Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιττας του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα πραγματοποίησε φέτος την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας στην παρουσία της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου, του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, της Γενικής Διευθύντριας του Υπ. Υγείας Χριστίνας Γιαννάκη, της Προέδρου του Συνδέσμου Έλενας Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη, της Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Μαρίνας Πηλακούτα, των Μελών του Δ.Σ., καθώς και φίλων του Συνδέσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2024 στο χώρο του Μουσείου Πιερίδη, στη Λάρνακα. Ακολούθησε κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή των λαχνών που κυκλοφόρησαν για οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου.

Ο τυχερός που κέρδισε το έργο τέχνης του Ανδρέα Στυλιανού με τίτλο «Ancient Existence» αξίας 2000 ευρώ, το οποίο εκτίθεται στο Μουσείο Πιερίδη, είναι ο κάτοχος του λαχνού με αριθμό 0313.

Από τα έσοδα των πωλήσεων των λαχνών θα αγοραστεί σύστημα Πολλαπλής Φωτοθεραπείας για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας (ΜΕΝΝ) του Μακάριου Νοσοκομείου, στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της όμορφης και ζεστής αυτής εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα έργα της ατομικής έκθεσης του Ανδρέα Στυλιανού με τίτλο HOLOMORPHOSIS.

Η έκθεση θα συνεχίσει να παρουσιάζεται στο Μουσείο Πιερίδη, στη Λάρνακα μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2024. Ο εικαστικός Ανδρέας Στυλιανού έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, το Χονγκ Κονγκ και την Κύπρο.

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα εύχεται Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά και ευχαριστεί τον κόσμο που στηρίζει το έργο του, για να έχουν τα πρόωρα μωρά το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή τους.

1

Δειτε Επισης

Introducing the stunning Swarovski Fall/Winter 2024 Collection!
Το λαμπερό πάρτι του Shoebox για τα 35χρονά του, συγκέντρωσε όλη την κοσμική ζωή του νησιού
Σάρωσε ξανά τα βραβεία ο καταξιωμένος Κύπριος κομμωτής, Μιχάλης Μιχαήλ (Mangelo)
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το νέο project του Σοφία για τα Παιδιά «Elephant in the room»
Sands Beach Club Resto: Ο απόλυτος all-day προορισμός δίπλα στο κύμα!
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ενημερωτική εκδήλωση του κοινού για την Πολλαπλή Σκλήρυνση «Σε κάθε φάση μαζί!»
Βιώσιμη πρόληψη του Καρκίνου το θέμα του Προγράμματος "Άκου Το Σώμα Σου" από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου με την Ευρ. Επίτροπο Υγείας
Βραβεία Ίρις 2024: Οι μεγάλοι νικητές και οι παρουσίες στην τελετή απονομής στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Λαμπερά εγκαίνια Versace Home στο Fashion Brand κατάστημα Exclusive by Andreotti
Σπάσαμε το ρεκόρ Guinness μαζί με το Yianis Christodoulou Foundation & τον Κωνσταντίνο Αργυρό!