Καθηλώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την απώλεια του πατέρα του: «Έφυγε χωρίς να ξέρει από τι, δυστυχώς»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η απώλεια του πατέρα του, το διαζύγιο με την Βάσω Λασκαράκη και το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί με την Κατερίνα Γερονικολού: «Θα μπορούσα να είμαι πλέον ένα καμένο χαρτί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη υποδέχτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης 18/1 στην εκπομπή του, #EnwpiosEnwpiw

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στο Μεσολόγγι, για το διαζύγιό και την κόρη που απέκτησε με τη Βάσω Λασκαράκη, αλλά και για τη δύσκολη απώλεια του πατέρα του.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή και τις ευχάριστες στιγμές αλλά και την τυποποίηση που νιώθει πως απέφυγε μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πλέον 24 χρόνια στον χώρο και, αν με ρωτήσεις, δεν καταλαβαίνω πως πέρασαν. Βέβαια με την δουλειά που κάνουμε, επειδή πάμε με μια ταχύτητα φωτός, δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσεις και πολλά πράγματα. Απλά η μία δουλειά έφερνε την άλλη. Οπότε, όταν μπαίνεις σε όλο αυτό, είναι ένας κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ. Αυτά τα χρόνια πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ ευχάριστα».

«Άφησαν μια πολύ γλυκιά γεύση και ικανοποίηση. Είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που δεν έχω ζήσει δύσκολες στιγμές. Δηλαδή η πιο αποτυχημένη δουλειά που έχω κάνει μέχρι σήμερα ήταν το σίριαλ «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» που κάναμε τότε στο MEGA , το οποίο κόπηκε το 2000. Που και πάλι με τα σημερινά δεδομένα ήταν επιτυχημένη δουλειά, έξι επεισόδια με υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης. Έχω πέσει σε ανθρώπους που είχαν το κοκαλάκι της νυχτερίδας, όπως είναι οι Ρέππας – Παπαθανασίου και ο Μανούσος Μανουσάκης ή ο Νίκος Περάκης. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στην πορεία μου μέχρι τώρα είναι ότι δεν έκανα ποτέ μία συνεργασία με κάποιον. Με επέλεγαν και δεύτερη και τρίτη φορά οπότε αυτό σημαίνει για μένα πολλά».

«Ένιωσες κάποια στιγμή με τους ρόλους, που σου προτείνονται τηλεοπτικά και στο σινεμά, ότι πάνε να σε τυποποιήσουν; Αισθάνθηκες ότι σου φοράνε ένα κοστούμι συγκεκριμένο;» ρώτησε ο παρουσιαστής της βραδινής εκπομπής με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να αποκρίνεται ως εξής. «Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα, πολλά σίριαλ και πολλές ταινίες, και θα μπορούσα να είμαι ένα καμένο χαρτί πλέον αλλά για κάποιο λόγο, που δεν μπορώ να τον καταλάβω, δεν έχει συμβεί αυτό. Από ένα σημείο και μετά, όχι, δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Παρόλο που έκανα αρκετές κωμωδίες, ήταν αρκετά διαφορετικοί οι ρόλοι που μου έδιναν έτσι κι αλλιώς».

Το διαζύγιο από τη Βάσω Λασκαράκη και η σχέση με την κόρη του, Εύα

«Δεν θεωρώ ότι κόρη μας επηρεάστηκε από το διαζύγιο μας, περισσότερο επηρεαστήκαμε εμείς από το πώς μπορεί να νιώσει η κόρη μας για αυτή την αλλαγή. Είναι η ανησυχία για το πώς θα το αντιμετωπίσει το παιδί και κάνεις σενάρια δικά σου», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Η σχέση μου με τη μικρή είναι εξαιρετική και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Η κόρη μας μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν είχε σκεφτεί το κομμάτι της υποκριτικής, πιστεύω ότι το είχε λίγο άγχος. Τον τελευταίο καιρό όμως, κάνει ερωτήσεις δηλαδή τώρα που είδε τα παιδάκια που παίζουν στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», σκεφτόταν αν θα μπορούσε να παίξει και εκείνη σε κάτι αντίστοιχο. Θεωρώ όμως, ότι είναι δύσκολο να ξεφύγει από τον χώρο τη υποκριτικής», συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεκαθάρισε: «Το ενδεχόμενο να αποκτήσω κι άλλο παιδί δεν θα είναι κάτι που θα προγραμματίσω. Αν συμβεί έχει καλώς αν δε συμβεί και πάλι εντάξει. Δεν θα βάλω πρόγραμμα για κάτι τέτοιο. Έτσι ήρθε και η η Εύα στην ζωή μου. Μου αρέσει να μην υπάρχει αυτό το πρόγραμμα, γιατί αυτό είναι και λίγο αγχωτικό».

Ο θάνατος του πατέρα του και η δυνατή σχέση με τον αδελφό του

«Με τον αδελφό μου έχουμε εξαιρετική σχέση. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μη βρισκόμαστε συχνά λόγω του ότι έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο με την οικογένεια του, αλλά μιλάμε καθημερινά. Όταν οι γονείς μας χώρισαν ο αδελφός μου πήγε με τον πατέρα μου και εγώ με τη μητέρα μου γιατί ήμουνα μικρότερος. Παρόλα αυτά η σχέση μας μέσα στα χρόνια είναι αναλλοίωτη, έχουμε μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου έφυγε χωρίς να γνωρίζει από τι έφυγε. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος γιατί εγώ τότε είχα και παραστάσεις. Την ημέρα που το έμαθα έκανα την παράσταση μου το βράδυ, μετά πήγαμε τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα σε άλλη παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Από τη μία είναι άγριο όλο αυτό, από την άλλη όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Πάντα σκεφτόμουν πώς θα ήθελε ο πατέρας μου να είμαι από κει που με βλέπει και σίγουρα δεν θα ήθελε να κλαίω», κατέληξε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου, για εκείνον όμως, μίλησε και η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση τους, σε όσα θαυμάζει σε εκείνον αλλά και σε όσα την εκνευρίζουν. 

«Τον Γιάννη τον γνώριζα πριν κάνουμε σχέση λόγω της δουλειάς, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν γνωριστήκαμε καλά ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Είναι ένας σύγχρονος σταχτοπούτος. Είναι πανεύκολο να τον αγαπήσεις, είναι ένας άνθρωπος άξιος και γι’ αυτό τον αγαπάει και το κοινό», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Και συνέχισε: «Στο κομμάτι της εργασίας ταιριάξαμε γιατί είμαστε και οι δύο πολυάσχολοι και μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Μπορεί να έχουμε συγκεκριμένες ώρες οι δυο μας αλλά τις κάνουμε να είναι ποιοτικές. Εγώ πιστεύω στον ποιοτικό χρόνο σε ένα ζευγάρι και δεν έχω νιώσει ότι τον στερούμαι. Δεν είμαστε “star” είμαστε ομάδα και σε αυτή την ομάδα όταν γελάει, γελάω και όταν πονάει, πονάω και το αντίστροφο. Αυτό νομίζω ότι είναι και η επιτυχία της σχέσης μας. Κάνουμε συνέχεια ο ένας στον άλλο κριτική».

«Κάνουμε όνειρα μακροπρόθεσμα μαζί,  άλλωστε αν δεν το κάνεις αυτό με τον σύντροφό σου σημαίνει ότι ζεις με ημερομηνία λήξης», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.

Σχετικά με τα πράγματα που την εκνευρίζουν στον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Κατερίνα Γερονικολού ανέφερε: «Στον Γιάννη με ενοχλεί το χάος που έχει στην καθημερινότητα του, που θεωρεί ότι δεν πρέπει να σημειώνει τίποτα, που θεωρεί ότι όλα με κάποιον τρόπο θα τα καταφέρει, ότι δεν είναι πρωινός τύπος ενώ εγώ είμαι πρωινός τύπος και κάποιες φορές δεν θέλει να είναι πολύ κοινωνικός.

Τον Γιάννη δεν τον έχω δει ποτέ να κλαίει. Μόνο να δακρύζει και μάλιστα σε ταινίες. Μου είχε κάνει πολλή εντύπωση, δεν του το έχω πει ποτέ. Είναι πολύ δυνατός και είναι από τους άντρες που θέλει και γυναίκα του να είναι δυνατή, δεν είναι από τους άντρες που θέλει η γυναίκα του να είναι αδύναμοι για να φανεί ο ίδιος. Θερμή παράκληση, μην τον παίρνετε τη μέρα της γιορτής του. Και μην με παίρνετε εμένα να μου κάνετε παράπονα! Σταματήστε να τον παίρνετε και μη με βάζετε να απολογούμαι για αυτό».

«Αν είναι να μιλάω 6-7 ώρες στο τηλέφωνο… Έχω μηνύματα ακόμα πέρσι. Συγγνώμη δημόσια από όλους», απάντησε ο ηθοποιός.

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Aπεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου