Γιάννης Βαρδής: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, η κυρία (σύζυγος του), άρχισε να μου κάνει μηνύσεις»

Γιάννης Βαρδής: «Υπέγραψα στον γάμο του πατέρα μου γιατί δεν είχα καθαρό μυαλό, παγιδεύτηκα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε στο #MEGAΚαλημέρα το βάρος που νιώθει που έβαλε την υπογραφή στον γάμο του πατέρα του με την τελευταία του σύζυγο.

«Με συγχύζουν πράγματα του παρελθόντος, που δεν διαχειρίστηκα σωστά και με ξεγέλασαν. Έβαλα υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου σε μία περίοδο που ήταν άρρωστος, που υπήρχαν ιατρικές γνωματεύσεις που έλεγαν ότι δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του, γιατί ο γάμος είναι μία απόφαση ζωής»

«Ένας σωστός άνθρωπος κι ένας άνθρωπος χωρίς δόλο θα έλεγε να γίνει ο άνθρωπός του καλά, ότι τον αγαπά και ας παντρευτούν μετά. ήθελε να γίνει εκείνη τη στιγμή ο γάμος. Νιώθω ότι παγιδεύτηκα. Δεν είχα καθαρό μυαλό, μου έλεγαν «Αντώνης» και έτρεχα. Ο γαμπρός δεν ήξερε τίποτα, ήξερε μόνο ο μάρτυρας και η νύφη. Ο γαμπρός δεν ήξερε…», είπε.

Ο Γιάννης Βαρδής είπε πως κάνει ψυχοθεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει αυτό το βάρος, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως μετά τον θάνατο του πατέρα του η τελευταία του σύζυγος προχώρησε σε μηνύσεις εναντίον του.

Τον Γιάννη Βαρδή συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής #PameDanai

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

«Δουλεύω από το καλοκαίρι με τον Χάρη Βαρθακούρη, περνάμε φανταστικά. Με το δικό μου σκεπτικό είναι πλεονέκτημα το να είσαι παιδί ενός επιτυχημένου πάτερα. Τα τελευταία χρόνια δεν τραγουδάω το ‘Για μία ζωή θα είσαι εδώ’ του πάτερα μου, το έχω προσπαθήσει αλλά δε μου βγαίνει. Στην πρώτη μου εμφάνιση ήξερα ότι θα κάνω φωνητικά και ο πατέρας μου, μου είπε ‘σήμερα θα βγεις στην πίστα’. Ήταν άσχημη εμπειρία γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένος ψυχολογικά. Ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι είναι τα ‘Δύο ψέματα’, νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα που έχει γράψει ο πατέρας μου, το ζήλεψα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει ένα κομμάτι του πάτερα μου και εύχομαι να το βγάλει, είναι μία μπαλάντα».

Ο ίδιος αναφέρεται και στον Βασίλη Καρρά.

«Ο Βασίλης Κάρας πριν ‘φύγει’ μου είχε ζητήσει ένα τραγούδι του πάτερα μου, ήταν ένα ντουέτο με τον Ρέμο αλλά δεν μπήκε σε άλμπουμ».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή και την οικογένειά του λέει:

«Είμαστε και οι δύο γονείς αυστηροί αλλά ίσως περισσότερο εγώ, πρέπει να μπαίνουν κάποιοι κανόνες».

Για τον Γιώργο Νταλάρα

«Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτήν τη δήλωση ο Γιώργος Νταλάρας (σ.σ. για τους τραγουδιστές και τις διαφημίσεις), κάποιος λόγος θα υπήρχε. Όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος, ο Γιώργος Νταλάρας ήταν εκεί, είναι οικογένεια για μας».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκαλύπτει πως:

«Υπήρξε συζήτηση για το ‘I’m a celebrity’ αλλά δεν έγινε ποτέ, θα το έκανα με κλειστά μάτια. Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν πέρασε καλά στο ‘Big brother’».

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Χάρης Βαρθακούρης εμφανίζονται κάθε Τρίτη σε ένα bar στο κέντρο της Αθήνας.

Η Φιλοθέη Μωβ μίλησε στην εκπομπή #SuperΚατερίνα με αφορμή τις κοινωνικές δράσεις στις οποίες συμμετέχει. Η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή ρωτήθηκε για τις νέες δηλώσεις του γιου του, Γιάννη Βαρδή.

«Πράγματα που δεν τα διαχειρίστηκα καλά, δεν είχα καθαρό μυαλό. Με ξεγέλεσαν, με λίγα λόγια… Κι έτσι λοιπόν αυτά είναι πράγματα που με συγχύζουν. Έβαλα την υπογραφή μου για το γάμο του πατέρα μου, σε μια περίοδο που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος», δήλωσε στην κάμερα του Mega ο Γιάννης Βαρδής.

Η Φιλοθέη Μωβ σε ερώτηση για τον Γιάννη Βαρδή αντέδρασε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή και λέω… όχι. Αδιαφορία. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πηγαίνουμε να τα πετάμε».

Ακολούθησε η απάντηση από τον Γιάννη Βαρδή: «Αν τον γιο του άνδρα που αγάπησε και έχει το DNA του, τον θεωρεί σκουπίδι, της δίνω συγχαρητήρια».

Ο Γιάννης Βαρδής απάντησε και μέσω instagram στη Φιλοθέη Μωβ με στίχους του πατέρα του, ενώ σχολίασε: «Και επειδή είχε και έχει απόλυτο δίκιο, σταματάω να ασχολούμαι με το μηδέν (δημόσια). Όσες φορές και να πολλαπλασιαστεί πάλι μηδέν μένει. Ανήμερα της εορτής του λοιπόν ζητώ συγγνώμη που αναφέρθηκα σε προσωπικά δεδομένα και κούρασα ακόμα και εμένα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν»

vardis-2

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη