Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Θα σας πει η ίδια όταν θέλει γιατί δεν είναι καλά»

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλη: «Έγινε κάτι σημαντικό και σοβαρό» - Η Μαρία Λεκάκη έστειλε τα φιλιά της on camera & έγινε... «Λούης» -Αποχώρησε ξαφνικά την ώρα των δηλώσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha αλλά και όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν στην κοπή πίτας της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαρία Λεκάκη και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχαν στηθεί μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες για να κάνουν δηλώσεις.

Και όλοι ξαφνιάστηκαν όταν ξαφνικά η Μαρία Λεκάκη πήρε τον λόγο, έστειλε τα φιλιά της και αποχώρησε αιφνιδίως την ώρα των δηλώσεων.

«Καλή χρονιά, με υγεία και ειρήνη. Δεν είναι τυχαίο που το φλουρί έπεσε στο ταμείο του θεάτρου. Δυο χρόνια τώρα, εκεί πέφτει. Τις γιορτές τις περάσαμε εδώ, δουλεύοντας καθημερινά. Αλλά επειδή είχαμε ένα γεμάτο θέατρο, γέμισαν και οι ψυχές μας, γιατί ο κόσμος πέρναγε καλά», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Τι ωραία που τα λέει!», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, με τη Μαρία Λεκάκη να λέει ξαφνικά και να αποχωρεί: «Αυτό ήθελα να πω, τι ωραία που τα λέει η κυρία Σταυροπούλου! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, καλή χρονιά, με υγεία, να είστε καλά, φιλάκια!».

Η Βίκυ Σταυροπούλου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την κόρη της Δανάη Μπάρκα, καθώς η ίδια είπε χθες ότι ήταν μια δύσκολη μέρα για εκείνη.

«Εγώ να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη γιατί σήμερα είναι μια λίγο δύσκολη μέρα για μένα. Θα μοιραστώ τις επόμενες ημέρες τι έχει συμβεί. Οπότε η διάθεσή μου σήμερα είναι λίγο περίεργη και σας ζητώ συγγνώμη αν με βλέπετε περίεργα. Τις επόμενες ημέρες θα τα πούμε όλα. Θα μου φτιάξει η τετράδα της καρδιάς μου τη διάθεση… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ πάντα, για όλα, πόσω μάλλον σε τέτοιες δύσκολες και ιδιαίτερες στιγμές» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

«Εγώ θα σας πω τώρα ότι επειδή αυτό είναι κάτι το οποίο αφορά τη Δανάη, θα το πει η Δανάη όταν θα θέλει να το πει…» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Για το θέμα που αντιμετωπίζει η Δανάη Μπάρκα και στο οποίο αναφέρθηκε χθες στην εκπομπή της, απάντησε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο #HappyDay. Όπως τόνισε η παρουσιάστρια, συνέβη κάτι σοβαρό.

«Επειδή αντάλλαξα κάποια μηνύματα με τη Δανάη Μπάρκα για να δω αν είναι κάτι σοβαρό, είναι μια δική της απώλεια που φαντάζομαι θα μιλήσει όταν θέλει, αν θέλει. Το σεβάστηκε και η ίδια η μαμά της», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε επίσης: «Έγινε κάτι σημαντικό και σοβαρό, αλλά επειδή εδώ η ίδια της η μαμά δεν δικαιούται να το…».

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων