Το ξέσπασμα του Στάθη - Aπεγνωσμένη η Κοσιώνη - Πάγωσε η Αντωνοπούλου - Έκκληση Αναστασοπούλου

Παναγιώτης Στάθης, Σία Κοσιώνη, Εύα Αντωνοπούλου, Ρούλα Κορομηλά, Κατερίνα Καινούργιου, Δέσποινα Βανδή, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κακοκαιρία Daniel

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Παναγιώτης Στάθης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στον αέρα της εκπομπής του Open.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, με αφορμή τα μηνύματα που πήρε για την αισχροκέρδεια που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές λόγω της κακοκαιρίας Daniel, τα είπε «έξω από τα δόντια»!

«5 ευρώ η εξάδα το νερό. Ρε δε ντρέπεστε λιγάκι; Ξεφτίλες! Ντροπή ρε παιδί μου. Μα για όνομα του Θεού!», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης εμφανώς εκνευρισμένος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε στο ίδιο ύφος: «5 ευρώ η εξάδα το νερό; Όταν ο άλλος πνίγεται; Ρε δεν ντρέπονται λιγάκι;».

Με τις καταστροφές που σκόρπισε στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου η κακοκαιρία Daniel ασχολήθηκε η Σία Κοσιώνη, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ όπου και μετέδιδε λεπτό προς λεπτό όλα όσα μαυρίζουν την ψυχή ολόκληρης της χώρας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του δελτίου, η γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργουμαν δεν έκρυψε την προσωπική της θλίψη μα και απόγνωση για τις εικόνες που παρακολουθούσε από το πλατό. «Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω… Δεν ξέρω τι να πω! Δεν ξέρω τι να πω! Οι άνθρωποι είναι σε απελπισία, έχουν καταστραφεί. Οι ζημιές είναι πολυεπίπεδες. Μιλάμε για ζημιές σε καλλιέργειες, ζημιές σε σπίτια, ζημιές σε επιχειρήσεις, ζημιές σε εργοστάσια, ζημιές σε υποδομές, ζημιές παντού».

«Είναι τεράστιο το κόστος για όλους. Δείτε εδώ εικόνες από το Μουζάκι σήμερα, κυρίες και κύριοι, με ένα ολόκληρο σπίτι να έχει παρασυρθεί από αυτό το ορμητικό ποτάμι! Δείτε, έχει πάρει το νερό το σπίτι! Δηλαδή αδιανόητα πράγματα! Ένα ολόκληρο μεγάλο σπίτι. Αυτές οι εικόνες είναι από το Μουζάκι, δείτε τους δρόμους πως έχουν καλυφθεί από λασπόνερα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης.

«Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Πλυμμηρικά φαινόμενα έχουν υπάρξει στο παρελθόν, πριν τρία χρόνια οι ίδιες περιοχές δοκιμάστηκαν από τον Ιανό αλλά όπως λένε όλοι οι άνθρωποι που το έζησαν αυτό πρόσφατα… ο Ιανός δεν πλησιάζει καν, ούτε στο παραμικρό, αυτό το φαινόμενο που βίωσαν  αυτή τη φορά με τον Daniel».

Τις δραματικές ώρες που βιώνουν στο χωριό Παλαμάς Καρδίτσας περιέγραψε το βράδυ της Πέμπτης (7-09) η Χαρά Πετροπούλου μιλώντας στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Open.

Με λυγμούς η κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως ακούει φωνές από τον κόσμο να εκλιπαρεί για βοήθεια.

Η Εύα Αντωνοπούλου, εμφανώς σοκαρισμένη άκουγε τη γυναίκα μη μπορώντας να αντιδράσει

«Ακούω γυναικείες φωνές να φωνάζουν 'βοήθεια, πνιγόμαστε, μία βάρκα'. Αυτές οι φωνές ακούγονται από το Γ' δημοτικό, πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι εκεί, οι οποίοι δεν μπορούν να φύγουν με τίποτα και φωνάζουν απεγνωσμένα μέσα στην ηρεμία του σκοταδιού. Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί. Είναι καινούργιες οι φωνές που ακούω.

Κάθομαι στη βεράντα μου και θέλω να κολυμπήσω να φτάσω κοντά τους, δεν ξέρω πού μπορώ να τους βρω», είπε η γυναίκα με κλάματα στον «αέρα» του δελτίου.

Τα όσα δραματικά ζουν οι άνθρωποι στις πληγείσες περιοχές περιέγραψε η Ρούλα Κορομηλά μέσα από μια ανάρτηση που ανατριχιάζει!

«Βλέπουμε εικόνες βιβλικής καταστροφής. Άνθρωποι περιμένουν βοήθεια ώρες στα κεραμίδια των σπιτιών. Βάρκες και φουσκωτά προσπαθούν να σώσουν παιδάκια και ηλικιωμένους. Εγκλωβισμένοι συνάνθρωποί μας ζουν εφιαλτικές στιγμές. Στα χέρια κουβαλούν διασώστες ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα. Τι ζούμε και τι βλέπουμε. Αγνοούμενοι πολλοί. Απόγνωση και απελπισία. Άνθρωποι από το πρωί κλαίνε και ζητάνε βοήθεια. Ούτε λίγο νερό δεν έχουν να πιούνε. Βλέπαμε μέχρι πριν από λίγο εικόνες καταστροφής, εγκατάλειψης και διαμαρτυρίες συνανθρώπων μας για έλλειψη βοήθειας και βασικών αναγκών. Λυπάμαι», ανέφερε σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια!

koromila

Η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη της για όλα όσα συμβαίνουν στην επαρχία με τις καταστροφικές πλημμύρες.

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του… Πόση θλίψη. Δύναμη και κουράγιο στους συνανθρώπους μας» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

373414529_264462116426160_9108888576507048221_n

Συγκλονισμένη είναι η Δέσποινα Βανδή με τις πλημμύρες που έχουν καταστρέψει δεκάδες εκτάσεις τόσο στον νομό Μαγνησίας όσο και στον νομό Θεσσαλίας, τις τελευταίες ώρες.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν μπορεί να πιστέψει την κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας σε Βόλο, Πήλιο και Καρδίτσα που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται ύστερα από την κακοκαιρία Daniel.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία από την πλημμυρισμένη Καρδίτσα, γράφοντας πάνω «Ασύλληπτο».

Να σου θυμίσουμε πως η Δέσποινα Βανδή περνάει τα τελευταία καλοκαίρια στο Πήλιο, όπου διατηρούν κατοικία ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου. Το ζευγάρι προσπαθεί να σώσει το σπίτι του από τις πλημμύρες… 

vandii

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι συγκλονισμένη παρακολουθώντας όλα όσα έχουν συμβεί στον Βόλο και στον Νομό Μαγνησίας, μετά την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, αναφέροντας όσα της είπε μια έγκυος γυναίκα που βρίσκεται εγκλωβισμένη στον Καρδίτσα από τις πλημμύρες.

«Παιδιά τι γίνεται; Μου στέλνουν μηνύματα από την Καρδίτσα, από διάφορα χωριά με μωρά παιδιά και είναι μια συγκεκριμένη γυναίκα που μου λέει πως είναι 13 άτομα εγκλωβισμένοι και ανάμεσα σε αυτός είναι ηλικιωμένοι, παιδιά κάτω του ενός έτους. Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι έγκυος, είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια και δεν πάει κανένας.

Όποιος μπορεί να πάει να βοηθήσει, έχω μιλήσει με ανθρώπους που έχουν βάρκες και μεγάλα οχήματα που μπορούν να φτάσουν μέχρι εκεί. Κάνω έκκληση σε κάποιον που μπορεί να βρίσκεται εκεί κοντά και μπορεί να πάει να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Το πιο λυπηρό από όλα και το πιο συγκινητικό είναι ότι μου λέει αυτή η γυναίκα πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι σε χειρότερη κατάσταση και σε μεγαλύτερη ανάγκη. Σας παρακαλώ πολύ, αν δείτε αυτό το μήνυμα, κάντε κάτι. Στον Παλαμά Καρδίτσας» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την απογοήτευσή της και τον θυμό της για όλες τις τραγωδίες που βιώνει η χώρα.

Η παρουσιάστρια του Alpha εξέφρασε τις σκέψεις και του προβληματισμούς της για αυτά που συμβαίνουν, τονίζοντας πως είναι αδιανόητο να συζητάμε για τέτοια πράγματα εν έτει για το 2023.

«Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε και να απογοητευτούμε και πώς να προσπεράσουμε τόσα αμέτρητα γιατί; Γιατί χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι στα Τέμπη, γιατί ο Έβρος και εγώ όταν για 15 ημέρες και έμεινε πίσω μόνο στάχτη και γιατί μία κακοκαιρία που είχε προβλεφθεί αφήνει πίσω της τόσους νεκρούς; Αλήθεια γιατί ένα τριανταεξάχρονο παλικάρι που απλά έτρεξε να προλάβει το πλοίο δολοφονήθηκε και εγκαταλείφθηκε σα να μην τρέχει τίποτα ενώπιον τόσων ανθρώπων; Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι στην Ελλάδα του 2023 ή θα καιγόμαστε ή θα πνιγόμαστε ή θα μας σκοτώνουνε εν ψυχρώ. Μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα. Για εμάς και τα παιδιά μας», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

stamatina-3-864x1536

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»