Άρης Καβατζίκης: «Ήταν δύσκολα στο Λύκειο. Έφαγα πολλούς χαρακτηρισμούς και κλωτσιές»

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, πέρασε σε μια εξομολόγηση για το bullying που είχε δεχτεί από συμμαθητή του - «Λύγισε» η Βάσω Λασκαράκη με την εξομολόγηση - Η δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη: «Τώρα που το λέω τρέμω, ήταν ένα βάσανο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #TheBreak με τη Βάσω Λασκαράκη.

«Το δύσκολο ήταν στο λύκειο στη Θεσσαλονίκη “χοντρέ, γυαλάκια”, το ένα, το άλλο… πολλούς χαρακτηρισμούς και κλωτσιές. Θυμάμαι στην εκδρομή να τρώω κλωτσιά και το είχα καταγγείλει, είχα πάει στον λυκειάρχη, δεν είχε κάνει τίποτα.

Εύχομαι, αυτός ο άνθρωπος που μου έκανε το bullying, αν είναι σε αυτόν τον κόσμο και μας βλέπει, να έχει γίνει τουλάχιστον ένας καλός μπαμπάς για τα παιδιά του. Τον συγχωρώ», εξομολογήθηκε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Βάσω Λασκαράκη ακούγοντας την ιστορία του, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ο Άρης Καβατζίκης μιλώντας για την πορεία του στον έντυπο Τύπο τη χρυσή εποχή του Life Style αλλά και τη δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη, όταν η παρουσιάστρια είχε στραφεί εναντίον του περιοδικού στο οποίο επικεφαλής ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Άρης Καβατζίκης συνεργάστηκαν μαζί τηλεοπτικά στον Alpha: «Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι εγώ δεν δούλεψα με την Ελένη τις ωραίες χρονιές της Ελένης, έζησα και δύο χρονιές όπου υπήρξαν οι αλλαγές στην προσωπική της ζωή», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο αλλά και τη δικαστική διαμάχη με την παρουσιάστρια: «Είχαμε περάσει μεγάλες δυσκολίες, φτάσαμε μέχρι και στα δικαστήρια. Για μένα το ότι άφησα έναν παράδεισο, ένα πολύ νορμάλ πλαίσιο δουλειάς, για να βρεθώ σε ένα εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό, δεν ήταν μια καλή περίοδος της ζωής μου. Δηλαδή αν μου έλεγες “θα ήθελες να το βγάλεις;” θα έλεγα πως “ναι, θα ήθελα να το αφαιρέσω”.

Δεν θα την ήθελα αυτή την πενταετία που δούλεψα εκεί, εννοώ στο περιοδικό Hello. Δεν μου έκανε καλό ως άνθρωπο, εμένα μέσα μου δεν μου έκανε καλό», παραδέχτηκε ο Άρης Καβατζίκης.

«Τώρα που το λέω τρέμω, πέρασε τώρα αλλά ξέρεις τι βάσανο ήταν να βρεθείς στα δικαστήρια με την Ελένη που είχαμε δουλέψει τρία χρόνια μαζί;» σχολίασε για τη δικαστική διαμάχη με την παρουσιάστρια.

Μερικά χρόνια αργότερα, οι δυο τους βρίσκονται και πάλι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αφού ο Άρης Καβατζίκης συνεργάζεται με τη Δανάη Μπάρκα στο Mega, ενώ ακολουθεί η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Την πρώτη σεζόν δεν είχαμε ανταλλάξει ούτε κουβέντα στους διαδρόμους, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή βγαίνει η Ελένη από το αυτοκίνητο κατεβάζει το γυαλί και λέει: “Εμείς οι δύο χρωστάμε ο ένας στον άλλον μια αγκαλιά, εδώ και τόσα χρόνια”», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη