Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου μετά τον χωρισμό από την Θεοφανία Παπαθωμά

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, οι οποίες σχολιάστηκαν αλλά και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Θα με συγκινήσει αν δω ένα ομόφυλο ζευγάρι να έχει παιδι» - Ελένη Χατζίδου: «Ήρθαν στη βάφτιση, μετά από λίγες ημέρες μάθαμε ότι χώρισαν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο τέλος της συνέντευξης μέσω Skype στην εκπομπή #GeiaSou, η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον δημοφιλή τραγουδιστή για τις αλλαγές στην προσωπική ζωή του, καθώς πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό πως εκείνος και η Θεοφανία Παπαθωμά τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

«Δόξα το Θεώ είμαι καλά. Έχω πάνω απ’ όλα τα παιδιά μου, δυο υπέροχες κόρες που μου γεμίζουν την ημέρα, τη δουλειά μου που αγαπώ και πολλούς φίλους.

Είμαι τυχερός μπαμπάς γιατί έχω όλη τη βδομάδα μαζί τους και δουλεύω μόνο το Σαββατοκύριακο. Είναι 9 και 6 ετών. Τα χαίρομαι πολύ, δόξα το θεώ. Τις διαβάζω, τις ντύνω, δεν έχω μεγαλύτερη χαρά. Ο μπαμπάς με τις κόρες είναι ένα… πρόβλημα!» αρκέστηκε να δηλώσει ο Γρηγόρης Πετράκος.

Τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του #StarBreakfast το πρωινό της Δευτέρας (15/1). Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, το πρώην ζευγάρι είχε παραβρεθεί στη βάφτιση της μικρής Μελίτας και λίγες ημέρες μετά έγινε γνωστό το διαζύγιό τους.

«Και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι προσφάτως χωρισμένος και λέει πόσο τυχερός είναι, γιατί δουλεύει τα Παρασκευοσάββατα, οπότε έχει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα κενή για να βλέπει τα παιδιά του», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Βλέπουμε και στις δύο περιπτώσεις (του Γρηγόρη Πετράκου και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη) τη θετική πλευρά του χωρισμού, ότι δεν είναι όλα αρνητικά. Είναι δύο άνθρωποι που το βλέπουν θετικά», τόνισε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Καλό είναι να μην καταλαβαίνουν τα παιδιά τίποτα. Εγώ δεν θα ξεχάσω στη βάφτιση της Μελίτας που στον παραδίπλα χώρο ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος με τη Θεοφανία Παπαθωμά και λίγες ημέρες μετά ακούσαμε για τον χωρισμό», περιέγραψε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Θέλω να πω ότι αυτό δεν αλλάζει στο μεγάλωμα των παιδιών, θα γίνουν τα γενέθλια μαζί και τα λοιπά», υπογράμμισε η Ελένη Χατζίδου, με τον συμπαρουσιαστή της να επισημαίνει πως τότε το ζευγάρι θα είχε προφανώς λάβει ήδη την απόφαση του διαζυγίου, απλώς δεν είχε προχωρήσει ακόμα στη δημοσιοποίησή του.

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»