλήσει».

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είχε πιο χαμηλούς τόνους και το εκτιμώ. Έκανε ένα βήμα πίσω και θα σταθώ εκεί. Το κοινό που ακούει Γιώργο Νταλάρα δεν είναι ένα ξεχωριστό κοινό που δεν βλέπει τηλεόραση. Έτσι πιστεύω εγώ».

Δειτε Επισης

Λαοθάλασσα στην Πάτρα για την Άννα Βίσση - Διέκοψε την συναυλία μετά από αλλεπάλληλες λυποθυμίες
Η Έφη Θώδη από το…«γατοξέρασμα» του Ζαριού στην σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι
Αντίνοος Αλμπάνης και Γιώργος Παπαγεωργίου τραγουδούν αγκαλιά το «Δώδεκα» & δίνουν on stage υποσχέσεις
Ο Γιώργος Λιβάνης έκανε πρόταση γάμου στην εγκυμονούσα Ανδρομάχη
O Σάκης Ρουβάς έπαθε εξωστρέφεια - Έκανε τις φωνητικές ασκήσεις του στον δρόμο και έγινε viral
Κυκλοφόρησε το απίθανο videoclip των Coldplay στο μαγικό Ηρώδειο & it feels like I'm falling in love!
Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: «Κάθε φορά που τη βλέπω, λέω: δεν μπορεί να είναι τόσο καλή»
Οι δώδεκα της Γιαλούσας: Κυριακή στις 21:10 νέο συγκλονιστικό επεισόδιο της εκπομπής #DEFACTO
Σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποκάλυψε την επιστροφή της σειράς #Giatros
Μπέττυ Μαγγίρα: «Όταν κάτι τελειώνει κάτι νέο αρχίζει, το παλιό μας μαθαίνει»