Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την απάτη εις βάρος Νάνσυς Ζαμπέτογλου, Αντριάνας Παρασκευοπούλου & Χριστίνας Βίδου

Θύματα απάτης οι δημοσιογράφοι – παρουσιάστριες της ΕΡΤ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Χριστίνα Βίδου και Αντριάνα Παρασκευοπούλου, με βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, μέσα από το οποίο έχει τροποποιηθεί η φωνή της, μέσω τεχνικής νοημοσύνης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Επίσημες ανακοινώσεις εξέδωσε η ΕΡΤ για τις Αντριάνα Παρασκευοπούλου, Χριστίνας Βίδου και Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την απάτη εις βάρος τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Οι ανακοίνωσεις της ΕΡΤ αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα διακινήθηκε και διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο αγνώστων, το οποίο χρησιμοποιεί παράνομα τόσο το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε. όσο και την εικόνα και τη φωνή της παρουσιάστριας της ψυχαγωγικής εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, Νάνσυς Ζαμπέτογλου, με περιεχόμενο εντελώς άσχετο με τους σκοπούς, τον χαρακτήρα και το πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Το βίντεο αυτό, το οποίο έχει τροποποιηθεί ψηφιακά, πιθανώς με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιεί τη φωνή και την εικόνα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, καθώς και το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε., για μη νόμιμη εκμετάλλευσή τους σε διαφημιστικούς ή και άλλους σκοπούς.

Η ΕΡΤ Α.Ε. εφιστά την προσοχή των τηλεθεατών και των χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι το εν λόγω βίντεο αγνώστων συνιστά προϊόν διαδικτυακής απάτης και ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε εκπομπή και συνεργάτη της ΕΡΤ Α.Ε.

Η ΕΡΤ Α.Ε. επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της για την άρση και οριστική παύση της διαδικτυακής απάτης», ανέφερε η ανακοίνωση.

ΝΑΝΣΥ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ 2

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα διακινήθηκε και διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο αγνώστων, το οποίο χρησιμοποιεί παράνομα τόσο το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε. όσο και την εικόνα και τη φωνή της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Αντριάνας Παρασκευοπούλου, με περιεχόμενο εντελώς άσχετο με τους σκοπούς, τον χαρακτήρα και το πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Το βίντεο αυτό, το οποίο έχει τροποποιηθεί ψηφιακά, πιθανώς με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιεί τη φωνή και την εικόνα της Αντριάνας Παρασκευοπούλου, καθώς και το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε., για μη νόμιμη εκμετάλλευσή τους σε διαφημιστικούς ή και άλλους σκοπούς.

Η ΕΡΤ Α.Ε. εφιστά την προσοχή των τηλεθεατών και των χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι το εν λόγω βίντεο αγνώστων συνιστά προϊόν διαδικτυακής απάτης και ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε εκπομπή και συνεργάτη της ΕΡΤ Α.Ε.

Η ΕΡΤ Α.Ε. επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της για την άρση και οριστική παύση της διαδικτυακής απάτης».

Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ Α.Ε. επισημαίνει πως πρόκειται για μη νόμιμη εκμετάλλευσή διαφημιστικών λόγων. 

IMG_9174-768x1019

Ανακοίνωση της ΕΡΤ για την απάτη στα social media σε βάρος της Χριστίνας Βίδου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα διακινήθηκε και διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο αγνώστων, το οποίο χρησιμοποιεί παράνομα τόσο το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε. όσο και την εικόνα και τη φωνή της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Χριστίνας Βίδου, με περιεχόμενο εντελώς άσχετο με τους σκοπούς, τον χαρακτήρα και το πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Το βίντεο αυτό, το οποίο έχει τροποποιηθεί ψηφιακά, πιθανώς με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιεί τη φωνή και την εικόνα της Χριστίνας Βίδου, καθώς και το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε., για μη νόμιμη εκμετάλλευσή τους σε διαφημιστικούς ή και άλλους σκοπούς.

Η ΕΡΤ Α.Ε. εφιστά την προσοχή των τηλεθεατών και των χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι το εν λόγω βίντεο αγνώστων συνιστά προϊόν διαδικτυακής απάτης και ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε εκπομπή και συνεργάτη της ΕΡΤ Α.Ε.

Η ΕΡΤ Α.Ε. επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της για την άρση και οριστική παύση της διαδικτυακής απάτης.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΒΙΔΟΥ-FINAL

Δειτε Επισης

Ο Παντελής Καναράκης έκραξε πατόκορφα την Απόλυτη: «Δεν μας παρατάς ρε Βίσση!»
Ανατριχιάζει η ερμηνεία του Χρήστου Μάστορα, στην ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη
H Ζήνα Κουτσελίνη μιλησε τους τηλεθεατές με λυγμούς: «Οι φωτεινές αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχα»
Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής οι νικητές του #J2US: «Αυτό το βραβείο είναι για όσους ζουν στο περιθώριο»
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Κυκλοφόρησε το videoclip της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Αεροπλάνο», με guest star την Κόνι Μεταξά
Η Ήβη Αδάμου έδωσε συναυλία σε Αλικαρνασσό και Μπόντρουμ της Τουρκίας και αποθεώθηκε
Λαοθάλασσα στην Πάτρα για την Άννα Βίσση - Διέκοψε την συναυλία μετά από αλλεπάλληλες λυποθυμίες
Η Έφη Θώδη από το…«γατοξέρασμα» του Ζαριού στην σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι