Ο απολογισμός των celebrities για το 2023 – Οι ευχές και οι προσδοκίες για το 2024

Τα social media πλημμύρισαν με αναρτήσεις για το καλωσόρισμα του 2024 και ανασκοπήσεις του 2023

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα συναισθήματα ανάμεικτα, για άλλους θετικά και για άλλους αρνητικά, με κοινό παρονομαστή τα μαθήματα που πήραν, αλλά και τις ξεχωριστές στιγμές που έζησαν. 

Οι διάσημοι Έλληνες μέσα από μικρά άλμπουμ που δημιούργησαν από φωτογραφίες του 2023 που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη τους, έκαναν τον απολογισμό τους και ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά. 

Δες παρακάτω πώς αποχαιρέτησαν το 2023 οι διάσημοι Έλληνες

Κατερίνα Καινούργιου

Αντίο 2023…αυτη την χρονιά μέσα από τις αποτυχίες και τις δύσκολες στιγμές ανακάλυψα πιο πολύ από ποτέ ότι ορισμένα πράγματα δεν είναι στο χέρι μας…
2024…🙏🏻σε παρακαλώ να μη μου πάρεις τίποτα απ’ ό,τι έχω. Εύχομαι ν’ αφήσεις στη θέση του όποιον αγαπώ και υπάρχει στη ζωή μου. Εύχομαι να μου χαρίσεις για άλλη μια χρονιά αυτά τα αυτονόητα, που δε λογαριάζουμε και δεν εκτιμάμε, παρά μόνο όταν τα χάσουμε….Μην πειράξεις τίποτα λοιπόν! Κι αν θέλεις, φέρε αγάπη. Αγνή, αληθινή, χωρίς εμπόδια κ έναν …έρωτα της προκοπής... Αλλά και να μην έρθει…δεν πειράζει…😉
Ας είμαστε καλά, γεροί και δημιουργικοί κ ας τολμάμε πιο συχνά ν’ αλλάζουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Το 2024 εύχομαι να μη μείνετε στάσιμοι…Να προχωράτε μπροστά. Να αγαπάτε τον εαυτό σας ,να αφήσετε πίσω ο,τι τοξικό σας βαραίνει και σας πληγώνει και να έχετε δίπλα σας μόνο όσους σας αγαπούν…

Καλή χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές…🥂♥️

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Δεν είναι όλα θέμα επιλογής. Όταν αφήσεις τις επιλογές νιώθεις παντού ελεύθερος.
Μπες στον ωκεανό απλώς. Τα πράγματα συμβαίνουν όταν χρειάζεται. Η επιλογή πολλές φορές δημιουργεί ένταση. Η επιλογή πολλές φορές σου αυξάνει την αίσθηση του λάθους και της αποτυχίας.
Με ανοιχτή την καρδιά μου περιμένω τι θα μου φέρει το 2024… Το ίδιο εύχομαι για όλους σας. ❤️
Αποχαιρετώ τον χρόνο με ευγνωμοσύνη για όσα έμαθα, χάρηκα, πόνεσα, ανακάλυψα, αγάπησα.
Καλή χρονιά για όλους και τον καθένα χωριστά…

Βίκυ Καγιά

Thank you 2023 for all the lessons that you taught me🙏🏻! Bring it on 2024!!!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

2023 Σ´ευχαριστώ 🙌🏼
Γι’αυτές τις στιγμές που με αξίωσες να ζήσω, για αυτά τα συναισθήματα που με έμαθες πως υπάρχουν, για αυτή τη γνωριμία που μου φύλαγες μια ζωή 🫶🏼
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ 🥹

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Αυτές είναι κάποιες από τις στιγμές του 2023 ❤️ Σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μου και με ακολουθείτε σε αυτήν την περιπέτεια που αποκαλώ «my life»! Είμαι ευγνώμων για όσα έχω, ευλογημένη για όσα μου έχουν συμβεί και ελπίζω σε έναν όμορφο κόσμο!

✨2024 σε περιμένω πως και πως

Δανάη Μπάρκα

Κάποιες απ’τις στιγμές του 2023..μερικές δεν ήταν ποτέ δημοσιευμένες,άλλες ήταν.
Βλέποντας αυτά τα στιγμιότυπα μόνο χαμόγελο έχω γιατί συνειδητοποιώ ότι είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που παρασύρουμε ο ένας τον άλλον στην ανεμελιά, στις τρέλες και στους χορούς. Αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα στην ζωή.
Είμαι αναμέσα σε αγαπημένα πρόσωπα που μου θυμίζουν πάντα ότι το να περνάς καλά και να γελάς με την ψυχή σου είναι το γιατρικό για όλα.
Σε αυτές τις στιγμές που βλέπετε δεν ειμαι πάντα χαρούμενη..σε μια από αυτές με θυμάμαι όλη μέρα να κλαίω από άγχη για την δουλειά,σε μια άλλη που δείχνω ξέγνοιαστη με θυμάμαι όλη μέρα με νεύρα από λάθος χειρισμό καταστάσεων,σε μια άλλη επίσης είμαι πεσμένη για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα δικό μου πρόσωπο..ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν με αφορούσαν τα παραπάνω,αντιθέτως.
Όλα αυτά είναι απλώς θέμα διαχείρισης.
Τα μόνα που μετράνε σε αυτή την ζωή είναι η υγεία μας,οι άνθρωποί μας και να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βραδια χωρίς να έχουμε προσπαθήσει να βλάψουμε κανέναν. Όλα τα αλλά,περνάνε.
2023,ήσουν όμορφο,απρόβλεπτο,με δυσκολίες και ωραίες στιγμές.
2024 εύχομαι να μείνουν οι ωραίοι άνθρωποι που ήρθαν φέτος,να μείνουν οι χοροί,τα πάρτυ,τα γέλια,οι ωραίες βραδιές,η ωραία δουλειά,η δημιουργικότητα,και να μην μου πάρεις κανέναν άνθρωπο από κοντά μου.
Λιγότερος πόνος για όλους,περισσότερη αγάπη για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας. Για όλους. 🧿♥️

Κατερίνα Δαλάκα

Goodbye 2023

Ιωάννα Μαλέσκου

Αν έκανα έναν μίνι απολογισμό του 2023, θα στεκόμουν στο ωραιότερο δώρο ζωής που μου έφερε. Την οικογένειά μου. Μπορεί αυτά που νιώθω να είναι πολλά και έντονα. Εσείς που με ξέρετε όμως (πια) καλά, θα καταλάβετε ότι θα προτιμήσω για ακόμα μια φορά (και στη λεζάντα) να είμαι λιτή, μετρημένη, διακριτική, χωρίς υπερβολές. Και να πω, «Όλος ο κόσμος μου, ΕΣΥ» 🫠🙏🧿👼
Εύχομαι ολόψυχα υγεία και χαρές στο σπιτικό σας! 2024 φέρε μαζί σου μόνο χαρές, φως στις ψυχές και χαμόγελα! Χρόνια Πολλά!

Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού

Μια γεμάτη χρονιά με πολλές όμορφες αναμνήσεις ☺️
Εύχομαι κάθε χρονιά να μας βρίσκει πιο εξελιγμένους από την προηγούμενη , να θέτουμε τους στόχους μας και να τους εκπληρώνουμε ! Να βλέπουμε τον εαυτό μας σε μια πιο βελτιωμένη μορφή κ να αναγνωρίζουμε όλα όσα έχουμε κατακτήσει !
Για εμένα αυτή η χρονιά ήταν μια τέτοια χρονιά ! Με τα πάνω της και τα κάτω της γιατί μόνο έτσι έχει γεύση η ζωής μας !
Χρόνια πολλά σε όλους να περάσετε μοναδικές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να τους κάνετε μια σφιχτή αγκαλιά !!
Goodbye 2023 🥹👋🏼

Κλέλια Πανταζή

Αποχαιρετάμε απόψε το 2023, με ένα βίντεο από μια μέρα γεμάτη στιγμές!
Στιγμές αγάπης, φροντίδας, χαράς και ευτυχίας μέσα από τα απλά, τα όμορφα, τα οικογενειακά..
Ας είναι το 2024 μια γεμάτη χαρά χρονιά! Το έχουμε όλοι μας ανάγκη, να φύγει η μαυρίλα από γύρω μας και μέσα μας και να γεμίσουμε ηλιόλουστο φως!!
Γεια σου 2023!! Σε ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές! Και κυρίως που μεγάλωσες την οικογένεια μας λίγο ακόμη!!

Ευγενία Σαμαρά

[31.12.2023~Recap]*
_____________________
Τι ζήσαμε και φέτος;
Αυτήν την ερώτηση κάνουμε σήμερα αναμετάξυ μας και πραγματικά αυτή η χρόνια ήταν σαν πέντε. Θες οι αλλαγές, θες τα ταξίδια, θες οι πολλές εργασίες. Δεν έχει σημασία όμως τι ζήσαμε, ούτε καν το τι θα ζήσουμε - ποιος το ξέρει αυτό άλλωστε - σημασία έχει να καταλάβουμε ότι η ζωή είναι ωραία ΚΑΙ στα δύσκολα της και ότι όσο την αναλύουμε τόσο χάνουμε τα δώρα και τα θαύματα της.
Αφεθείτε στο απίστευτο και καλό μας ταξίδι.
Καλή χρόνια αγαπημένοι μου ❤️

Έλενα Ασημακοπούλου

Πλήρης!!!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το 2023 για εμένα ήταν από τις πιο fun χρονιές μου🥳
Είμαι ευγνώμων που και το 2024 θα βλέπουμε τα ίδια ηλιοβασιλέματα

Ζέτα Δούκα

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιααα…
Το 2023 το χαρακτηρίζω ως τη χρονιά που πέρασε και δεν άφησε τίποτα όρθιο!
Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, αναβολές, ακυρώσεις , ριζικές Μεταρρυθμίσεις.. Τα πάντα όλα!
Σε προσωπικό επίπεδο, ζορίστηκα πολύ!
Τουλάχιστον όμως διατήρησα την υγεία μου( έστω κι αν κάποιες φορές πραγματικά πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω..) , είναι όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ υγιείς ( ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΑΓΜΑ) και τους νιώθω ακόμη πιο κοντά μου, Και διατηρώ ευτυχώς ζωντανές την αισιοδοξία και την ελπίδα μου ότι η επόμενη χρονιά θα με αποζημιώσει και με το παραπάνω!
Ήταν όμως και μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη για όλο τον κόσμο , με την ειρήνη και την ηθική να βρίσκονται σχεδόν υπό εξαφάνιση και την Κλιματική κρίση παρούσα να μας θυμίζει ότι πλέον η γη στο σημείο βρασμού που βρίσκεται , δεν έχει άλλα περιθώρια ανοχής για τον άνθρωπο.
Δύσκολα θέματα απογοητευτικά και αποτρεπτικά για την συνέχιση και ευζωία του ανθρώπινου είδους και απολύτως παρανοϊκά για όσους ( δεν είμαστε πραγματικά πολλοί, ας γίνουμε σύντομα περισσότεροι!) ενδιαφερόμαστε για τα παιδιά αυτού του κόσμου ( Πόσο μάλλον όταν έχουμε συμβάλλει στη δημιουργία μερικών από αυτά. Μέλλοντες γονείς, σκεφτείτε τα όλα αυτά…!)

Εύχομαι λοιπόν το 2024 να είναι μια χρονιά που με έναν μαγικό τρόπο ( ναι, χρειάζεται μαγεία μπόλικη σε αυτή την ευχή..) ο κόσμος να γίνει πιο ευγενικός, ηθικός, αλληλέγγυος , δίκαιος και κυρίως ειρηνικός. Να σταματήσουν οι πόλεμοι και οι αιματοχυσίες , η καταστροφή της γης μας και να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε θνητοί , περαστικοί και δεν παίρνουμε τίποτα μαζί μας φεύγοντας. Ας έχουμε τουλάχιστον αφήσει κάτι καλό ώστε να μας θυμούνται με αγάπη.

Καλή χρονιά σε όλους ✨✨✨

Λευτέρης Πετρούνιας

Όσο 2023 μπορεί να χωρέσει σε μερικά δευτερόλεπτα γιατί έτσι περνάει και η ζωή !
Δεν μπορούσε να πάει καλύτερα πιστεύω !
Όλα είναι στιγμές και εγώ νιώθω ευγνώμων για τις στιγμές του 2023 και έτοιμος για τις στιγμές του 2024 που θα είναι χρονιά σταθμός !
2024 I'm ready !

Μιμή Ντενίση

Καλή λαμπερή χρόνια !! Υγεία υγεία κ τύχη. Δημιουργία αγάπη αρμονία Ειρήνη Να χαιρόμαστε ο ένας για τις επιτυχίες του αλλου. Να βοηθάμε την Ελλάδα να γίνεται καλύτερη. Να γινόμαστε εμείς καλύτεροι. Ευτυχισμένο 2024

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κι όμως φτάσαμε για άλλη μια χρόνια, στην ημέρα που το κοντέρ μηδενίζει. ✨
365 μέρες αναμνήσεων, εμπειριών, όμορφων αλλά και δύσκολων συναισθημάτων. Για εμένα, ο χρόνος πέρασε σε διαφορετικές ταχύτητες, μιας και στο μεγαλύτερο μέρος του, βρισκόμουν στο Survivor που αν και για δεύτερη φορά, τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα και έντονα. Μέσα σε μια ζούγκλα, βιώνοντας πείνα και κακουχίες, έμαθα να παλεύω για το καλύτερο αποτέλεσμα, να εκτιμάω ακόμη και τα πιο αυτονόητα πράγματα και πάνω από όλα να εξελίσσομαι. Δεν σας κρύβω, ότι βλέπω το trailer της νέας σεζόν με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως πέρυσι τέτοια εποχή. Είμαι σίγουρη ότι οι νέοι παίκτες, όσο δύσκολα και αν περάσουν, θα αντιληφθούν την μαγεία αυτού του project. Εύχομαι λοιπόν, Καλή Επιτυχία από μεριάς μου.

Όσο για την νέα χρονιά, εύχομαι υγεία και αγάπη, γιατί αυτό είναι το βασικότερο όλων! Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό και είμαι ευλογημένη που η νέα χρόνια θα με βρει έτσι, πλάι στους αγαπημένους μου ανθρώπους και την οικογένεια μου. ❤️

Το 2024, το περιμένω με την ίδια απορία όπως την τελευταία φωτογραφία 🥹

Τα καλύτερα έρχονται…

Καλή Χρονιά!

Μαριαλένα ✨🫶🏽

Τζίνα Αλιμόνου

2024❤️ 2 + 0 + 2 + 4 = 8!

Ο αγαπημένος μου αριθμός, γεμάτος καμπύλες, συμβολίζει τη συνέχεια, τη φυσική ροή, την ολότητα, την αρμονία μεταξύ Ουρανού και Γης! Κι όσο για αυτούς που λένε ότι το 2024 είναι δίσεκτο έτος... ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε!!

My favorite number, full of curves, symbolizes continuity, natural flow, wholeness, harmony between Heaven and Earth! And as for those who say that 2024 is a leap year... thanks but no thanks!!

Λάουρα Νάργες

Oh man… what a year! Σίγουρα ήταν μία πρόκληση το 2023, δεν θα πω ψέματα… Και ολοκληρώνεται με μία γροθιά στο στομάχι, αλλά είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται στο δρόμο μας 👊🏼
Έγιναν επίσης (και επιτέλους) τα πρώτα βήματα για νέες αρχές που θα φανερωθούν το 2024 και ανυπομονώ.
Εύχομαι να πήραμε όλοι μας τα μαθήματα που χρειάστηκε να πάρουμε - όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην επιστρέψουν ξανά οι προκλήσεις αυτές μέχρι να μάθουμε πια το άτιμο αυτό μάθημα - και να μπούμε στο νέο έτος με υγεία πάνω απ όλα, τα υπόλοιπα με πίστη, στρατηγική και αφοσίωση φτιάχνονται άλλωστε!
Την οικογένεια σας (εξ αίματος και μη) και τα μάτια σας!
Bye bye, 2023

Ελένη Ράντου

«Καλώς μας ήρθε και το 24!!!Ας γίνουμε έστω κατά έναν χρόνο πιο σοφοί!Χρόνια πολλά στους Βασίληδες και τις Βασιλικούλες», έγραψε η Ελένη Ράντου και συνόδεψε το ποστ της με μια φωτογραφία της με λαμπερό μακιγιάζ.

rantou

Σμαράγδα Καρύδη

«Μόνο αγάπη. Τίποτα άλλο δεν είναι στο χέρι μας, αλλά αυτό είναι πολύ» έγραψε συγκεκριμένα η ηθοποιός στην ανάρτησή της με εικόνες από τη δική της αλλαγή του χρόνου.

Βασίλης Μπισμπίκης

Ο ηθοποιός έγραψε: «Ακόμα και μια ευτυχισμένη ζωή δεν μπορεί να είναι χωρίς ένα μέτρο σκότους, και η λέξη ευτυχισμένος θα έχανε το νόημά της αν δεν εξισορροπούσε τη θλίψη. Είναι πολύ καλύτερο να παίρνουμε τα πράγματα όπως έρχονται με υπομονή και ψυχραιμία. Χρόνια πολλά σε όλους!».

μπισμπικης

Γιούλικα Σκαφιδά

«Τα πρώτα μου Χριστούγεννα: Κοιμήθηκα πολύ (μόνο εγώ κανένας άλλος). Ήπια πολύ γάλα. Έκλαψα λιγάκι. Γνώρισα τις ξαδερφές μου. Έβαλα πιπίλα. Και έβγαλα πολλές φωτογραφίες! Ήταν πολύ όμορφα! Καλή χρόνια,υγεία,αγάπη και χαρές!».

Ελένη Φουρέιρα

«Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε όλους! Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας! Λοιπόν κάνω αυτό το story γιατί, όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο όχι να κάνω post και βιντεάκια με το 2023 αν ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου - που για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου γιατί ήρθε στη ζωή ο γιος μου - όμως πραγματικά δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Δεν προλαβαίνω καθόλου να ασχοληθώ με το να κάνω ένα post, οπότε τα λέω σε αυτό το story και σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία».

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Aniston
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»