H Ελένη Χατζίδου ξεκαθαρίζει για την αποκάλυψή της για Πετράκο – Παπαθωμά: «Μπερδεύτηκα η γυναίκα»

Μια αποκάλυψη έκανε η Ελένη Χατζίδου, όσον αφορά στον χωρισμό του Γρηγόρη Πετράκου και της Θεοφανίας Παπαθωμά στην εκπομπή της - Αργότερα διόρθωσε το λάθος της με σχετική ανάρτηση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του #StarBreakfast είπε στους συνεργάτες της πως λίγες ημέρες πριν την αποκάλυψη του χωρισμού του τραγουδιστή από την ηθοποιό, τους είχε δει μαζί και δεν είχε καταλάβει ότι περνάνε κάποια κρίση.

«Και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι προσφάτως χωρισμένος και λέει πόσο τυχερός είναι, γιατί δουλεύει τα Παρασκευοσάββατα, οπότε έχει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα κενή για να βλέπει τα παιδιά του», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Βλέπουμε και στις δύο περιπτώσεις (του Γρηγόρη Πετράκου και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη) τη θετική πλευρά του χωρισμού, ότι δεν είναι όλα αρνητικά. Είναι δύο άνθρωποι που το βλέπουν θετικά», τόνισε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Καλό είναι να μην καταλαβαίνουν τα παιδιά τίποτα. Εγώ δεν θα ξεχάσω στη βάφτιση της Μελίτας που στον παραδίπλα χώρο ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος με τη Θεοφανία Παπαθωμά και λίγες ημέρες μετά ακούσαμε για τον χωρισμό», περιέγραψε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Θέλω να πω ότι αυτό δεν αλλάζει στο μεγάλωμα των παιδιών, θα γίνουν τα γενέθλια μαζί και τα λοιπά», υπογράμμισε η Ελένη Χατζίδου, με τον συμπαρουσιαστή της να επισημαίνει πως τότε το ζευγάρι θα είχε προφανώς λάβει ήδη την απόφαση του διαζυγίου, απλώς δεν είχε προχωρήσει ακόμα στη δημοσιοποίησή του.

Bλέποντας την αναπαραγωγή που έγινε στα sites, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει για τη δήλωσή της.

«Μια διευκρίνηση προς τους αγαπητούς δημοσιογράφους γιατί είδα ότι έγινε αναπαραγωγή, και όχι τίποτα άλλο, αλλά θα αναρωτιούνται οι άνθρωποι (όπως και η Λίλη με το Ντάφλο όταν είπα ότι είχαν έρθει στη βάπτιση της Μελίτας- που τότε δεν τους ήξερα καν) έτσι και ο Γρηγόρης Πετράκος με τη Θεοφάνια Παπαθωμά που δε γνωριζόμαστε. Όπου βάπτιση, βλέπε γενέθλια! (Τι να κάνω μπερδεύτηκα η γυναίκα).

Επίσης αυτό που εννοούσα ήταν πως ο κ. Πετράκος με την οικογένεια του, ήταν σε γενέθλια λίγο πιο πέρα από τα δικά μας, την ίδια μέρα που, και αυτό δεν έγινε κατανοητό, όπως το είπα μόνη μου, το σκέφτηκα μόνη μου το κατάλαβα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων λοιπόν!» έγραψε η Ελένη Χατζίδου στα Instagram Stories της.

eleni.hatzidou_1705327185_3280844736448291998_23456960

Δειτε Επισης

O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί