Αννούλα Φλωρινιώτη: «Ο Νίκος δεν είχε κάνει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, ήταν κατά. Έτσι ξεκίνησε το μαρτύριο μας»

Συγκινεί η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον χαμό του αδελφού της: «Στην αρχή μετά τον θάνατο του μπαμπά μου σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με κράτησε όμως ο αδελφός μου. Έπρεπε να ζήσω και να είμαι δυνατή για εκείνον.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Αννούλα Φλωρινιώτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ελληνικό περιοδικό #Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η τραγουδίστρια μίλησε από καρδιάς για τον πρόσφατο χαμό του αγαπημένου της αδελφού, Νίκου και τις τελευταίες του ημέρες στο νοσοκομείο.

Στο τέλος ο Νίκος φοβόταν τον θάνατο;

Όταν πια έχασε την ομιλία του, έχασε και την επαφή του με το περιβάλλον. Δυο μέρες πριν μπει στο νοσοκομείο ήταν αισιόδοξος, ήθελε να κάνουμε και πάρτι για τις γιορτές μας. Ήταν πολύ χαρούμενος και σχεδιάζαμε ποιους θα καλέσουμε και πως θα στολίσουμε το σπίτι του μπαμπά. Είχε κλείσει και δουλειά στη Γερμανία.

Ειπώθηκε ότι λόγω του εμβολίου για τον κορωνοϊό χειροτέρεψε η κατάσταση του. Είναι αλήθεια;

Ο Νίκος δεν είχε κάνει τα εμβόλια, ήταν κατά. Ο πατέρας μου ήταν από τους πρώτους που τα έκαναν και μετά το τρίτο εμβόλιο ξαφνικά του κόπηκε η αναπνοή και τον πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Έτσι ξεκίνησε το μαρτύριο μας.

Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα και τη μητέρα σου να υποκρίνεστε στον Νίκο πως όλα ήταν καλά;

Πάρα πολύ δύσκολο. Καταρχάς το παιδί με κοίταζε μέσα στα μάτια και μου έλεγε «γιατί κάνω τόσες εξετάσεις;». Και του απαντούσα για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας. Φοβόταν πάρα πολύ το νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως το σημείο όπου έγινε η μετάσταση, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και έτσι η κατάσταση του έγινε μη αναστρέψιμη. Ακόμη και η γιατρός του έκλαιγε, δεν το περίμενε αυτό. Οπουδήποτε αλλού αν πήγαινε, θα το καταπολεμούσε. Εκεί όμως δεν γινόταν τίποτα.

Η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε όταν βρέθηκε στα γενέθλια της Γωγώ Γαρυφάλλου ενώ αποκάλυψε επίσης πως είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το γεγονός ότι κάποιοι σε έκριναν αυστηρά επειδή πήγες στα γενέθλια της Γωγώς Γαρυφάλλου μετά τον θάνατο του αδελφού σου, σου έδωσε την χαριστική βολή;

Τι θέλουν, να με δουν σε καμία νευρολογική κλινική για να ησυχάσουν; Βέβαια δεν είναι έτι όλος ο κόσμος, ίσα ίσα που παίρνω πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που με συναντούν είτε στον δρόμο είτε στην δουλειά. Υπάρχουν μερικοί που κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή και εξαιτίας της βαρετής ζωής τους θέλουν να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους. Δεν με νοιάζει το να γινόταν κάτι τέτοιο σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου, αλλά να μην σέβονται τον πόνο μου και να θέλουν να με ρίξουν ακόμη πιο κάτω δεν το αντέχω. Δεν πήγα να διασκεδάσω, ήρθα απλά η Καρουσάκη να πει το «χρόνια πολλά» στη Γωγώ. Ούτε τούρτα είχαμε ούτε τίποτα.

201811051018180.2805_GOGO_GARIFALOY_GIANIS_FLORINIOTIS_ANOYLA_FLORINIOTI_2112018

Υπήρξαν φορές που, μετά από όσα συνέβησαν, σκέφτηκες να βάλεις τέλος στη ζωή σου;

Ναι, στην αρχή μετά τον θάνατο του μπαμπά μου σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με κράτησε όμως ο αδελφός μου. Έπρεπε να ζήσω και να είμαι δυνατή για εκείνον.

Η επόμενη μέρα για σένα πως είναι;

Εγώ δουλεύω στο κομμωτήριο της κολλητής μου, στη ρεσεψιόν και Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζομαι σε διάφορα κλαμπ όπου κάνω events. Είναι ψυχοθεραπεία για μέρα.

annoula-giannis-floriniotis-nikos

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια