Η on camera αντίδραση της Άντζελας Δημητρίου μετά την ρήξη της σχέσης της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Η Άντζελα Δημητρίου εντοπίστηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν έντονα οι φήμες πως η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη περνούν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους, ύστερα από έναν έντονο διαπληκτισμό που είχαν πριν μερικούς μήνες.

Η γνωστή τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στις ΗΠΑ, ήρθε σε αντιπαράθεση με την κόρη της, η οποία επιμελείται το μακιγιάζ για τις εμφανίσεις της, με αποτέλεσμα η Όλγα Κιουρτσάκη να επιστρέφει νωρίτερα πίσω στην Ελλάδα.

Μάλιστα, μητέρα και κόρη έχουν κάνει unfollow η μία την άλλη στα social media.

Η κάμερα της εκπομπής #HappyDay «τσάκωσε» την Άντζελα Δημητρίου στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με τους δημοσιογράφους που την περίμεναν να τη ρωτούν φυσικά για τη ρήξη στη σχέση της με την κόρη της. Η τραγουδίστρια αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει και συνέχισε την πορεία της.

«Όλα καλά, παιδιά. Γεια σας. Δεν έχω να πω τίποτα, να είστε καλά» αρκέστηκε να απαντήσει η Άντζελα Δημητρίου.

Την είδηση για τον διαπληκτισμό έφερε στα φώτα της δημοσιότητας η κάμερα της εκπομπής #PrwinoSousou. Οι δυο τους, μαζί με τον σύζυγο της Όλγας Κιουρτσάκη επισκέφτηκαν πρόσφατα την Αμερική για την περιοδεία της τραγουδίστριας.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου είχε αναλάβει -όπως πάντα- την επιμέλεια του μακιγιάζ της μητέρας της, ενώ ο γαμπρός της ήταν στην ομάδα της τραγουδίστριας.

antzela-dimitriou-kori-maieftirio165202.width-800

«Μάθαμε ότι έγινε ένα πάρα πολύ σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

«Η Όλγα είναι στεναχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στεναχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της», ανέφερε το #PrwinoSousou για τις σχέσεις μητέρας και κόρης.

Ο γνωστός στιχουργός και παραγωγός της Άντζελας Δημητρίου, Νεκτάριος Μπήτρος, μίλησε στο #PrwinoSousou για τη ρήξη στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Όπως είπε, η παρεξήγηση μάνας – κόρης έχει λήξει.

«Έχει λήξει νομίζω. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη παρεξήγηση μπορεί να είναι. Έχει λήξει, αυτό νομίζω. Δεν έχω μιλήσει αυτές τις μέρες. Είναι μαμά με κόρη, θα τα έχουν βρει αν έχει γίνει καμιά παρεξήγηση» είπε χαρακτηριστικά.

Τα αινιγματικά ποστ που ανεβάζει η Όλγα Κιουρτσάκη μετά τη ρήξη στη σχέση με τη μητέρα της

Ποστ όλο νόημα ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok η Όλγα Κιουρτσάκη. H ίδια μοιάζει με αυτό τον τρόπο να στέλνει τα δικά της μηνύματα στη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου.

Μάλιστα, στα σχόλια που γράφουν αρνητικά μηνύματα για τη μητέρα της… η ίδια βάζει καρδούλα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι συμφωνεί.

«Η μαμά σου αυτή είναι, δεν θα αλλάξει. Σε αγαπάει με έναν δικό της τρόπο» ήταν το ένα σχόλιο, ενώ άλλο γράφει «Τον εαυτό της κοιτάει και την αυτοπροβολή της. Εγωκεντρικός άνθρωπος».

Untitled-1

Ενώ σε άλλο σχόλιο γράφει: «Γλυκό προσωπάκι και καλά πονεμένη με τα πιο γλυκά λόγια και από πίσω φουλ χειριστική, ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Έμαθα κι άλλα μετά, έχει χωρίσει ζευγάρια… Την πρόλαβα και την κατάλαβα ευτυχώς».

«Την έδιωξα με τις κλωτσιές και την ξεμπρόστιασα. Αλλά μόνο εγώ έχω καταλάβει… χρόνια μέσα στη νύχτα!» γράφει σε άλλο σχόλιο. 

Untitled

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»