Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

O Ιανουάριος, ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς, είναι κι επίσημα εδώ! Πώς θα κυλήσει αστρολογικά αυτός ο μήνας;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Κριός

Ο πρώτος μήνας του νέους υπόσχεται μια δυναμική περίοδο. Σχεδόν πάντα η αρχή του χρόνου είναι μια περίοδος αλλαγών που σχετίζεται κυρίως με τη δουλειά. Θα αποδειχτεί ότι θα δημιουργήσεις μια επιτυχημένη εκκίνηση ή θα πετύχεις μια προώθηση, λόγω της οποίας η οικονομική σου κατάσταση θα βελτιωθεί. Με την Πανσέληνο γύρω στα τέλη του μήνα που ονομάζεται και το φεγγάρι του λύκου, τα οικογενειακά προβλήματα γίνονται αντιληπτά και ίσως χρειαστούν περισσότερη φροντίδα και ζεστασιά. Γι’ αυτό φρόντισε να δημιουργήσεις στενότερες σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Σε οικονομικό επίπεδο οι αρχές του μήνα θα είναι λίγο ταραχώδεις. Πολλά ερωτήματα, ανασφάλειες βρίσκονται στον αέρα, τα οποία δεν αποκλείεται να επηρεάσουν λίγο την ψυχολογία σου. Ωστόσο αυτή η περίοδος αβεβαιότητας θα διαρκέσει λίγο και σύντομα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να χτίσεις τις στρατηγικές σου και να βελτιώσεις την κατάσταση.

Μπορείς να επαινέσεις τον εαυτό σου για τη σκληρή δουλειά και για τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει προκειμένου να φτάσεις την επιτυχία. Ένα – ένα τα σημάδια αλλά και οι εξελίξεις, σου επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Ξέρεις πλέον ότι το να εργάζεσαι σκληρά και 24 ώρες το 24ώρο θα φέρει την επιτυχία και διατίθεσαι να το κάνεις. Ο νέος μήνας γενικά δεν στερείται τις συναισθηματικές ικανοποιήσεις, αλλά περισσότερο επικεντρώνεσαι στην επέκταση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά – ερωτικά δεν έχεις απαραίτητα τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις κάποιον. Όχι γιατί σου λείπουν τα προσόντα, αλλά γιατί το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στα θέματα καριέρας.

Ταύρος

Ο πρώτος μήνας του 2024 υπόσχεται μια σημαντική ανακάλυψη στην καριέρα σου. Χάρη στην επιμέλεια θα μπορέσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της ηγεσίας. Ακόμα κι αν η οικονομική αύξηση δεν αναμένεται ακόμα, μπορεί να έρθει μια κερδοφόρα επιχειρηματική προσφορά με μακροπρόθεσμες απολαβές. Οι αλλαγές προς το καλύτερο θα είναι ορατές γύρω στην Πανσέληνο του Λύκου στις 25/1, όταν η σταθερότητα θα κυριαρχήσει στη ζωή σου. Οι πρώτες μέρες του μήνα θα περάσουν γρήγορα με το ενδιαφέρον σου να στρέφεται περισσότερο σε οικογενειακές υποθέσεις.

Η κοινωνικότητα σου στα μέσα του μήνα θα είναι στα καλύτερα της, χάρη στην οποία θα μπορέσεις να γοητεύσεις το κατάλληλο πρόσωπο, κυρίως αν είσαι μόνη ερωτικά – συναισθηματικά. Μπορείς να πάρεις την πρωτοβουλία και να συμμετάσχεις σε σημαντικές διαπραγματεύσεις. Η επιρροή του Ερμή στον Αιγόκερο κάνει τις σκέψεις σου ξεκάθαρες, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς για την επιτυχία των εργασιακών σου. θα περάσεις από διάφορες επιλογές, ενέργειες και ιδέες έως ότου να συμπληρώσεις τα κομμάτια του πάζλ που σου λείπουν και να προχωρήσεις μπροστά. Με λίγα λόγια μπορείς να βασιστείς στην αίσθηση της στρατηγικής, στην αγάπη και στο μαγνητισμό σου για να κατευθυνθείς προς τη σωστή κατεύθυνση και τις σωστές επιλογές, που θα κάνουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Καθώς μπαίνεις δυναμικά στο νέο έτος θα παρατηρήσεις μια γρήγορη αύξηση στην ταχύτητα της ζωής σου, καθώς ο πλανητικός κυβερνήτης σου ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για δικτύωση , δημιουργία νέων συνδέσεων και έκφραση των ιδεών σου. Ωστόσο πρόσεξε τις σκόρπιες σκέψεις και την τάση για υπερανάλυση.

Αυτό το μήνα νιώθεις την ανάγκη και δίνεις μεγαλύτερη έμφαση και προσοχή στις σχέσεις σου, ειδικά με την έννοια της εμπιστοσύνης, της ευπάθειας και των μεγάλων οικονομικών ενώσεων ή ανταλλαγών. Η Αφροδίτη θα φέρει χαρά στις συνδέσεις σου μέχρι τις 23 και είναι μια ιδανική στιγμή για να απολαύσεις γλυκές στιγμές με τον αγαπημένο σου ή αν είσαι μόνη, να κάνεις μια εξαιρετική νέα γνωριμία.

Σε θέματα καριέρας το σύμπαν σε ενθαρρύνει να αναλάβεις την ηγεσία. Η φυσική σου γοητεία και η γρήγορη σκέψη σου θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και θα σου ανοίξουν τις πόρτες για πρόοδο και εξέλιξη. Να είσαι έτοιμη να αναδείξεις τις δεξιότητες σου και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση. Η επιτυχία είναι εφικτή αλλά απαιτεί επιμελή προσπάθεια και στρατηγικό σχεδιασμό.

Στα οικονομικά ο Ιανουάριος έχει τα πάνω και τα κάτω του. Ενώ μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες ευκαιρίες είναι σημαντικό να παίρνεις τις όποιες αποφάσεις με προσοχή. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου αλλά και ζήτησε συμβουλές από αξιόπιστες πηγές. Ένα συλλογικό έργο στην εργασία θα μπορούσε να οδηγήσει σε οικονομικά οφέλη αλλά εξασφάλισε σαφή επικοινωνία για να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Ο πρώτος μήνας του έτους θα σου δώσει πολλούς διαφορετικούς τομείς της ζωής σου για ταχυδακτυλουργία. Πρώτα, θα παρατηρήσεις πολύ γρήγορα ότι οι ρυθμοί της ζωής σου επιταχύνονται σε αντίθεση με τις καθυστερήσεις και την πιο αργή ροή των τελευταίων μηνών. Ο Ερμής και ο Δίας αφυπνίζονται και σε ωθούν να κάνεις σχέδια και να προχωρήσεις. Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και σταδιακά φέρνει περισσότερη σαφήνεια στις υποθέσεις σου. Ο Δίας από την άλλη, θα δυναμώσει την ταχύτητα στην κοινωνική σου ζωή, γεμίζοντας το ημερολόγιο σου με χαρούμενες στιγμές με φίλους και γνωστούς. Εάν κάποιοι από τους προσωπικούς στόχους σου βρίσκονταν στα σκαριά το 2ο εξάμηνο της χρονιάς που έμεινε πίσω, τώρα θα διαπιστώσεις πως ο έλεγχος τους βρίσκεται πάλι στα χέρια σου.

Η ευθυγράμμιση των ουράνιων δυνάμεων ευνοεί τη σοφία και τη σωστή λήψη αποφάσεων. Οι προσπάθειες σου στον επαγγελματικό τομέα πρόκειται να αποδώσουν καρπούς και η αναγνώριση είναι μπροστά αν δείξεις επιμέλεια και αποφασιστικότητα. Η ικανότητα σου να βλέπεις έξω απ’ τα κουτάκια και η διαισθητική κατανόηση των συναισθημάτων θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από συναδέλφους και ανώτερους σου. Αγκάλιασε ευκαιρίες για να επιδείξεις τη δημιουργικότητα σου είτε πρόκειται για καινοτόμες λύσεις, είτε για την ανάπτυξη καλλιτεχνικών έργων, είτε για την προώθηση ενός αρμονικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Η ενσυναίσθηση και η ικανότητα σου να δημιουργείς ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον θα ενισχύσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, επέτρεψε στον εαυτό σου να είναι ευάλωτος και ανοιχτός σε νέες εμπειρίες, καθώς οι νέες συνδέσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάτι μοναδικό.

Λέων

Ο Ιανουάριος του 2024 φέρνει αλλαγές στην καριέρα και τον τομέα των επαγγελματικών σου. Η αρχή της χρονιάς είναι εξαιρετική για να κάνεις τα πρώτα βήματα σε μια νέα θέση και οι πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη είναι πιθανό να πετύχουν. Η επιτυχία που σημειώνεται στον τομέα των εργασιακών σου δεν είναι απλώς τύχη ή δώρο της μοίρας, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Το να ενεργείς γρήγορα με ισχυρή αποφασιστικότητα και το να λαμβάνεις υπόψη τις συνθήκες είναι ζωτικής σημασίας. Η υποστήριξη του Άρη στον Αιγόκερο μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη από κάθε άποψη.

Η έμφυτη αυτοπεποίθηση σου, η ικανότητα ανάληψης κινδύνων και η στρατηγική σκέψη σου θα σε βοηθήσουν στη λήψη ορθών οικονομικών αποφάσεων. Ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη μπορεί να προκύψουν από απροσδόκητες πηγές, όπως επενδύσεις, δημιουργικές προσπάθειες ή συνεργασίες με άλλους.

Η χαρισματική σου γοητεία και η μαγνητική σου προσωπικότητα θα προσελκύσουν άτομα που μοιράζονται το κέφι σου για ζωή και την αγάπη σου για περιπέτεια. Έτσι αν είσαι μόνη, ο μήνας φαίνεται να είναι ιδανικός για να ενισχύσεις την κοινωνικότητα σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να γνωρίσεις το άτομο που χρειάζεσαι.

Εάν βρίσκεσαι μέσα σε μια μόνιμη σχέση, ο Ιανουάριος προσφέρει την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του πάθους. Σχεδίασε ρομαντικές αποδράσεις, επιδίωξε διεγερτικές συζητήσεις και έκφρασε την αγάπη σου με μεγαλειώδεις χειρονομίες που τόσο σου ταιριάζουν.

Παρθένος

Αυτό το μήνα οι επιδόσεις σου είναι στο αποκορύφωμα τους. Αυτό θα σου επιτρέψει να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά το φόρτο εργασίας σου μετά το διάλλειμα των εορτών. Καθώς ο Ήλιος στον Αιγόκερο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δημιουργεί καταστάσεις που απαιτούν γρήγορες κινήσεις και απαντήσεις, η εξυπνάδα και το οργανωτικό σου έμφυτο ταλέντο θα είναι τα ισχυρά σου εφόδια. Με την επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θα υπάρχει έντονα η επιθυμία να δοκιμάσεις κάτι νέο και ασυνήθιστο.

Ο Ιανουάριος φέρνει ένα κύμα ευκαιριών στα εργασιακά που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να επιδείξεις την τεχνογνωσία σου και να επιτύχεις κυριαρχία στους τομείς που έχεις επιλέξει. Η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, οι αναλυτικές σου δεξιότητες και η αφοσίωση σου θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από συναδέλφους και ανώτερους σου. Αγκάλιασε ευκαιρίες για να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις, να μοιραστείς τις γνώσεις σου και να συνεισφέρεις σε καινοτόμα έργα.

Η συνετή σου προσέγγιση στα οικονομικά και τη διαχείριση των χρημάτων σου θα σε εξυπηρετήσουν καλά και θα συμβάλλουν στη διατήρηση της ισορροπίας. Απροσδόκητα κέρδη δεν προέρχονται από τη θεά τύχη αλλά από τη σκληρή σου δουλειά. Ο μήνας σου προσφέρει επίσης την ευκαιρία να ενισχύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Καλλιέργησε τη συναισθηματική σύνδεση σας με το να είσαι προσεκτική, να δείχνεις κατανόηση και κυρίως να είσαι παρούσα στη ζωή του. Εάν είσαι μόνη, ελκύεσαι από ανθρώπους που μοιράζονται την επιθυμία σου για σταθερότητα, πνευματική τόνωση και ουσιαστικές συζητήσεις κι αυτόν τον άνθρωπο δε θα αργήσεις να τον βρεις.

Ζυγός

Η αρχή της χρονιάς θα σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής στην καριέρα σου, σα να έχει αποφασίσει η μοίρα να αντισταθμίσει τις προηγούμενες απώλειες, εμπόδια και δυσκολίες. Ωστόσο στα μέσα του μήνα η βιασύνη και η ανυπομονησία σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε άστοχες αποφάσεις. Οι ανησυχίες για τη δουλειά ή την προσωπική σου ζωή μπορεί να διευκολύνουν το να πέσεις θύμα εξαπάτησης. Στο τέλος του μήνα, επαγγελματικά διλλήματα ή προβλήματα επιλύονται γρηγορότερα, ενώ προκύπτει μια μακρά και γόνιμη συνεργασία το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι η άνοδος και η εξέλιξη της καριέρας σου. Η ικανότητα σου να συνδέεσαι με άλλους, να ενθαρρύνεις την ομαδική εργασία και να βρίσκεις διπλωματικές λύσεις θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από συναδέλφους και ανώτερους. Αγκάλιασε ευκαιρίες και μη φοβηθείς να αναλάβεις την ηγεσία αν σου προταθεί.

Η ισορροπημένη προσέγγιση σου στη διαχείριση των χρημάτων, η ικανότητα σου να προσδιορίζεις την αξία και οι πειθαρχημένες σου συνήθειες δαπανών θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και να καλύψεις τα κενά που δημιουργήθηκαν την περίοδο των εορτών. Ο Ιανουάριος είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να καλλιεργήσεις την αρμονία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πάρε πρωτοβουλίες και εξέπληξε τον ευχάριστα. Εάν είσαι μόνη σε ελκύουν άτομα που συμμερίζονται την ανάγκη και επιθυμία σου για ειρήνη, κατανόηση και αμοιβαίο σεβασμό. Ωστόσο μια παλιά ερωτική ιστορία συνεχίζει να σε απασχολεί.

Σκορπιός

Ο Ιανουάριος σου υπόσχεται επιτυχία σε οικονομικά θέματα. Παρά το υψηλό κόστος των εορτών που πέρασαν, δε θα υπάρξουν προβλήματα με τα χρήματα. Με λίγη περισσότερη προσπάθεια θα καταφέρεις να επαναφέρεις γρήγορα τις ισορροπίες σου. θυμήσου ότι η οικονομική σταθερότητα και η ανάπτυξη δεν αφορούν μόνο τον υλικό πλούτο αλλά και την επίτευξη οικονομικής ασφάλειας και ψυχικής ηρεμίας.

Η στάση σου είναι δυναμική απέναντι σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την καριέρα σου. Φαίνεσαι αποφασισμένη να διεκδικήσεις τους στόχους σου και ότι ήρθε η ώρα να αποζημιωθείς για τους κόπους και τις θυσίες σου. Αυτή η ανάγκη σου σε γεμίζει αυτοπεποίθηση κι αυτό το εκπέμπεις και πείθεις. Από τις αρχές του μήνα ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία κι αυτό διευκολύνει την επικοινωνία που είναι το κλειδί για την επιτυχία σου.

Ο Άρης ο πλανητικός σου κυβερνήτης θα εισέλθει στο διανοητικό σου τομέα από τις αρχές του μήνα έως τα μέσα του Φλεβάρη και μια νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα στις 11/1. Αυτό σου διασφαλίζει την επιτυχία στα έργα γραφής, ομιλίας ή διαφήμισης και ανεβάζει την κοινωνικότητα σου. Νέες κατευθύνσεις ανοίγονται μπροστά σου και δε θα διστάσεις να τις ακολουθήσεις. Τέλος, η Πανσέληνος τις 25 φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου φιλοδοξίες και επαγγελματικές επιτυχίες.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη δεν ενισχύει μόνο τον τομέα των οικονομικών σου αλλά και τη γοητεία σου. Επικεντρώσου σ’ αυτά που μπορούν να διορθωθούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και δώσε νέα πνοή πάθους στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και φέρνουν στο δρόμο σου ένα σύντροφο που τηρεί τις προϋποθέσεις σου και δίνει την προοπτική μιας μόνιμης και ουσιαστικής σχέσης.

Τοξότης

Ευτυχώς μετά από μήνες με πιο αργούς ρυθμούς ο Ιανουάριος ξεκινά δυναμικά. Ο Ερμής και ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Δίας θα ξυπνήσουν στις αρχές του μήνα και θα σε βοηθήσουν να επιταχύνεις ρυθμούς, να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Το πιο σημαντικό ήταν ότι ο Ερμής ήταν ανάδρομος στο ζώδιο σου και είχε δημιουργήσει μια έντονη σύγχυση γύρω από τις υποθέσεις σου. Τώρα θα υπάρξει μεγαλύτερη σαφήνεια γύρω από τους στόχους, τα σχέδια και τα χρήματα ειδικά μέχρι τις 20.

Ο Άρης θα εισέλθει στον οικονομικό σου τομέα, αλλά και μια νέα Σελήνη στην ίδια αρένα, σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις περισσότερα χρήματα είτε μέσω μιας αύξησης του εισοδήματος σου, είτε του πελατολογίου σου. Ωστόσο να γνωρίζεις ότι και οι υποχρεώσεις ανεβαίνουν γι’ αυτό μην εντυπωσιάζεσαι και κράτα για να έχεις. Τέλος η Πανσέληνος στον τομέα της επέκτασης σου στα τέλη του μήνα, σε ενθαρρύνει να μπεις σε νέους ορίζοντες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο εκτινάσσει τη γοητεία σου στα ύψη. Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά κι αν είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα, ή μια πολυπόθητη επανασύνδεση. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, εκφράζεις το πάθος σου και χρωματίζεις την καθημερινότητα σας με τα ωραιότερα χρώματα.

Αιγόκερως

Είναι η περίοδος των γενεθλίων σου και μοιραία ξεκινάς τη νέα χρονιά σαν την πρωταγωνίστρια. Λάμπεις και προσελκύεις τους πάντες. Με τόση κοσμική χάρη στο πλευρό σου θα μπορούσες να μετακινήσεις και βουνά. Οι ρυθμοί επιταχύνονται με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την αρχή του μήνα και το Δία, πλανήτη της τύχης και της ευημερίας να ξυπνά, κάνοντας τα πράγματα ευκολότερα για την προώθηση των στόχων και των σχεδίων σου. Ο Άρης επίσης πλανήτης της ενέργειας, πυροδοτεί το ζώδιο σου από τις 4 έως τις 13/2 προσφέροντας σου περισσότερη δύναμη, ενέργεια και μαγνητισμό μεγαλύτερο απ’ ότι βίωσες τα τελευταία δυο χρόνια. Αυτή είναι η στιγμή να επιδιώξεις αυτά που θέλεις τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Η ανάπτυξη της σταδιοδρομίας θα επιταχυνθεί από τα μέσα του μήνα, αποκαλύπτοντας σου νέες προοπτικές και γόνιμες συνεργασίες. Επιτέλους μπορείς να επιδείξεις την τεχνογνωσία σου, την ακλόνητη εργασιακή ηθική και την ικανότητα να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά περίπλοκα έργα.

Μια νέα Σελήνη στις 11 στο ζώδιο σου, ανοίγει μια πόρτα στις ελπίδες και τα όνειρα σου. Παρόλο που σε γενικές γραμμές η οικονομική σου κατάσταση ευνοείται σημαντικά, θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις παρορμητικές αγορές και τα άσκοπα έξοδα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, σου προσφέρει την ευκαιρία να εμβαθύνεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου μέσω κοινών εμπειριών και ανοιχτής, ειλικρινής επικοινωνίας. Εάν είσαι μόνη μη φοβηθείς να προσφέρεις ζεστασιά μέσα από το χαμόγελο σου. Ωστόσο ο φόβος της απόρριψης θα μπορούσε να σε εμποδίσει να κάνεις μια κίνηση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία είτε για κάποιο πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν.

Υδροχόος

Ο μήνας και το σύμπαν ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις για σένα. Ξεκινώντας τη νέα χρονιά θα παρατηρήσεις μια ξαφνική αλλαγή στον αέρα γύρω σου, καθώς οι ρυθμοί αρχίζουν να επιταχύνονται, καθώς το τελευταίο διάστημα όλα βρίσκονταν σε μια στασιμότητα. Ο Ερμής και ο Δίας από τις πρώτες μέρες φέρνουν περισσότερη δράση και δραστηριότητα. Άνθρωποι, καταστάσεις και έργα από το παρελθόν μπορεί να επανήλθαν στη ζωή σου, όμως μέχρι τις 20 θα έχεις σαφέστερη εικόνα και θα είναι πλέον ξεκάθαρο το τι πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου. Η Αφροδίτη επίσης θα πυροδοτήσει την κοινωνική σου ζωή και θα φέρει δημοτικότητα. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι επιλεκτική σε ποιόν θα πρέπει να εστιάσεις, καθώς οι σχέσεις θα αναπτυχθούν γρήγορα είτε το έχεις σκοπό είτε όχι. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά είναι μια περίοδος που δε θα πρέπει να μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια.

Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα στον τομέα της συνεργασίας σου θα φέρει μια σημαντική σχέση στη ζωή σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Φέρνει ένα αποκορύφωμα, ένα σημείο καμπής, ξαφνικά νέα ή ένα τέλος, με τη μορφή ξεκαθαρίσματος. Ο Δίας φέρνει τύχη και χαρά στην οικιακή σου ζωή, ιδιαίτερα όσον αφορά το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Τώρα μπορεί να σκεφτείς μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή μια σφυρηλάτηση όμορφων αναμνήσεων με τα μέλη της οικογένειας σου. Ο Πλούτωνας θα διασχίσει το ζώδιο σου για μια μεγάλη διαμονή και θα σε διδάξει πως να γίνεις πιο ισχυρή, συγκεντρωμένη και ενήμερη για τις εσωτερικές ανάγκες σου. Η οικονομική σου κατάσταση ευνοείται σημαντικά και ίσως είναι η στιγμή να μάθεις τι σημαίνει αποταμίευση. Θα πρέπει επίσης να είσαι ανοιχτή σε νέες οικονομικές ευκαιρίες όπως το να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση ή να επενδύσεις σε ακίνητα.

Ιχθύες

Ο Ιανουάριος ξεκινά δυναμικά με τον Ερμή και το Δία να επανέρχονται σε ορθή πορεία από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα. Μπορείς τώρα να καταλάβεις τι θέλεις μακροπρόθεσμα και πως να το κατακτήσεις. Αυτή η ενέργεια θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή πολλών πλανητών στον τομέα της εκπλήρωσης σου. Ο Άρης, η νέα Σελήνη, ο Ερμής και η Αφροδίτη δημιουργούν μια εξαιρετικά δημοφιλή και δυναμική περίοδο για σένα.

Μια προαγωγή μπορεί να είναι στον ορίζοντα χάρη στη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση σου. Επιτέλους αυτοί που πρέπει, αναγνωρίζουν τις ικανότητες σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να αναγνωρίσεις κι εσύ στον εαυτό σου τις δεξιότητες σου και να τολμήσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα χωρίς το φόβο της αποτυχίας. Πες μια φορά μπράβο στον εαυτό σου, εμπιστεύσου το ένστικτο σου και προχώρα μπροστά.

Καθώς ο μήνας τελειώνει η οικονομική σου κατάσταση φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Μη νομίζεις πως σου χαρίζεται κάτι η δουλειά σου είναι αυτή που σε αποζημιώνει και φέρνει χρηματικά κέρδη ή μια σημαντική αύξηση. Η συνετή προσέγγιση σου στη διαχείριση των χρημάτων, η ικανότητα σου να προσδιορίζεις την αξία και η προθυμία σου να αναλαμβάνεις υπολογισμένα ρίσκα θα σε εξυπηρετήσουν καλά.

Εάν η εργασία παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα σου αλλά επηρεάζει τον ερωτικό σου τομέα, τότε θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες. Τα αστέρια θα σου ζητήσουν να σκεφτείς πως τα θέματα καρδιάς είναι πιο σημαντικά για σένα και μέσα από αυτά αποδίδεις καλύτερα παντού. Είναι γνωστό άλλωστε το πόσο ευαίσθητη και αγαπησιάρα είσαι.

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;