Κόνι Μεταξά για Λευτέρη Πανταζή: «Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να τον συγχωρέσω ως πατέρα»

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε για πρώτη φορά στο #EnwpiosEnwpiw τον έρωτα με την Μαρία Αλιφέρη - Τι λέει για την Άντζελα Δημητρίου και τον καβγά με την κόρη την Όλγα Κιουρτσάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη νύχτα της Πέμπτης βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής #EnwpiosWnwpiw με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό της δημοφιλούς εκπομπής του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει για πρώτη φορά έναν έρωτα που έζησε στο παρελθόν με μεγάλη κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον οικοδεσπότη της εκπομπής, ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε πως «υπήρξε μια σημαντική μου σχέση που δεν έγινε γνωστή, ναι. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της».

«Η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος».

«Έχω κάνει τρέλες για γυναίκες όταν είμαι ερωτευμένος, βέβαια. Έχω στείλει μέχρι και ένα φορτηγό λουλούδια σε μια γυναίκα. Έκανα αυτή την τρέλα ή μπορούσα να την πάρω και να πάμε στη Ρώμη για παγωτό, να της πάρω τα ρουχαλάκια της, να περάσουμε τρεις μέρες πολύ όμορφα και να γυρίσουμε. Έχω κάνει πολλές τρέλες για τις γυναίκες γιατί τις αγαπώ πολύ και τις ευχαριστώ που υπάρχουν, αυτές μας φέρνουν στην ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Τι θα κάναμε χωρίς τις μάνες μας;»  συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο Λευτέρης Πανταζής στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1.

Για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και τον χωρισμό τους, μίλησε στο “Ενώπιος Ενωπίω” ο Λευτέρης Πανταζής.

«Με την Άντζελα ήταν καρμική η σχέση. Δουλεύαμε μαζί, ήξερε και τη δουλειά μου. Τις ίδιες υποχρεώσεις είχε κι αυτή… Ζήσαμε έναν θυελλώδη έρωτα, όπως θυελλώδης ήταν και ο χωρισμός. Φτάσαμε κοντά στον γάμο. Υπήρχαν κάποιες κοντρίτσες, αλλά έπαιξαν ρόλο οι επαγγελματικοί εγωισμοί. Περισσότερο οι γονείς», είπε αρχικά.

Μιλώντας για το τραγούδι «Δεν πειράζει», επιβεβαίωσε ότι γράφτηκε για την Άντζελα Δημητρίου.

«Έχουμε χωρίσει κι είμαι στις καμπάνες, στα Αστέρια. Μέναμε τρία χρόνια μαζί κι είμαι χάλια. Στα πατώματα. Χτυπάει η πόρτα στην καμπάνα… Ποιος είναι; Ο Ηλίας Φίλιππου. Μου λέει “τι γίνεται ρε Λευτέρη;” του λέω “άστα, δεν περνάω και τις καλύτερες ημέρες μου”. Είχα χάσει και καμιά δεκαριά κιλά… Δεν πήγαινε τίποτα κάτω. Δεν μπορούσα να φάω. Η καλύτερη δίαιτα είναι αυτή, άμα χωρίσεις (γέλια). Μου λέει σου έχω γράψει ένα τραγούδι. Παίρνω την κιθάρα και σε τρία λεπτά το είχα γράψει».

Στη συνέχεια των δηλώσεων, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε και για τις φήμες που θέλουν την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα, να έχουν μαλώσει. «Ξέρω ότι η Άντζελα είναι σπουδαία μητέρα, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναβρούν», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Στη δική μας περίπτωση πέντε λεπτά κρατάει η ένταση, το ξέσπασμα. Μετά συναντιόμαστε μέσα στο σπίτι και τα βρίσκουμε. Ευτυχώς τώρα στην περιοδεία θα την ζήσω και θα την χορτάσω», συμπλήρωσε ο Λευτέρης Πανταζής, με την Κόνι Μεταξά να συμπληρώνει: «Ποτέ δεν πρέπει να περνάς πάρα πολύ χρόνο μαζί με τον άλλο, όποιος κι αν είναι αυτός».

Η κόρη του, Κόνι Μεταξά και ο γαμπρός του, Μάριος Καπότσης ήταν από τους πρώτους που μίλησαν για τον δικό τους Λευτέρη Πανταζή αλλά και τον ρόλο του ως πατέρα.

Όπως είπε η Κόνι Μεταξά: «Είναι λίγο μια πονεμένη ιστορία, δεν θα πω ψέματα. Με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις; πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου με έναν πατέρα ο οποίος είναι super star», ανέφερε για τον τραγουδιστή πατέρα της.

Ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Υπήρχε ένα μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του (…)

Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό, αλλά πλέον ως καλλιτέχνης κι εγώ μπορώ να τον δικαιολογήσω, μπορώ να τον συγχωρέσω γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έχει δώσει σε αυτόν τον τομέα, μου το έχει δώσει αλλού και με έχει μάθει πώς μπορώ να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια», ανέφερε η Κόνι Μεταξά για τον πατέρα της στη late night εκπομπή του ANT1. 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη