Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Στον χώρο με θεωρούν παράξενη, γιατί ζητάω θέρμανση και κ@@@χαρτο»

O Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στο προξενιό που προσπάθησε να τους κάνει με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη κοινός τους φίλος: «Δε σε συμπαθούσα, δε μου άρεσαν αυτά που έκανες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/1 καλεσμένη στο #The2NightShow του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα.

«Έχω μια απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση. Η υποκριτική δεν είναι σελεμπριτοκατάσταση, αυτό είναι πάρεργο, κι αν δε ξέρεις να το κάνεις, δε σημαίνει ότι δε ξέρεις να κάνεις το άλλο. Έτσι ήμουν πάντα… Στην υποκριτική θεωρώ ότι έχω καταφέρει να κάνω τα απολύτως απαραίτητα. Για μένα είναι απολύτως απαραίτητα, για άλλους όχι και όσο περνούν τα χρόνια είναι όλο και χειρότερα… Δε μπορώ να με βαθμολογήσω ως ηθοποιό» είπε αρχικά η ηθοποιός και στη συνέχεια εξήγησε.

«Γιατί να ξέρει ο κόσμος τι κάνω, που είμαι και που πάω. Δουλειά τους και δουλειά μου. Είχα stalker στο παρελθόν, δε θέλω να το αναλύσω γιατί παίρνει και μεγαλύτερη αξία από αυτή που θα έπρεπε, κι ένας stalker ουσιαστικά αυτό προσπαθεί. Δε θεωρώ ότι έφτασε σε επικίνδυνο επίπεδο. Κάποια στιγμή έβρισα και απλώς σταμάτησε».

Τα παιδικά χρόνια και η απόφαση να γίνει ηθοποιός

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ο πατέρας μου δούλευε έξω από το σπίτι από τις 5 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. Ήταν τσαγκάρης και στήνανε τότε μια βιοτεχνία, και η μάνα μου δούλευε στο σπίτι, κράταγε το νοικοκυριό. Δεν ένιωσα ποτέ να μου λείπει τίποτα. Αυτό που έμαθα από το σπίτι μου είναι η αξία των πραγμάτων. Στο σχολείο δεν ήμουν ούτε καλή, ούτε κακή. Δε με ενδιέφερε να είμαι καμιά ιδιαίτερη μαθήτρια. Δεν πήγα στο Πανεπιστήμιο. Ήξερα από πάντα ότι θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά, δε ξέρω γιατί. Ήξερα όμως ότι δεν ήθελα να είναι απλώς λάμψη, ότι κάτι άλλο υπάρχει εκεί, πιο βαθύ και ουσιαστικό» είπε για την οικογένειά της η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Το “προξενιό” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στο “προξενιό” που προσπάθησε να τους κάνει ένας κοινός τους φίλος πριν χρόνια με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη να σχολιάζει, «Εγώ τώρα κατάλαβα ότι ήθελε να μας κανονίσει ραντεβού. Εγώ νόμιζα ότι ήθελε να βγούμε έτσι, να φάμε. Μεγάλη πλάκα θα είχε αυτό… Αν έφτασε στη γυναίκα του αυτή η τέλεια ιδέα που είχε, θα του είπε, “τι λες μωρέ, πας καλά;”

«Δε μου κάνουν “προξενιά οι φίλοι μου. Με ξέρουν. Και κάποιοι που έχουν την πρόθεση τους εξηγώ ότι μάλλον δεν είμαι γι’ αυτό το πράγμα. Δεν λέω τίποτα για τίποτα. Τα πάντα μπορούν να συμβούν αλλά όσο μεγαλώνεις και γίνεσαι ένας πιο συγκεκριμένος άνθρωπος, τόσο λιγοστεύουν οι επιλογές και για μένα και για τον άλλον άνθρωπο σε σχέση με εμένα» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Mέσα σε όλα, βρήκε την ευκαιρία να πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως η εικόνα που είχε για εκείνον παλιότερα, δεν είναι ίδια με αυτή που έχει σήμερα.

«Έχω την αίσθηση ότι έχεις κάνει μια διαδρομή μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια… αυτό το εξομολογητικό που έχεις, δεν έχει να κάνει μόνο με το επάγγελμα και το ότι μπαίνεις μέσα στα σπίτια, αλλά με το ότι το ψάχνεις και ότι έχεις βασανιστεί λίγο. Γι’ αυτό σε συμπαθώ περισσότερο τώρα. Παλιότερα δε σε συμπαθούσα με αυτά που έκανες. Δε μου άρεσαν πολύ αυτά που έκανες» είπε αρχικά η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

«Δε μου άρεσε που πέταγες πράγματα από τα μπαλκόνια. Εσένα σου άρεσε; Πως σου άρεσε; Είναι τρομακτική σπατάλη. Έτσι οδηγηθήκαμε σε μια κατάσταση τραγική. Εγώ όταν αποσύρω κάτι, είτε το χαρίζω, είτε το ανακαινίζω, γεμίσαμε σκουπίδια τον πλανήτη, κι αυτό που έκανες εσύ ήταν μια πολύ ζωντανή εικόνα αυτής της κατάστασης» πρόσθεσε.

Ο λόγος που τη θεωρούν “παράξενη” και η νέα γενιά ηθοποιών

«Εμάς τους παλιούς μας έχουν λίγο κόψει από τις τηλεοράσεις. Ίσως γιατί νομίζουν ότι πληρωνόμαστε πάρα πολύ, ίσως γιατί έχουμε απαιτήσεις ανθρώπινες, δε ξέρω. Φυσικά και υπάρχει περίπτωση στον χώρο να με θεωρούν παράξενη, “είναι παράξενη γιατί θα μας ζητάει θέρμανση και κ@@@χαρτο”. Περί αυτού πρόκειται. Γιατί αυτά που ζητάει η Δάφνη, αυτά είναι.

Δε θεωρείται δεδομένο ότι θα πηγαίνουμε κάπου με τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής. Τι; Πέφτεις από τα σύννεφα; Είναι όλο και χειρότερα. Μιλάω και για τα θέατρα και την τηλεόραση. Δε πάμε προς το καλύτερο. Πάμε σε μια όλο και πιο χαμηλή ποιότητα των πραγμάτων. Φέτος έχει 45 σήριαλ. Ποιος τα βλέπει και τα 45; Υπάρχει η λογική ότι έχει περισσότερος κόσμος δουλειά. Ναι, αλλά αν πληρώνονται ψίχουλα είναι σαν να μην έχει κανείς» είπε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν έχω παράπονο. Εντοπίζω πράγματα. Κανένα παράπονο δεν έχω. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις που βρίσκεσαι και που είσαι… Φυσικά υπάρχει και η αίσθηση του “φτάνει, να έρθει και κάποιος άλλος”. Όπως και στη δική μου γενιά όμως, από τους 10, οι 2 θα ήταν οι παρουσιάσιμοι, έτσι και τώρα. Μπορεί να είναι και  ο ένας μόνο που καταλαβαίνει τι κάνει γιατί δεν έχουν και την παιδεία που είχαμε εμείς… Κι εμείς ερχόμασταν δίπλα από κάποιον που ήξερε για να μάθουμε κάποια πράγματα. Δε γίνεται να βγει κάποιος και να σύρει αμέσως το καράβι… Δε ξεκινάς μια μέρα και γίνεσαι καρπός από λουλουδάκι, πρέπει να περάσει από το φρούτο.

Δε φταίνε τα νέα παιδιά. Τα καίνε. Στενοχωριέμαι γι’ αυτά περισσότερο, γιατί τους καταναλώνουν και σε τρία χρόνια δε θα τους ξαναδείς. Τους βάζουν πρωταγωνιστές και μετά, τι θα κάνουν: Δε θα τους βάλουν σε κάτι μικρότερο, και τι, θα πάνε σπίτι τους;» κατέληξε. 

Δειτε Επισης

Ναταλί Κάκκαβα: «Έπιασε τον Γρηγόρη Γκουντάρα από τη μέση και τον έσπρωξε, θαύμασα τη ψυχραιμία του»
«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε τον κωδικό. Μπορεί να γίνει διεθνές θέμα γιατί παραβαίνονται οι κανόνες ασφαλείας»
Εριέττα Κούρκουλου: «Ο πατέρας μου μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, πάθαινε ανακοπές στο σπίτι. Ζούσα το δράμα»
Λένα Μαντά για τον συζυγο της: «Ήταν 41 χρόνια όλη μου η ζωή, έπρεπε να επαναπρογραμματιστώ»
Γέννησε η Αλεξάνδρα Νίκα – Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Βαρύ πένθος για Μιχάλη Κουϊνέλη – Πέθανε ο πατέρας του
Με αμαξίδιο ο Γιώργος Κατσινόπουλος - Το δύσκολο χειρουργείο στην Αγγλία και η στήριξη του Γιώργου Μαυρίδη
Σοφία Βογιατζάκη για την απώλεια της μητέρας της: «Πέντε χρόνια μετά, και δεν έχω συνηθίσει να ζω χωρίς αυτή»
Χρήστος Μάστορας για το χωριό του στη Βόρεια Ήπειρο: «Βάζω τα κλάματα όταν πατώ αυτή τη γη»
Νένα Χρονοπούλου: «Δε θα έλεγα ποτέ ότι στερούμαι τον καφέ για να πληρώσω τα ένσημά μου»