Σταύρος Σβήγκος: «Βρίσκομαι σε οικονομική δεινότητα, όλη την εβδομάδα ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια»

Για τον γιο του και τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς, μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος: «Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Σταύρος Σβήγκος κάθισε στον καναπέ του #Στούντιο4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικονομική δεινότητα στην οποία έχει περιέλθει και το πως ανταπεξέρχεται.

«Συνέχεια (σ.σ. βρίσκομαι σε οικονομική δεινότητα). Πολλές φορές και στο παρελθόν όταν ξεκινούσα αυτήν τη δουλειά. Μπορεί να έκανα δουλειές, να μου έρχονταν κάποια χρήματα, αλλά δεν είχα συνηθίσει ότι θα είναι για έξι μήνες και άλλους έξι θα είσαι άνεργος. Ακόμα προσπαθώ να το αντιληφθώ. Από την άλλη, στο δικό μας επάγγελμα μπορεί να κάνεις μία χρονιά που να έχει αρκετά οικονομικά οφέλη, αλλά ταυτόχρονα έρχεται η εφορία και σου λέει είμαστε συνέταιροι. Δώσε μου το 47%. Μα το ξόδεψα. Ε τότε μου το χρωστάς. Δουλεύεις μετά γιατί χρωστάς αυτό και για να ξεχρεώσεις το επόμενο. Θεωρώ τρομερή αδικία το πως λειτουργεί το κράτος απέναντι στους εργαζόμενους» ανέφερε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Ίσως την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια). Όλοι έχουμε οικονομικές δυσκολίες. Και εμένα οι εργοδότες μου και κάποια συμβόλαια που μπορεί να έχω, μπορεί να μου πούνε ότι φτάσαμε στο όριο και θα σε καθυστερήσουμε. Αν είναι εντάξει γενικότερα και δεν είναι κακοί εργοδότες, το κατανοείς» συνέχισε ο Σταύρος Σβήγκος.

Για τον γιο του και τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς, μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας. Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πρόγραμμα στη ζωή τους. Το πρώτο συναίσθημα όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς ήταν κάτι καινούργιο, δε ξέρω, είναι…. είναι κάτι το καινούργιο που λες “δε ξέρω, ας μείνω εδώ να δω τι έρχεται”. Αυτό… Γενικότερα θαυμάζω τους ανθρώπους που βάζουν πρόγραμμα και στη ζωή και στις δουλειές τους» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Αν κάνουμε παρέα και με ρωτήσεις τι έχω να κάνω αύριο, θα σου πω “ποιος ξέρει”. Ούτε για το μέλλον σκέφτομαι κάτι. Το παιδί ήρθε και είπα “πάμε και βλέπουμε”, και τώρα έτσι είμαι με τον μικρό. Ό,τι έρχεται το αντιμετωπίζουμε παρέα, τα δυο μας και προχωράμε. Μπορεί να τον πάρω μαζί μου στη δουλειά. Έχω βοήθεια για τις ώρες που μπορεί να μην μπορώ να τον πάρω εγώ από το σχολικό. Επιδιώκω να είμαστε πολλές ώρες μαζί»

«Τις εβδομάδες που δεν έχω εγώ τον γιο μου, εντάξει, ωραία είναι. Μου λείπει και ταυτόχρονα βρίσκω χρόνο για μένα και για να κάνω πράγματα που δε μπορώ να κάνω όταν είμαστε μαζί. Δε διάβασα πολλά βιβλία ψυχολογίας για όλο αυτό. Με τον ψυχολόγο μου έκανα κάποιες συζητήσεις. Είναι και αυτό ένα δικό σου θέμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, ειδικά στις ανθρώπινες σχέσεις, οποιασδήποτε μορφής, είναι το εγώ  μας. Αν δε το πετάξουμε από μέσα μας δε θα πετύχουμε ποτέ μια ειλικρινή και υγιή σχέση. Προσπαθώ κι εγώ» πρόσθεσε ο Σταύρος Σβήγκος.

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα