Τα δημόσια μηνύματα όλο νόημα της Όλγας Κιουρτσάκη μετά τον τσακωμό με τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου

Ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη κρατούν σε απόσταση μητέρα και κόρη, γαμπρό και εγγόνι - Οι δύο αναρτήσεις της κόρης και η αναπλήρωση με νέες συνεργασίες της μάνας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, #PrwinoSousou, η Όλγα Κιουρτσάκη με τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση ακολούθησαν την τραγουδίστρια στην περιοδεία της στην Αμερική, εκεί όπου μητέρα με κόρη είχαν έναν άγριο τσακωμό.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου επιμελείται το μακιγιάζ για τις εμφανίσεις της, ενώ ο γαμπρός της ανήκει στην ομάδα managment.

«Είχε γίνει ένα σκηνικό στην Αμερική όπου είχε πάει η Άντζελα Δημητρίου σε περιοδεία, είχε πάει μαζί της και η κόρη της Όλγα η οποία επιμελείται το μακιγιάζ της και μαζί της ήταν και ο Φώτης Λιόσης ο οποίος ανήκει στην ομάδα Managment της τραγουδίστριας», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Μάθαμε ότι έγινε ένα πάρα πολύ σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα με την Άντζελα Δημητρίου να συνεχίζει την περιοδεία χωρίς την κόρη της και τον γαμπρό της».

«Η Όλγα είναι στεναχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στεναχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης για τις σχέσεις μητέρας – κόρης.

«Υπάρχει μια στεναχώρια και από τις δύο πλευρές. Είναι δύο μήνες που δεν μιλιούνται. Είναι λίγο αμήχανο επειδή μένουν στην ίδια πολυκατοικία. Υπήρξε μια προσέγγιση από ανθρώπους του περιβάλλοντός τους αλλά δεν έγινε κάτι.

Η Όλγα είναι κλεισμένη στο σπίτι όλη μέρα με το μωρό. Τα συναισθήματα είναι βαριά».

Και στη συνέχεια έγινε αποκάλυψη: «Δεν έγινε μόνο ένα σκηνικό, έγιναν πολλά -και επαγγελματικά- για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δεν είναι για να τα μεταφέρουμε δημόσια, δεν θα κάναμε καλό».

Να σας θυμίσουμε ότι η είδηση έγινε γνωστή χθες όπου αναφέρθηκε ότι μάνα και κόρη είχαν έναν άγριο καβγά στην Αμερική και η κόρη της τραγουδίστριας επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα και εκ τότε δεν έχουν καμία επικοινωνία.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό όχι μόνο δεν ακολουθεί η μία την άλλη στο instagram, αλλά έχουν κάνει και block!

Η Όλγα Κιουρτσάκη έκανε δύο αναρτήσεις, τις οποίες οι διαδικτυακοί της φίλοι συνέδεσαν με τον τσακωμό που προηγήθηκε με την μητέρα της.

«Στο ψεύτικο έργο σας δηλώνω απών θεατής», έγραψε στη μία ανάρτηση η Όλγα Κιουρτσάκη.

anarthsh1

«Όσο έπαιζες το θέατρό σου εγώ χειροκροτούσα και αποχωρούσα», αναφέρει η δεύτερη ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη.

anarthsh2

Από την πλευρά της τραγουδίστριας, δεν έγινε καμία αναφορά μέχρι στιγμής, αν και ίδια προχώρησε ήδη με νέες συνεργασίες, αναπληρώνοντας την κόρη και το γαμπρό της, όπως είδαμε στο story που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!